חרא. מה חרא? חרא
A a Warming Sign New member 26/10/06 #30 לא הכל חרא.../images/Emo194.gif http://www.youtube.com/watch?v=dUVgfsRPZdI אבל תכלס, הכל חרא חרא חרא. וואי איזו מילה מכוערת,תחשבו על זה.היא אפילו כתובה מכוער
לא הכל חרא.../images/Emo194.gif http://www.youtube.com/watch?v=dUVgfsRPZdI אבל תכלס, הכל חרא חרא חרא. וואי איזו מילה מכוערת,תחשבו על זה.היא אפילו כתובה מכוער
M moran filan for ever New member 26/10/06 #37 ... הלוואי עליי אהבה כזאת..[של הזוג שהראו בקהל] לא כל אחד זוכה לזה.
S shiran™ New member 28/10/06 #56 רק עכשיו ראיתי את הוידאו והוא הצליח להעלות לי חיוך על השפתיים. די איזה כיף לך שהיית בהופעה שלו, זו פשוט חוויה בלתי נשכחת לכל החיים! פרפורמר מעולה רובי הזה!!1!!111!!
רק עכשיו ראיתי את הוידאו והוא הצליח להעלות לי חיוך על השפתיים. די איזה כיף לך שהיית בהופעה שלו, זו פשוט חוויה בלתי נשכחת לכל החיים! פרפורמר מעולה רובי הזה!!1!!111!!
T tuti100 New member 26/10/06 #31 חמישיי סוף סוף סופשבוע.. הבוקר התעוררתי מטלפון של חברה שחוזרת חמשוש וזה עשה לי את היום... וחוץ מזה קצת ניגנתי.. ובחיפושים אחרי עבודה חדשה.. יום טוב.
חמישיי סוף סוף סופשבוע.. הבוקר התעוררתי מטלפון של חברה שחוזרת חמשוש וזה עשה לי את היום... וחוץ מזה קצת ניגנתי.. ובחיפושים אחרי עבודה חדשה.. יום טוב.
M m i r u s h i New member 26/10/06 #34 פרוייקט מסלול,העונה הראשונה../images/Emo108.gif עכשיו בHOT 3 [כנראה גם ב-יס?] ג'יי שולט.
K K e R e N18 New member 26/10/06 #38 איזה יפה הייתה השמלה מהתירס../images/Emo99.gif מי זה ג'יי? אנלא זוכרת ת'שמות
M m i r u s h i New member 26/10/06 #39 ההוא שלא סבל את דניאל ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif השמנמן החמוד עם השמלה מנייר כסף ומשהו ורוד מעל D:
ההוא שלא סבל את דניאל ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif השמנמן החמוד עם השמלה מנייר כסף ומשהו ורוד מעל D:
K K e R e N18 New member 27/10/06 #44 חח כאילו אני יודעת מי זה דניאל../images/Emo6.gif אבל נראה לי שהבנתי מי זה.. אם אני זוכרת נכון
A a Warming Sign New member 27/10/06 #49 נראה לי ראיתי את כל הפרקים../images/Emo194.gif ג'יי הוא הכי מצחיק בעולם ,וונדי חולת נפש פדופילית ,והכל כבר מוכר באסה שלא שמים משהו חדש. אגב,זאת רק אני או שדניאל[V?] מהעונה השנייה כלכך ? אולי זה השיער.לא החלטתי.
נראה לי ראיתי את כל הפרקים../images/Emo194.gif ג'יי הוא הכי מצחיק בעולם ,וונדי חולת נפש פדופילית ,והכל כבר מוכר באסה שלא שמים משהו חדש. אגב,זאת רק אני או שדניאל[V?] מהעונה השנייה כלכך ? אולי זה השיער.לא החלטתי.
E Eowyn of Rohan New member 29/10/06 #61 או.. התייחסות../images/Emo6.gif הכל טוב.. אני בגלילות וממש אחלה פה. בקרוב אתחיל יומיות ואולי יהיה לי קצת זמן לפורום.. מתגעגעת לכולכם
או.. התייחסות../images/Emo6.gif הכל טוב.. אני בגלילות וממש אחלה פה. בקרוב אתחיל יומיות ואולי יהיה לי קצת זמן לפורום.. מתגעגעת לכולכם
ק קטעים איתך New member 29/10/06 #63 גמאנחנו../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif את עדיין עם שרון? וספרי עוד קצת על החיים הצבאיים שלך..(?!)
גמאנחנו../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif את עדיין עם שרון? וספרי עוד קצת על החיים הצבאיים שלך..(?!)
S shiran™ New member 29/10/06 #66 דנההההההההה מתגעגעים ומקווים שיהיה לך זמן בקרוב לחזור אלינו שמחה שאת נהנית ובהצלחה בהמשך!!