שרשור יומי 26.10

danzk

New member
שרשור יומי 26.10

הפורום מת.. או גוסס.. יום טוב

m i r u s h i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

היום על הבוקר לנסוע למשרד הרישוי לקחת את הרישיון, משם לסבא וסבתא לביקורון [הם גרים קרוב,אז על הדרך] ולנקות את הבית P:

M r s J o n e s

New member
חמשוש לפנים../images/Emo13.gif

אחרי שמירה של ארבע וחצי שעות[תפרו אותי בחצי שעה כוסעמק] טסתי מהבסיס וב12 כבר הייתי בבית. הולך להיות סופשבוע בנזונה,פשוטו כמשמעו
.

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

House: Load her up with vitamin K. ?Luke:That’s it House: If it all checks out, you can take her home in a couple of days. .Oh God, you’re upset about something ?You’re gonna open to me now,aren’t you Luke : It’s all my fault House: Here we go
מחר ת"א,נוסעת להביא ספה
,טלויזיה
,וכל דבר שאין בו שימוש
יהיה מתיש.

a Warming Sign

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

זה היה חתיכת מסע! מסתבר שבן דוד שלי גר ממש בשנקין[גר בלשון עבר
],אז נפגשנו שם והתחלנו להעמיס את כל מה שהוא לא צריך. חזרנו עם שתי ספות,טלוויזיה,מיקרוגל,ושולחן. אחת הנסיעות היעילות
אני רק צריכה שבוע הבא לקנות כמה דברים ולעבור.|צב|

אין לי כח ]:

עבודה מ12, עד מתי שיחליטו להעיף אותי הבייתה. אולי להתחיל את הר השיעורים שקיבלתי בקורס? לא נראה לי. יומטוב שיהיה :].

Gal isr

New member
שזה יכול להיות גם באחד כבר ../images/Emo3.gif

שלשום אייל ביקש בשעה אחד וחצי לשחרר אותי ואת מאיה הביתה ביחד...מזל שכפיר שכח

נחתכתי היום מהמכשיר עינויים

לעגבניות הזה ]: כמה כאב, כמה דם]: וחח, מה קרה לכפיר בשיער ? נגמר לו הג'ל או משהו ? D: והועפתי ב3 וחצי בערך, כמעט עשיתי 4 שעות=\. אני רואה את החוסר משכורת שלי בחודש הזה=\.

../images/Emo124.gifפורום!! התעורר ../images/Emo124.gif

אויי, אני כזה דורשת צומי בזמן האחרון...........
יום חמישי... תראו מה השעה ואני עדיין ערה.. לא מספיק היום אבא שלי נהג כמו מטורף (ואפילו הסתכן..) כדי שאני אספיק את האוטובוס..(וכן, הספקתי
) בכולופן, אני עפה עכשיו למקלחת.. (למרות שעברתי אחת כזו היום..היה גשם כזה מטורף בפ"ת.. תפס אותי לא מוכנה בכלל... עליתי לאוטובוס כמו איזה סמרטוט ספוג מים.. אבל זה כבר סיפור בפני עצמו) אז זהו.. יום חמישי להיות בש"ל.. התחלתי להקליד חוברת חדשה.. יש לי ואר לשלוח בבוקר ואולי גם להקרין ב'ברקו' במקרה הצורך
(פעם ראשונה מה..
)נקווה שלא יהיה צורך......

DreamS_HunteR

New member
היום הארוך בחיי../images/Emo121.gif

לא משנה מה יש לי לעשות, אני עובד מ9 בבוקר עד 12 בלילה רצוף. אני מקווה להספיק הכל בפחות שעות ולסיים עם זה מוקדם יותר
שונא את ימי חמישי

Gal isr

New member
שאלה שלא אוהבים לשאול

ואם לא בא לך לענות, חופשי. אתה עובד בתשלום? כי אם כן, אני מבין את הדחף שהיה לך השבוע לבגדים

DreamS_HunteR

New member
ברור שבתשלום ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

התנדבתי מספיק בחיים
הגיע הזמן לעשות כסף :) ויש לי דחף לבזבז כסף (לא משנה על מה) כל הזמן. זה לא משהו חד פעמי

shiran™

New member
חןןןןןן

המון זמן לא ראיתי אותך פה בפורום!!! זה אומר שמישהו אחר אמור לפתוח שרשורים חיוביים? (כי הם חסרים פה בזמן האחרון) ואם כן אז כבר מצאת מתנדבת
וברכות ואיחולים לגיוס... נאחל כשיגיע הזמן!

shiran™

New member
מקווה שגם את תגיבי שם

אל תשכחי אותנו! את מותק!! אני נזכרת עכשיו במפגש שצחקת מהפרצוף המזעזע שעשיתי ( ניסיון חיקוי עלוב של תפוז)

למעלה