שרשור יומי-25.8, יום ו'

DreamS_HunteR

New member
מעיןן!!../images/Emo121.gif

יש כרטיסים להופעה של רובי ב15.9 במילטון קינס!!! כנסי לפורום של רובי כתבתי שם הודעה על זה..

a Warming Sign

New member
לאא! למה?? למה??../images/Emo194.gif

אני מתה מיסורים. מצד אחד- אני מתה מתה מתה מתה[
] לטוס להופעה שלו בלונדון!!, ואני מתההההה[פקאצה.] להיות בלונדון
מצד שני-זה לא זול
,זה לא זול
,וזה יקר רצח. וגם-אני ממש רוצה לנצל את לונדון כמו שצריך,מה שאומר נסיעה של מינימום שבוע..וזה לא מה שמציעה החבילה.וגם אין לי כסף לנסיעה ארוכה.

a Warming Sign

New member
חח איזה כותרת דרמטית עשיתי../images/Emo194.gif

בכולופן,לא לגמרי החלטתי אבל רוב הסיכויים שאני לא אסע, אני מעדיפה לחסוך ולהוציא את זה אחרי הצבא על נסיעה ללונדון באופן רציני
,ומי יודע,אולי יהיה לי מזל ורובי יחזור עוד כמה שנים להופיע ואני אזכה לראות אותו שוב[זה בטוח יקרה
,השאלה מתי
] אני כמובן עלולה לשנות את דעתי עוד 5 דקות,אבל בנתיים אני ברגיעה

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אני כבר מתכנן את ההופעה הבאה: רד הוט צ'ילי פפרס באיטליה!

EcstaZ

New member
ZZZZZZzzz....

עייף עייף.. הלכתי לעבודה אחרי 3 שעות שינה וכמעט לא נפלתי שם חזרתי הביתה השלמתי כמה שעות והנה אני פה [= בערב אולי לצאת

yanivtr

New member
יום מעייף...ממש

משמרת ראשונה סוף סוף. כולם פחדו ממנה, אני פחות. בסוף יצא שלי היה הכי חרא! אמאלה, הלחץ. הצעקות הלקוחות הממש עצבניים שמאיימים שהם יתנתקו והם ממש באמת חושבים שזה מזיז לי במשהו... השפורפרת שעד עכשיו אני מרגיש אותה תקועה לי באוזן. ה"המתן" שדפקתי לכל לקוח כמעט 8 שעות. הם זרקו אותנו למים העמוקים ישר, אף נציג בכלל לא היה מוכן, לא ידענו כלום. היה שכונתי מה גם-אני מרגיש כאילו הייתי סבל. באמאשלי, העבודה הזאת מתישה אחושלוקי אפילו שזה לשבת על טלפון. קיצר, עדיין סבבה אבל. הערה: אני יסניק בנשמה. זה שאני עובד בהוט לא סותר! הוט זה חרא! אין להם ערוצים מגניבים בכלל! בכל מקרה אני שירות לקוחות של הטלפוניה של הוט אז זה לא ממש סותר...

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח איך נטשת את "יס" לטובת עבודה

ב"הוט" איך?!?! בכל מקרה..שיהיה בהצלחה!

DreamS_HunteR

New member
שהממונים עליך לא יראו שאתה../images/Emo121.gif

מדבר ככה
בכל אופן, בהצלחה בעבודה.

Marble Arch

New member
אני לא מאמינה שהחופש הגדול שלי נגמר

היה כ"כ כייף!!! היום הייתי בהרצליה, ואז בבית עישנתי נרגילה עם חברה, יותר מאוחר אני אצא להשתכר ובלילה יש לי ערב בנות אצל חברה. עוד כמה ימים אני מתחילה ללמוד לבגרות ולעבוד כאילו אין בי נשמה, כדי לממן את ההוצאות של התאונה שעשיתי.

jenngirl

New member
ערב טוב ומה נשמע נגמרה המלחמה../images/Emo82.gif

איי איזה יום מעצבן. קמתי ממש מוקדם והתחלתי לעבוד ב-9. כרגיל היו לי כאבי ראש באמצע אז הכנתי לעצמי קפה שעזר קצת[או שזה פסיכולוגי.מה שתגידו]. והיום לא הייתה הרבה עבודה יחסית לימי שישי אבל האנשים שהיו איתי במשמרת לא היו משהו.כולם היו בדוכן השני. וסתם באו לקוחות מעפנים ומוזרים.יש את הלקוחות הקבועים שאותם הכי כיף לראות.תמיד בימי שישי אני "רבה" על איזה לקוחה שמבקשת תערובת מיוחדת של אייסקפהD: אבל סתם היה מעפן היום ואני שמחה שנגמר. עוד מעט אני צריכה לפגוש חברות ולא ממש בא לי. נמאס לי שחבר סוחב חבר.כאילו מה,אי אפשר כבר להיפגש לבד כמו פעם?:/ מה ששימח אותי היום היה ששבוע הבא בחמישי אני בטוח בחופש[
] ושאני הולכת להופעה של אביב גפן בהאנגר.

למעלה