שרשור יומי-25.8, יום ו'

mAAyAn 1

New member
שרשור יומי-25.8, יום ו'

יום טוב
[הצלחתי?
]

DreamS_HunteR

New member
"יום שישי.. יש בעיר מסיבה.."../images/Emo121.gif

אבל זה לא רלוונטי, כי באילת כל ערב יש מסיבה
בכל אופן - היום אני לא עושה כלום, חוץ מלראות את כל השידורים החוזרים של הסדרות שלא ראיתי במהלך השבוע. בערב - רדיו ואח"כ לצאת לעיר. שישי שמח לכולם!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif25.8:|

עוד יומיים.
מחר בע"ה- שבת חתן בבאר שבע.

../images/Emo24.gif../images/Emo180.gif

תחשבי שאת תסיימי שבוע לפני.. וחוצמזה יהיו בנות נחמדות שישרתו איתך.. אני בטוחה שתהני מכל רגע

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo51.gif לכן.../images/Emo23.gif

וענבל- אני לא אסיים שבוע לפני, אבל זה במילא לא כזה משנה.

m i r u s h i

New member
"לפני שנים רבות ../images/Emo108.gif

היה אדם מאוד רגיש היה נפגע מהר באף אחד כלל לא הרגיש דבר אחד ידע הוא לא רצה למות בכלל זה לא עזר לו כי קויפק מויאק מויאק קפוט!" שירו איתי ניצנים! D: היום.. מממ.. לקום,ארוחת צהריים במסעדה,בערב החברים של ההורים באים [מנהל תחנת הכוח של אשקלון ואשתו,אבל למי אכפת?
] ובגלל שהחברים מפוזרים בכל מקום אפשרי,אני תקועה בחדר לכמה שעות טובות P: ויש היום [ז"א,שישי] את הפרק האחרון של חברים ב22 :< יום נפלא

אהלן

חזרתי מהסמינריון היום לישון לדבר עם החברות שחזרו מחו"ל, בזמן שאני הייתי כאן!!! לקבוע מה עושים בשבת, וזהו.

K e R e N18

New member
הצלחת הצלחת../images/Emo9.gif

בצהריים ים ובערב לצאת
יומטוב לכם!
ושבת שלום!

../images/Emo176.gifלסדר קצת את החדרים ../images/Emo3.gif

[לא, לא משעמם לי לסדר לכולם פה את החדר. פשוט צרי לסדר את החדר שלי (ושל אחותי) ואת החדר של אמא- כי כל הבגדים שלי שם
] מעיינוש באה לשבת!
שבת שלום לכולם!

C u b e

New member
כמה זמן ../images/Emo122.gif

לא רשמתי כאן..
היום אנחנו הולכות לבקר חברה בבסיס שלה, איזה מרגש
אחה"צ כנראה לעבוד על הסרט שאני עורכת ובערב יומולדת לחברה.

צליל88

New member
מזה החוסר תגובות הזה?../images/Emo179.gif

אז קמתי מוקדם היום לעזור לאמא
אח"כ מ-12:00 עד 13:00 שיעור נהיגה, אבל הוא האריך לי עד 13:20. זה היה שיעור פשוט.. מושלם. גם הוא וגם אני היינו מבסוטים ממני
הכי מצחיק שהוא אומר משהו ואז עם היד שלו "טפו טפו טפו"
הוא אמר לי שאם אני ממשיכה ככה בקרוב יהיה לי טסט ראשון ואחרון. אז אמרתי לו שאני מפחדת.. ושוב הוא חזר להיות פסיכולוג והתחיל להרגיע אותי
הוא רצה שנתערב שאני עוברת טסט ראשון, אמרתי לו שלא אז הוא אמר שזה בגלל שאני מפחדת להפסיד ואני צריכה להאמין בעצמי וכו' וכו'.. טוב, ב"הצלחות לי
עכשיו לעשות משהו עם עצמי, בערך עוד שעה-שעה וחצי לשטוף לאחי ת'דירה שלו.. ואז כלום. שבת שלום

מזל"ט ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

"יש הצלחתי לפתוח את השרשור היומי"
דודים שלי באים אלינו שישבת בפעם הראשונה..(מוזר הא?
) כבר ניקית ושטפתי וסידרתי ואירגנתי.. והתבטלתי ואין לי עצבים כבר לחכות לארבע.. (כבר יש לי כאבי בטן מהתרגשות
) ובארבע.. בארבע יש שיעור נהיגה.. שתגיע אחריו בטח חפירה..(או שלא
) ואמממממ זהו.. שיהיה לכולם שבת שלום
ומי שקא מקבל פרח חוצמעדי

הו, איזה שישי מעייף.

קמנו מוקדם לנקיונות, ואז היה אמור להיות לי שעור נהיגה כפול לרמלוד. כלומר, שיעור שמתחיל ב2 ומסתיים ב3 ו20. ואז הייתה אמורה להיות תלמידה שם עד 4, ואז עוד תלמידה מ4 עד 20 ל5, ואז לחזור הבייתה. בפועל מה שקרה הוא, שתלמידה של 3 ו20 ביטלה, ואז התלמידה של 4 הייתה אמורה לבוא ואז להחזיר אותה למודיעין, והמורה היה מחזיר אותה הבייתה. ביותר פועל יצא, שהיא לא הסכימה לנסוע למודיעין ולחזור, אז היא הייתה אמורה לעשות את השיעור בעיר ורז אז המורה היה מחזיר אותי הבייתה. בהכי פועל יצא, שהוא היה צריך לדאוג לאמא שלו להגיע לבית חולים כדי לבקר את אחיו, ואני הייתי צריכה ללות אותה לחדר שלו בבית החולים, ואז נהגתי חזרה הבייתה כצ'ופר. חזרתי ב5 וחצי הבייתה. אני סחוטה. והמורה אמר שאני נוהגת יותר טוב ברמלוד המבולגנת והעצבנית, מאשר במודיעין -עיר הרפאים. אולי הוא צודק. עכשיו נחים. שבת שלום :]

למעלה