שרשור יומי 25.7

light angel

New member
אני גאה בעצמי ../images/Emo13.gif

מצאתי עבודה, באיזה מפעל לייצור בצק או משהו בסגנון, ואמרו לי לבוא מחר להתחיל לעבוד
הקץ לימי הבטלה! ובגלל שמחר היו אמורות להיות לי בדיקות שמיעה מהצבא, דחיתי אותן ל-2 באוגוסט, ויש לי שקט נפשי
אחחחח, אני מתחילה להיות אקטיבית בחיי. זה נהדר.

The Sunshine18

New member
היום אני נוסעת לטורקיה,

לשבוע.. מקוה שאהנה והחופשה/טיול (לא בדיוק מוגדר) יהיו שווים את המחיר היקר!

Moranus

New member
מממ...

היום להירקב בבית ולא לעשות כלום. אוףף אני חייבת עבודה כבר!

shira245

New member
עבודה עבודה ועבודה.

אני כולי מתקלפת וזה נוראי! אהמ עוד מעט יש ישיבת צוות לא הכרחית( רק לפני 20 דקות חזרתי מישיבה אחרת) ואנשים ממממממש עצבנו אותי היום אבל ממש. אולי בערב נצא עם חברות שלא ראיתי מזממממממן.

mta16

New member
היום!

היה יום ארוך ומייגע...היה לי תחקיר בטחוני הוא לא לקח הרבה זמן ..משהו כמו שעה וחצי ..אולי יותר...בכל מקרה אומנם חזרתי עם כאב ראש איום...אבל גם עם העובדה שהכרתי שם כמה בנות שכנראה יהיו איתי בקורס..כמעט כל מי שהייתה שם מתגייסת ביחד איתי..אז זה נחמד ביותר. זהו עוד מעט אני אלך לנוח ..אולי ככה הכאב ראש יעבור... אהה ואם יש כאן מישהו שרוצה לשאול שאלות ..מוזמן לישאול...

niminam

New member
מנצל"שת- חדשה פה ../images/Emo42.gif

הייתי בפורום שמיניסטים (אומנם ממש קצת) ועכשיו כשחזרתי מחו"ל יעל (עם השם הארוך חחח) אמרה לי שקיים פורום חדש. מזל טוב!!! באמת תהיתי מה יהיה אחרי שסיימנו ללמוד. אז אני נאטי, מתגייסת רשמית במרץ אבל מתחילה קורס קדם צבאי באוקטובר ומקווה שיהיה אחלה עד אז
המשך יום נפלא לכולם!

light angel

New member
איזה קורס? לאן את מתגייסת?

גם אני אמורה להתחיל קורס, אם אתקבל למודיעין...

niminam

New member
תודה על הקבלת פנים! ../images/Emo9.gif

אני מתגייסת למודיעין, או שבעצם מקווה ככה כי תשובה סופית לא קיבלתי. מקבלים בכלל משהו מוצק בצורת דף שניתן להחזיק ביד ממודיעין? אני ממש לא בטוחה...
הקורס הוא של אע"מ, אחד מחמשת מסלולי שחקים. לאן את?

111שיר

New member
אני לא זוכרת אם כבר שאלתי אותך את

זה האזנה ערבית? ואם כן, זה המסלול הרגיל-למי שלמד ערבית, או המסלול המיוחד-לאלה שלא למדו ערבית, ואז צריך לעשות קורס של 5 חודשים טרום צבאי?

light angel

New member
לא חושבת ששאלת ../images/Emo13.gif

האזנה ערבית, המסלול המיוחד פלוס קורס, עוד לא התקבלתי- אמורים לתת לי תשובה על התחקיר הבטחוני.

למעלה