שרשור יומי-25/11

mAAyAn 1

New member
שרשור יומי-25/11

הצלחתי
עוד רבע שנה בדיוק לגיוס];

K e R e N18

New member
וואו!שברתם שיא!

השרשור היומי הכי נטוש שהיה פה אי פים
היום עבר בסבבה..היו פה דודים וכאלה.. ויותר מאוחר הולכת למסיבת גיוס של חברה.. תהנו לכם!
שבוע טוב!!

../images/Emo187.gifהבטן ../images/Emo122.gif

התחלתי לקרוא את "האלכימאי"- נשארו לי עוד כמה עמודים לסיום
שבוע טוב לכולם!
[באמת שרשור נטוש!
אולי הפורום מתחזק?!?
]

jenngirl

New member
אני עייפה];../images/Emo82.gif

הייתי אתמול בהופעה של עברי,אחת ההופעות הטובות שלו. וזהו,אפשר להגיד שאת מסעותיי אחרי עברי סיימתי בעיקרון[: היה חביב מאוד. תל אביב מגעילה,במיוחד הנהגי מוניות השקרנים האלה[מצטערת אם אני מעליבה את הפרנסה של חלק מההורים שלכם אולי...] שלא מסוגלים לדבר בהגינות בכלל. מזל שסמכתי על עצמי,ותוך שניות הגעתי למקום אחרי שעשיתי כבר סיבוב שלם שם וזה בפאקינג שכונת התקווה.מפחיד. גם הדרך חזור הייתה מגעילה. והעדפתי לא לחזור הביתה אלא לחברה כדי שההורים לא יבהלו שאני פתאום בבית[הם חשבו שאני הולכת לישון אצל חברה]. אז ישנתי ממש קצת אצל חברה אבל היה נחמד אצלה. אני מתה לישון! שבוע טוב לכולם

Gal isr

New member
שבת שבת שבת שבת שבת

אולי אם אני אקרא לה הרבה היא לא תלך ויבוא ראשון? הבוקר התעוררתי בשמונה (בבוקר, לא בערב למי שהתלבט בכלל :p) לעבודה שלא הייתה כ"כ משהו (קצת לחץ, עובדים בסדר, לקוחות נחמדים...היה בסדר בסך הכל). אח"כ נסעתי לבקר מנהל משמרת שחוגג היום יומולדת (25) והיינו אצלו שעתיים בערך.. עוד מעט אני אצא לסניף השני שלנו, כולם חוגגים לו שם יומולדת קטנה. ערב טוב

shiran™

New member
שבוע טובבב

הייתה אחלה שבת עם מורן. באמת. מורן נהניתייייי מקווה שגם את כמוני!! וזהו. עכשיו מתחיל עוד שבוע.. בלי יומולדת ומועדונים.. אז שיעבור מהר. מה היה היום? אכלתי עוגת יומולדת. ראיתי סרט עם מורן ואח"כ הלכנו לאכול שווארמה והיה מעולה!! חשבתי שאני לא אוהבת שווארמה אבל מסתבר שאני כן! וזהו. מורן תודה על המתנה והברכה את מותק!
מרי מוסרת ד"ש

m i r u s h i

New member
זו כבר הפעם השנייה../images/Emo108.gif

שההורים ואני קולטים את מה שאורי גלר 'משדר' לנו :| וההוא שעצר לעצמו את הדופק. אללי.
הדביל עם הגיטרה הפחיד אותי מעט. חשבתי שהוא ידפוק לפנינה את הגיטרה על הראש D: [ממ...לא נראה לי שזה היה מזיק לה במיוחד.
]

למעלה