שרשור יומי-25/11

a Warming Sign

New member
זה היה כלכך צפוי שזה הדג../images/Emo194.gif

אפילו שאני מאמינה באורי גלר, אני בטוחה ששני הטריקים האלה עם "העברת הצורה דרך המחשבה" זה שטויות כי בטח יש מלא מחקרים שמבוססים על העניין הזה. למשל בשבוע שעבר היו צורות,הכוכב היה הצורה המלאה היחידה אם שמת לב,הכי בולט,הכי מושך. ואין לי ספק שיש איזה מחקר שנתנו לאנשים את הצורות האלו והם בחרו בכוכב, הדג זה די מובן כי הוא פשוט,בסיסי,כמו סמל. והוא עשה את שאר הציורים עם יותר מדי פרטים,לא מושכים,מסובכים. אבל זה שהוא הצליח להעביר את מה שצייר הטייס בעצמו היה מרשים מאוד. אבל זה עם הדופק..
אמאלה.

LuLiLoPiLaTo1

New member
זה עם הדופק לא הרשים אותי כל כך..

בעיקר בגלל שאני מאמינה, שהוא השפיע בכוח המחשבה על המכונה, ועל שריי והשני שבדקו לו ת'דופק..כדי שלא ירגישו דופק בשלב מסוים.. אם שמתם לב הם התחילו להרגיש את הדופק שלו חוזר, לפני שהמכונה התחילה להרגיש-מכונה לא אמורה להיות הרבה יותר רגישה?! חוצמזה שכל השאר בתוכנית עובדים עם כוח המחשבה..אז מה מיוחד? ככה שלא הכי הרשים, וגרם לי לספקות.

a Warming Sign

New member
המכונה בכלל הייתה מקולקלת או משהו

בהתחלה היא לא עבדה[וואלה,כאילו לא שמנו לב שהם סתם הביאו "מוניטור" משנות ה40
] בכל אופן,בפורום של התכנית מישהו כתב: "כדי למדוד דופק מספיק לחבר את הקליפס הקטן לאצבע. אבל המתמודד טרח לחבר גם ארבע אלקטרודות נוספות לגוף .... היתה לכך סיבה טובה מאוד." [לא שהבנתי,אבל אולי מישהו יסביר לי?
]

m i r u s h i

New member
בשביל מה להתאמץ כ"כ?../images/Emo108.gif

מספיקה אלקטרודה אחת באיזור הראש של פנינה רוזנבלום כדי לשמוע את הצליל של חוסר דופק.

a Warming Sign

New member
../images/Emo6.gifיואו איך צחקנו עליה../images/Emo194.gif

היא מטומטמת ברמות שקשה להסביר! כמעט הרסה לשרלטן ההוא את כל הטריק.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חחח היא כל כך חשבה שזה הshow שלה..

נראה לי בחיים לא יזמינו אותה יותר.לאף תוכנית!

למעלה