בוקר טוב לכולם! אלוהים יודע איך ישנתי כ"כ הרבה, אתמול קמתי ב12 בצהריים, לא עשיתי כלום כל היום- הלכתי לים באיזה 3, ב7 כבר הייתי בבית חורפת את חיי עד היום ב12 בצהריים....
אני סליפי סליפי.. עכשיו אני הולכת לקרוא קצת, לעשות שיעורים במתמטיקה, בערב יש לי משמרת ראשונה בעבודה! מצוין.. ואז הם טוחנים אותי כל השבוע עם 6 משמרות כשאחת מהן כפולה (יום שישי). אני ממש מקווה שילך טוב בעבודה וזהו.. קיבלתי מהם לחג בקבוק יין.. איזה חמודים.
ראיתי עכשיו את הסרט "מורה לחיים" ביס 1, ולדעתי זה אחד הסרטים הטובים ביותר. מי שיש לו יס, שיבדוק אם הוא משודר היום שוב, באמת מומלץ. אתמול היה יום ממש טוב, באמת ניצלתי את החג הזה. להמשך היום עוד אין לי כ"כ תכנונים. המשך יום טוב! תמשיכו לנצל את החופש.
מזעזע הוא ישב מאחוריי בביולוגיה לפי מה שאמרו הוא חזר מקוקה קולה לייב בבוקר עם חברים, הייתה תאונה הנהג נפצע קל הוא [לא נהג]ננפצע קשה ומת אתמול מפצעיו. לא יאומן...ובספר מחזור :" 10 שנים לאחר השחרור: מקים להקת מתופפים" אז זהו שלא. אין 10 שנים אחרי השחרור. לא יאומן..אלו החיים להיזכר בו בשיעורי ביולוגיה ,צוחק עם המורה, איך הוא ישב מאחוריי וביקשתי ממנו להפסיק לבעוט לי בתיק ולהתרחק עם השולחן....אין יותר..נגמר היה ...אין יותר קובי. שמרו על עצמכם. :\