שרשור יומי 24.09

4LeafClover

New member
../images/Emo12.gif לא ראיתי את השרשור הזהה ../images/Emo7.gif

סלח לי נא על האיחור אבל אני אמרתי לך מזל טוב פנים מול פנים! (אומנם הייתי עצבנית באותו רגע אבל עדיין זכרתי!!) אז מזל טוב!!
עד 120 ותמיד תזכור ש"בגלגול הקודם, נראה לי שהיית אישתי!!"

a Warming Sign

New member
קלטתם את שרשור שבת?../images/Emo194.gif

אין לו אפילו תגובה אחת..ממש בודד. מחר,מקווה לקום מוקדם בבוקר
,לנסוע לקיסריה,קצת שמש ובריכה.. ואח"כ כנראה לנסוע לת"א.. המופע של קוקה קולה היה נראה מזוויע,מצטערת. היו כמה פעמים שצילמו את הקהל מלמעלה וזה היה נראה כמו גיהנום
עברי לידר היה ממש מעפאן,אבל אולי אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא שר..ושי גבסו חמוד, למרות שעל הבמה זה היה נראה כאילו הוא חוטף איזה התקף לא ברור
, גם באמצע העברתי למופע של הזקיינעלך בערוץ 10 כי דוד שלי הופיע שם.. זה היה כלכך מצחיק,כל הקהל מבוגרים[רק כי לא יפה להגיד זקנים
],יושבים על כיסאות ומוחאים כפיים לפי הקצב,לצלילי הלהקה המזדקנת ששרה את "סימן שאתה צעיר"
כמה אירוני! אח"כ ראיתי עוד קצת מהמופע,את הראל מויאל בקושי שר
,ואייל גולן[מזעזע שכולם יודעים את המילים], והתייאשתי. וגם ראיתי סרט ממש נחמד,בעברית זה "יפה בוורוד"
..משהו משנות ה80,עם שחקנית שאני מאוד אוהבת, והיה עוד שחקן ממש טוב..לא יודעת שמות

m i r u s h i

New member
השחקן ההוא מבוסטון ליגל נכון?:p

גם אני ראיתי,סרט חמוד =) אבל בhot drama היה 'גרין מייל'
יש את זה שוב מחר בש.ח..שווה לראות.. אה אה!!!! ירדן1!!! היה גם את הפרק פיילוט של 'האוס'! ראית?!ראית?!!1!ראית?!!?!?D: מצטערת שלא הודעתי על זה,כואבת הרגל ושכבתי כמו נכה בסלון >:

a Warming Sign

New member
דווקא אהבתי את השחקן הקטן../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

דאקי
,שרקד לה שם בחנות. לא ראיתיייי
,מה זה פרק פיילוט?

m i r u s h i

New member
אממממ../images/Emo108.gif

"פיילוט - פרק ראשון של תוכנית טלוויזיה. רשת טלוויזיה מפיקה את פרק הפיילוט, ובוחנת אותו לפני קבלת ההחלטה על רכישת פרקים נוספים או פסילה. פרקי הפיילוט הם לרוב ארוכים יותר משאר פרקי הסדרה, ומשודרים במקרים רבים כפרק הראשון בסדרה. רשתות הטלוויזיה בוחנות בכל שנה פיילוטים רבים, ורובם נפסלים. בארצות הברית קיימת "עונת הפיילוטים" ברשתות, אז מציעים יוצרים רעיונות לפיילוט (פיצ'ינג). רק עשרה אחוז מהרעיונות שמוצעים מצולמים בסופו של דבר לפרק פיילוט." ותודה לויקיפדיה שהביאוני עד הלום.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני השתתפתי פעם בפרק פיילוט

של "הדיבורית" שהייתה בערוץ 6
ואח"כ גם באחד הפרקים הראשונים!היה מגניב

m i r u s h i

New member
רגל מעץ!../images/Emo108.gif

"ואמר הקברניט אין דבר אין דבר..!"
לאמשנה. >< היום.......הרבה כלום. באמצע להכניס את האח+הגיסה+האחיינית ולהמשיך עם הכלום אח"כ. אולי לסחוב את החברים [ואת עצמי] לבאולינג...לא נראה לי,אבל תמיד טוב לקוות. יום נפלא
וסיום חג שמייח P:

s h u g i t

New member
הום סוויט הום...../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif

כמה נחמד. אני יוצאת, אנשים מדברים איתי ואני מתעפצת להם בעיניים
אחרי היומיים המטורפים האלה מחר יום בדגש על מנ ו ח ה בערב סרט עם אחים שלי ואז משהו קטן בבית לכבוד יום ההולדת של אח שלי ואז לארגן תיק לעוד שבוע בבסיס [בתקווה שלא יפתיעו אותי שאני סוגרת טפו טפו חמסה חמסה] שנה טובה ומאושרת לכולכם

Feehilys Girl

New member
עברי תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!

אני ומור חזרנו מההופעה של עברי לידר והוא פשוט מושלם!!!! כזה הפסד למין הנשי. עמדנו צמוד לבמה ויכולנו לספור לו את השערות על הידיים ולראות את השעה בשעון שעל היד שלו. הייתה כזזו הופעה מצויינת, והוא היה כזה חמוד ומתוק ומקסים ומצחיק ומושלם.הוא אפילו אמר שסקסולוגית זה מגניב והסמיק כשהזמינו אותו להיות חשפן במסיבת רווקות של מישהי מהקהל. הוא שר את כל השירים הטובים שלו ואפילו התחיל עם מטייל אוסטרלי שהיה מפתיע ומתאים. רקדנו בטירוף ושרנו בטירוף למרות שהקול שלנו עוד צרוד מהקוקה קולה, ככה שעכשיו אנחנו בקושי מצליחות לדבר... בקיצר היה מושלם ותתחילו לקנא.....ראינו את עברי לידר יומיים ברצף!!!! אז בפעם הבאה שמישהו חושב שאנחנו גרות בחור, שיחשוב פעמיים...עברי לידר הגיע לפה (וממש התלהב....הוא אמר שיפה זה סתמי בשביל לתאר את המקום). אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו ראינו את עברי לידר (והוא חייך אלינו, הרוק שלו ניתז עלינו והזיעה שלו נטפה עלינו)!!!!!!!!!!! התלהבות!!!!!!!!!!!! עכשיו אנחנו חצי קדושות, כדאי לבוא לגעת בנו לפני שנתקלח! כשמור תגיע הבייתה היא תעלה תמונות כדי שתקלטו כמה קרוב היינו אליו. החירפון בעירבון מוגבל......נא לא להתקשר לבית משוגעים ברגע זה ממש!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif יהההההההההההההההההההה../images/Emo70.gif

זה היה כ-----------------ז-------------------ה שאווה!!! איזה אושר!!!!
ונתחיל בתמונה האהובה עלי....

ממממור

New member
../images/Emo204.gif והרי

לכם: תמונה ללא זום- רק כדי שתקלטו איפה בדיוק בקהל היינו

ממממור

New member
../images/Emo204.gif אופס ../images/Emo9.gif

טעות בתמונה...על הבמה לא ישבנו
הנה הנכונה...

ממממור

New member
../images/Emo204.gif ועכשיו

מ"השלב הרחוק"... הכמה דקות שלא יכולתי לנשום את האוויר שלו
סתם כי כל תמונה שלו זו הנאה צרופה

ממממור

New member
../images/Emo204.gif ואחרונה

לבנתיים...
ואגב- הזכרתי כבר שהוא חייך אלי כמה פעמים?

DreamS_HunteR

New member
יש לי לי תפקיד חדש!../images/Emo121.gif

משלשום האמת, אבל שיהיה. מינו אותי לעורך המוזיקלי הראשי של הרדיו, כמחליף לעורכת שיצאה לחופשת לידה.. לפחות עד חודש לפני הגיוס
אבל זה לא הכי מעודד, כי נוספו שלי עוד המון שעות עבודה
אני משדר היום מ11 עד 2. אח"כ לערוך 7 שעות שידור לבאים אחריי.. ואז בית. ואני משדר שוב ב12 בלילה. יום ארוך! יום טוב חג שמח!

למעלה