שרשור יומי 24.09 יום טוב וחג שמח לכולם
G Gal isr New member 24/9/06 #2 יומולדת לי? חזרתי עכשיו מ"השטן לובשת פראדה"- אחלה סרט ובקיצור, אורחים בערב (והמון אורחים, לפחות יהיה גם המון אוכל ), לנוח ולנקות במשך הבוקר... לילה טוב, שבוע טוב וחג שמח
יומולדת לי? חזרתי עכשיו מ"השטן לובשת פראדה"- אחלה סרט ובקיצור, אורחים בערב (והמון אורחים, לפחות יהיה גם המון אוכל ), לנוח ולנקות במשך הבוקר... לילה טוב, שבוע טוב וחג שמח
O onix 88 New member 24/9/06 #3 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif שנה מצויינת! בהצלחה בגיוס העתידי!
L LuLiLoPiLaTo1 New member 24/9/06 #19 מזל טובבבבב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!!! שכל מה שתרצה יתגשם, והרבה הצלחה בהכלל!! שנה טובה ומתוקה! מענבר
מזל טובבבבב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!!! שכל מה שתרצה יתגשם, והרבה הצלחה בהכלל!! שנה טובה ומתוקה! מענבר
M m i r u s h i New member 24/9/06 #28 מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo108.gif אושר,בריאות,אהבה,הצלחות והגשמת חלומות
G Gal isr New member 24/9/06 #32 תודה לכולם ../images/Emo13.gif מישהו מכיר מקום טוב לצאת אליו ? פותחים פה מארפיס' מחר...אולי אני אלך לבדוק
תודה לכולם ../images/Emo13.gif מישהו מכיר מקום טוב לצאת אליו ? פותחים פה מארפיס' מחר...אולי אני אלך לבדוק
M moran filan for ever New member 25/9/06 #43 מזל טוב../images/Emo65.gif רק אושר בריאות וטוב שתצליח בכל מה שתעשה, ויומולדת שמח
L L i N o Y a New member 25/9/06 #49 ../images/Emo41.gifמזל טוב ../images/Emo9.gif סורי על האיחור גם... שתהיה לך שנה טובה
O orush המאמי New member 25/9/06 #51 ../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יומולדת שמייח ומאושר
../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יומולדת שמייח ומאושר
S shiran™ New member 25/9/06 #53 גללללללללל אושר , עושר , בריאות , כושר , צחוק ואהבה . תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב.. (אופניים וכו'..) תמשיך להיות שמח וחמוד איך חגגת? השטן לובשת פראדה.. הוא טוב? חוץ מאחלה? מצחיק?
גללללללללל אושר , עושר , בריאות , כושר , צחוק ואהבה . תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב.. (אופניים וכו'..) תמשיך להיות שמח וחמוד איך חגגת? השטן לובשת פראדה.. הוא טוב? חוץ מאחלה? מצחיק?