מזל טוב
L L i N o Y a New member 21/7/06 #2 ../images/Emo41.gifהיום לפני שנה עברתי טסט! ../images/Emo3.gif והתכנונים להיום בע"ה: עבודה מרבע ל9 עד סביבות 3+ לנוח [בטח אני אהיה על המחשב במקום לנוח] אני מתלבטת אם לאכול אצל ידיד שלי עם כל החברים [יש לו בית ריק] כי לא אכלתי שבועיים בבית בערב שבת, אז שבת שלישית זה מוזר לי קצת... נראה כבר... לצאת לילה טוב~!
../images/Emo41.gifהיום לפני שנה עברתי טסט! ../images/Emo3.gif והתכנונים להיום בע"ה: עבודה מרבע ל9 עד סביבות 3+ לנוח [בטח אני אהיה על המחשב במקום לנוח] אני מתלבטת אם לאכול אצל ידיד שלי עם כל החברים [יש לו בית ריק] כי לא אכלתי שבועיים בבית בערב שבת, אז שבת שלישית זה מוזר לי קצת... נראה כבר... לצאת לילה טוב~!
O orush המאמי New member 21/7/06 #13 ../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo73.gif
O orush המאמי New member 21/7/06 #18 ../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif תקבלי כשתוציאי רשיון
ה ה5הש New member 21/7/06 #3 יום שקט../images/Emo140.gif ההורים נסעו לשבת לירושלים, ונשארתי לבד פה, אז יש שבת חברים וצריך להכין קצת אוכל הלוואי ותעבור עלינו שבת שקטה, שיהיה שבת שלום.
יום שקט../images/Emo140.gif ההורים נסעו לשבת לירושלים, ונשארתי לבד פה, אז יש שבת חברים וצריך להכין קצת אוכל הלוואי ותעבור עלינו שבת שקטה, שיהיה שבת שלום.
D danzk New member 21/7/06 #35 יום שקט זה כבר לא יהיה אני מקווה שאתה בסדר לבד בבית.. אתה מוזמן להעביר שבת חילונית אצלינו במקלט אם בא לך
יום שקט זה כבר לא יהיה אני מקווה שאתה בסדר לבד בבית.. אתה מוזמן להעביר שבת חילונית אצלינו במקלט אם בא לך
T Tauron New member 21/7/06 #42 אני לא לבד../images/Emo9.gif יש חברים שבאים אלי לשבת ואת מוזמנת להעביר שבת דתית במקלט\בית שלי יש אוכל, הכנתי עוף, פתיתים ועוגת שוקולד-צ'יפס והשאר גם מביאים. אבל יום שקט בטוח לא יהיה לנו:\
אני לא לבד../images/Emo9.gif יש חברים שבאים אלי לשבת ואת מוזמנת להעביר שבת דתית במקלט\בית שלי יש אוכל, הכנתי עוף, פתיתים ועוגת שוקולד-צ'יפס והשאר גם מביאים. אבל יום שקט בטוח לא יהיה לנו:\
D danzk New member 21/7/06 #45 לפחות אתה לא לבד אילו אמא שלי הייתה נותנת לי לעבור את הכניסה לבית לכיון הרחוב.. נשמע נחמד, העיקר שתהנו. ותרדו למקלט מידי פעם.. עכשיו עלתה הצעה שנעשה איזה ארוחה במקלט, כל השכנים.. ממש הווי מלחמה
לפחות אתה לא לבד אילו אמא שלי הייתה נותנת לי לעבור את הכניסה לבית לכיון הרחוב.. נשמע נחמד, העיקר שתהנו. ותרדו למקלט מידי פעם.. עכשיו עלתה הצעה שנעשה איזה ארוחה במקלט, כל השכנים.. ממש הווי מלחמה