שרשור יומי 21.7.06

m i r u s h i

New member
אני עדיין טוענת שהוא לא קורא../images/Emo108.gif

את התאריך שלו נכון.

elivnat

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

התעוררתי על הבוקר (11) עם כאב ראש, שונאת שזה קורה לי... לא עשיתי משהו מיוחד.. עזרתי פה ושם... אממ איזה באסה, שלחו לבן דודה שלי צו 8.. מסכן.. אז דודה שלי עכשיו מבואסת לאללה.. וחוצמזה צריך להתארגן לשבת.. איזה נוסטלגיה, שמעתי היום ברדיו את השיר "לכה דודי" בגרסה הישנה ישנה... שהיינו שרים בגן...יאייייי איזה זיכרון ישןןןןןן... |סוף פינת הנוסטלגיה| שתהיה שבת שקטה

onix 88

New member
עבדתי מ8 וחצי עד 1 וחצי

בעקרון עוד לא הייתי לבד, הצטרפתי לעובדים שם ושמעתי את כל השיחות.. שבוע הבא אני אתחיל לעבוד לבד, מקווה להסתדר. סופ"ש רגוע, עד כמה שהוא יכול להיות! מקווה שהשבת תהיה יותר שקטה.

../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמייח ומאושר

EcstaZ

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif|מתנה|../images/Emo13.gif

m i r u s h i

New member
../images/Emo65.gif|מזל"ט|../images/Emo213.gif../images/Emo108.gif

המון אושר,בריאות,אהבה,הצלחות והגשמת חלומות

ella e

New member
../images/Emo9.gifתודה ע-נ-ק-י-ת לכולם!!!

עשיתם לי חיוך על הפנים!!! אני פשוט מתה על הפורום הזה.. אתם הכי חמודים!

jenngirl

New member
חזרתי מהעבודה../images/Emo82.gif

בסביבות 16:45. ועבדתי מ-9 עד 4. וואי שיגעו אותי הלקוחות היום,והיו כמה ערסים שפשוט עשו לי בלאגנים שם והבוס היה נחמד וחייך אליי[הוא כמעט לא מדבר איתי] ואמר לי לא להלחץ וזה...למרות שלא נלחצתי בכלל.הם סתם עצבנו אותי. הילדים של היום...מה אני אגיד לכם
היום טעמתי מהקפה שאני מכינה[להכין אני יודעת מזמן אבל טעמתי פעם ראשונה] ואני מכינה קפה לא רע בכלל!אח"כ הכנתי לעצמי גם פרנץ' ונילה
סה"כ הייתה לי משמרת נחמדה עם בנות נחמדות והיה מצחיק. אני עייפה טילים,אין צורך להגיד את זה אחרי 7 שעות רצוף על הרגליים. אני לא מאמינה שאני מפסידה 2 הופעות פה בירושלים היום]; עוד מעט הולכים לסבתא-סבא וגם דודה שלי והילדים ובעלה יהיו[: אח"כ אולי לחברה אם אני לא ארדם באוטו. סופ"ש נעים ושקט

jenngirl

New member
ברשת ירושלמית../images/Emo82.gif

יש להם בערך 10 סניפים פה. זה בית מאפה שמוכר כל מיני מאפים,עוגיות,עוגות,שתיה קרה,שתיה חמה. זה להיות ליד הקופה,לשקול לאנשים דברים,להכין להם שתיה,יש כאלה שדורשים שנשים להם אפילו את המאפים למרות שזה שירות עצמי לשים לבד. ותכלס,יש דרישות מהבוסים יותר משיש עבודה באמת.

למעלה