שרשור יומי - 2.1.07

jenngirl

New member
הקניון זה הבית השני שלי../images/Emo122.gif../images/Emo82.gif

לצערי. עבדתי היום מ-7 וחצי עד 3 וחצי.סבבה,לא הרבה שעות.אבל היו כל כך הרבה אנשים!במיוחד ערבים!כי יש להם חג[היום היה היום האחרון של החג שלהם] והם פשוט באים בחמולות אז זה מתסכל ואין להם בכלל סבלנות. אני ממש עייפה. והבטחתי לטובה שאני אלך איתה לקניות לצבא כי היא מתגייסת עוד שבוע[
] אז לצערי נאלצתי לחזור שוב לקניון! כןכן,ביליתי היום בקניון 11 שעות! היה דיי סבבה אפילו.קניתי לאבא נעליים במגה ספורט בחצי מחיר,מקווה שיעלה עליוP: מחר עוד יום קשה...בעע.

mAAyAn 1

New member
לא יפה ככה לצחוק עליי../images/Emo123.gif

החארות הפציצו את האוטובוס וחשבו שאני חברה שלהם :/.

כן, שלחה לי הודעה כולה לחוצה

למרבה הצער קיבלתי רק חלק מההודעה 1/2"ענבל אני יכולה להתקשר אלייך? אני נמצאת בסכנת.." ו-2/2 שאמור לפרט לי מהיא הסכנה לא נשלח:X אז אני מתקשרת אליה כולי לחוצה, "מעיין? הכל טוב? מה קרה? נרקומנים?,שיכורים?,מה???" -מעיין:"אני לא יכולה לומר לך.. תחכי שתקבלי את ההודעה" -"ערסים?[ ואז נפל לי האסימון] אהההההההההההה ערבים"!!!!(
) ומרוב התלהבות צעקתי...(לא יודעת מה הייתה התגובה.. מיהרתי להסתיר ת'פרצוף
) אבל לא היה לי מספיק סוללה בפלאפון
ככה שלא דיברנו הרבה.. בטח מצאה דרך אחרת להתמודד...
עובדה, היא בבית

K e R e N18

New member
'מקווה שיעלה עליו'..../images/Emo6.gif

וכן, הערבים האלו!גם אצלנו הם התנחלו לא מעט! רצו לקנות בגדים לחג לילדים.. והייתה איזו ערבייה אחת שרצתה שאני אתאים לה חולצה לאיזה מכנס לבן שלה.. אז הבאתי לה סתם חולצות כי לא היה לי משהו ממש מתאים, חשבתי שהיא תיקח אותם
אבל היא לא רצתה!מעצבנת!משחקת לי אותה עכשיו מתאימה בגדים...

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

בסוף לא עלה על אבא שליP: ניקח אותו מחר נעשה לו סבב[ואולי גם נברר בדרך לחברה איזה בושם היה למוכר כי היא רצתה לקנות את הבושם לחבר שלה
].

DrKasperrrr

New member
באמת השבוע האחרון היה מפוצץ

בחמולות של ערבים אצלנו בקניון לא ידעתי שזה קשור לחג..

למעלה