שרשור יומי - 2.1.07

לא משנה לי.. אבל אני מעדיפה

בתאריכים שאני גם ככה לוקחת חופש... לא הכי בא לי להגיע בסביבות 6 (אם זה בת"א) ולגלות שכולם כבר הלכו..:X

danzk

New member
כי זה שבועיים מראש.

וזה בדרך כלל הזמן שאנשים צריכים להודיע בעבודה שהם לוקחים חופש.. אז סתם זרקתי 16. כלומר מה16 והלאה..

../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

איזה יום נעים בחוץ.. כמה חבל שאני צריכה להתקע במשרד. היום- להתחיל לטבוע בים של ספרים!!

AdamINC

New member
קמתי ב1!

אתם קולטים כמה זמן עבר מאז שקמתי ב1 ? כרגע אני במה שנקרא 'עבודה מהבית' עד 5, ואז אני הולך לרדיו לשעתיים.. ופה מסתיים היום שלי
כמה טוב.

onix 88

New member
צהריים טובים!

קצת מתמטיקה בבוקר, עוד מעט הולך לעבודה
בזה פחות או יותר מסתכם היום שלי. המשך יום טוב לכולם!

belabula

New member
אני עדיין חולה..

השעון לא צילצל הבוקר, אבל גם ככה תיכננתי לא ללכת לעבוד היום. בשתיים וחצי יצאתי מהמיטה ואני לא מפסיקה להשתעל... אוף שיעבור כבר!

Marble Arch

New member
יום מקסים לכולם!../images/Emo20.gif

היום לשם שינוי אני לא עובדת ולא לומדת. אז קבעתי ללמוד עם ידיד, ואני צריכה ללכת לעבודה למצוא מחליף ליום חמישי (מסתבר שיש שיעור
). אבל לפחות עשיתי גבות ואכלתי פלאפל.

shiran™

New member
עבדתי..

הבוס לא כ"כ שמח כשאמרתי לו שדחו לי את הגיוס כי מסתבר שהוא כבר הזמין עובדים חדשים. כלומר אני לא אוכל להמשיך לעבוד. אבל, הבן שלו, שהוא בעצם המנהל החדש אחרי שאבא שלו יבין שהוא יצא לפנסיה לפני יומיים ויפסיק לחשוב שהוא בעל הבית אמר שמה פתאום.. אני נשארת.. עוד יותר טוב שדחו לי.. והוא יסדר בשבילי את העיניינים
אז למרות שאין לי כוח לעבוד עוד אני יודעת שזה עדיף מאשר להישאר בבית. אז הלוואי שהעניינים יסתדרו. המשך יום נעים לכולם.

Taam YutvatA

New member
נראה לי שאני מתחילה להיות חולה../images/Emo19.gif

קמתי בבוקר והגרון כאב לי קצת וזה.. ואחה"צ הגרון כבר הפך להיות בלתי נסבל, ובנוסף יש לי כאבי ראש ממש מוסיף לכל הסיפור.. לא מתאים להיות חולה עכשיו :/ יום טוב.

shiran™

New member
תרגישי טוב!!

גם אני לא הרגשתי טוב בבוקר וגם אמא שלי.. זה מתחיל בקטן.. אבל אני הייתי כבר חולה בחורף הזה! פעם אחת ודי, לא?

Taam YutvatA

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

ואכן מספיק פעם אחת.. המחלה הזאת לא יכלה לבוא לפני שנה? בזמן בצפר או משו? עכשיו זה לא מועיל לכלום
אני גם ככה חולה פעם באיזה 3 שנים.. ויש לי 37.9 (אצל הרוב זה לא נחשב ממש כחום, אבל אצלי זה נחשב גבוה.) אצלי 37.1 זה כבר חום
.

למעלה