שרשור יומי- 19/7

danzk

New member
אבל את לא מבינה

כשהתקשרת הייתי במקלט. הטלפון ירד איתי.. לא שמעת שאמרתי שאני עולה? חוץ מזה ההתקשרת אחרי איזה שלוש דקות שהיתה אזעקה..

IkMfNiY

New member
אוף, עוד אזעקה :/ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

נמאס :/ אני נוסעת היום אל אחותי שגרה איפושהוא ליד ירושלים. נקווה ששם יהיה בטוח יותר... יעל

jenngirl

New member
היי היי הלו!../images/Emo82.gif

אם את באה לירושלים תישארי כבר עד שישי ככה תבואי איתי ועם מעיין להופעה של יוני!

onix 88

New member
יום שקט ורגוע!

העירו אותי מוקדם =/ ב4 משמרת, וכנראה שאני אתפטר היום.

onix 88

New member
הגעתי למסקנה שלא שווה לי לעבוד שם

בכל אופן, יש עבודה אחרת כנראה, מחר אדע את כל הפרטים לגביה..

Gal isr

New member
../images/Emo41.gifמחזיר תשובה על אתמול...

אצלנו יש בין 4 ל 5 אנשים במשמרת, לרוב שני קופאים ושני אנשים במטבח, לערב יש עוד עובד גיבוי בקופות. בעיקרון משמרת אצלנו בסניף היא בערך 6 שעות (בוקר) ו8 שעות+ (ערב+סגירה), אבל בסניף במרכז מודיעין המשמרות הן של שלוש-ארבע שעות בערך, ומי שרוצה ומקבל אישור עושה כמה משמרות כאלה ברצף. בכל מה שלא תחליט- בהצלחה

onix 88

New member
התפטרתי היום..

הגעתי למסקנה שלא שווה לי להמשיך ככה, כי המשכורות יצאו ממש נמוכות, אצלך המשמרות ממש ארוכות לפי מה שאני רואה.. בכל מקרה, העבודה באמת נחמדה, אמרתי לה שאם היא תצטרך עובדים בסביבות ספטמבר אוקטובר שתדבר איתי. בנתיים מקווה שאני אתחיל לעבוד בעבודה שבה אני ארוויח יותר.

onix 88

New member
144, הייתי היום ביום הדרכה

היה נחמד דווקא, התנאים די טובים. מקווה שיהיה נחמד.

LuLiLoPiLaTo1

New member
יאא מגניב גם אני רוצה

תמיד אהבתי כאלה דברים.. איך הגעת לזה?ובאיזה שעות המשמרות?(זה מהבית או ממרכז בזק?)

onix 88

New member
זה ממרכז בזק

הגעתי לזה דרך חברה שנקראת בזק אונליין, היא אחראית לספר עובדים לכל מיני חברות כמו מפעל הפיס, יס, 144 וכו', שלחתי להם פקס די מזמן והייתי רשום אצלהם, אז הם פנו אלי. בכל אופן, העבודה הזאת זמנית, כנראה עד שירגע המצב בצפון, אח"כ אני אצטרך למצוא לעצמי עבודה אחרת.. המשמרות הן משמרות של 7 שעות, עם שתי הפסקות של חצי שעה כל אחת, או ב7 בבוקר עד 3 בצהריים, או מ3 בצהריים עד 10 בערב. חייבים להיות פנויים לעבודה בסופ"ש, הם לא הסכימו לקבל כאלה שלא יכולים לעבוד בשבת..

jenngirl

New member
היה מדהים אתמול../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

הייתה הופעה לעברי בירושלים ובאתי מוקדם מידיי,אז הספקתי אפילו לראות אותו עושה באלאנס במשך חצי שעה[ולא היו אנשים בכלל!]. חח בכלל אני וחברה שלי נכנסנו מאחור,לא בדקו לנו כרטיסים ולא כלום. והוא נתן הופעה מדהימה,ונתן הקדמה כל כך מעולה למרי לנצח
הופעה של 80 דק' שבסוף הוא עלה להדרן של תמיד אהבה וניסים. והיום קמתי ב-6,כי ישנתי אצל סבתא והמנקה שלה באה,אף אחד לא יכל להחזיר אותי אתמול הביתה אחרי ההופעה. אז סתם ראיתי טלוויזיה,אח"כ הלכנו אני סבא וסבתא לקניון,הבאתי לבוסית שלי את כרטיס העבודה והמשכנו להסתובב בקניון. כשיצאנ מהקניון סבא שלי ראה את הבוס שלי[כי חיפשנו אותו כדי לראות אם סבא שלי מכיר אותו], אז הם התחילו לדבר וזה,מסתבר שהם מכירים. מעניין איך הוא יתייחס אליי עכשיו
וזהו אין לי תכנונים להיום.

למעלה