ככזמש"א
M m i r u s h i New member 19/7/06 #12 "אחמניג'ד קיבל שבץ ומת"../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif הלוואי וזה היה עמוד אמיתי.
N NaaMaZ 17 New member 19/7/06 #13 ../images/Emo79.gifלילה טוב.../images/Emo29.gif מחר עוד יום של כלום. מקווה שהמצב ישתפר בע"ה. יום טוב.
../images/Emo79.gifלילה טוב.../images/Emo29.gif מחר עוד יום של כלום. מקווה שהמצב ישתפר בע"ה. יום טוב.
T Tauron New member 19/7/06 #16 נקווה שיהיה שקט ההורים כבר רוצים לעוף מפה <טוב, רק אמא> כמה ישנתי היום, השלמתי שעות שינה ל.. יומיים הקרובים? סתם נו, ישנתי משבע וחצי עד שלוש. וחסר לו אם תהיה אזעקה עד אחת, דנה צריכה לישון
נקווה שיהיה שקט ההורים כבר רוצים לעוף מפה <טוב, רק אמא> כמה ישנתי היום, השלמתי שעות שינה ל.. יומיים הקרובים? סתם נו, ישנתי משבע וחצי עד שלוש. וחסר לו אם תהיה אזעקה עד אחת, דנה צריכה לישון
D danzk New member 19/7/06 #20 לא הלכתי לישון. בשש עוד הייתי ערה ושמעתי שהכניסו את כל הגליל המערבי למקלטים אז הזהרתי את אמא שלי שהולכת להיות אזעקה ופשוט חיכיתי בסלון..
לא הלכתי לישון. בשש עוד הייתי ערה ושמעתי שהכניסו את כל הגליל המערבי למקלטים אז הזהרתי את אמא שלי שהולכת להיות אזעקה ופשוט חיכיתי בסלון..
T Tauron New member 19/7/06 #18 יום שקט כבר לא יהיה לנו../images/Emo3.gif דנה, התעוררת? מסכנה, במקום 1 העיר אותך ברבע ל8. שמעת פגיעות?
יום שקט כבר לא יהיה לנו../images/Emo3.gif דנה, התעוררת? מסכנה, במקום 1 העיר אותך ברבע ל8. שמעת פגיעות?
J jenngirl New member 19/7/06 #26 הייתה לי הרגשה שיפציצו אתכם../images/Emo82.gif בבוקר,ולא רציתי להתקשר אלייך סתם ב-8 ולהעיר אותך כי מי יודע מתי הלכת לישון. אז אמרתי,כשיגידו בחדשות שיש אזעקה אצלכם אני אתקשר אלייך. יא עקומה,אל תישארי בבית כשיש אזעקה,תרדי למקלט!
הייתה לי הרגשה שיפציצו אתכם../images/Emo82.gif בבוקר,ולא רציתי להתקשר אלייך סתם ב-8 ולהעיר אותך כי מי יודע מתי הלכת לישון. אז אמרתי,כשיגידו בחדשות שיש אזעקה אצלכם אני אתקשר אלייך. יא עקומה,אל תישארי בבית כשיש אזעקה,תרדי למקלט!