שרשור יומי- 19/7

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן?

אני ממש בהתלבטות..אמנם זה "רק" 5 ש"ח..אבל עדיין לא יודעת אם אני אשתמש בזה..:/

אין אופניים../images/Emo180.gif

ז'תומרת, אני לא מצליחה למצוא את המפתח הנכון
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף פעם הבאה מי שיגנוב לי את האופניים אני אדרדק אותו!!

shiran™

New member
תחשבו שעכשיו

או שהם כבר היו , או שהם כבר יהיו - הפואנטה - שהיום אדם וירדן הולכים להופעה של רובי!!!! יו זאת התגשמות חלום בשבילה, קשה לי לעכל! חחחחחחחחחחחחח אז איך היא מרגישה?
אז מה היה איתי היום? עבדתי. וזהו.
אה, קניתי מלא שוקולדים ודברים טעימיםםםםםםםםםםם בחנות! שווצריה הקטנה, אני פשוט חולה על הרשת חנויות הזאת, אני נכנסת ואני לא רוצה לצאת, ממתקים, בכל הגדלים, מכל המינים ובכל הצבעים. כ"כ יפה!!!!! מעדן לעיניים ולשיניים
(רציתי לכתוב מעדן לפה, אבל זה לא יוצא חרוז!) חפרתי |מעדר - כן אני יודעת שאין אייקון כזה עכשיו|.

jenngirl

New member
וואי לגמרי../images/Emo82.gif

אני רואה עכשיו ראיונות עם חברי להקת טייק דאת' בסטאר וורלד ורובי הוא היחיד שמצחיק אותי שם. כלכך כיף להם,בטח ירדן צורחת כמו משוגעת שם. אני גם רוצה רוביייי]; היית במקס ברנר?

shiran™

New member
וואי ..

יפה שזכרת - אבל לא.. אף אחד לא בא איתי ולא היה גם ממש זמן. אם אני לא טועה שחר התנדבה לבוא.. לא נורא.. אני רוצה ללכת לשם עם איזה דייט טוב.. אם את מבינה - למה אני מתכוונת
חחחחח והיא בטח צורחתתת עוד מעט נראה תמונות!

jenngirl

New member
כשההורים שלי יפסיקו../images/Emo82.gif

להיות בפאניקה מצידי לבוא איתך למקס ברנר. [הם אפילו לא מרשים לי לנסוע לת"א ואין לי מה לעשות פה חוץ מלעבוד,ובערב לצאת עם חברות לאנשהו אבל כמה אפשר כבר לצאת]; ].

לומינגו

New member
חזרתי ../images/Emo140.gif

honey, I'm home. טוף אנשימים ואנשות יקרים שלי, אחרי שלא ממש יצא לי להיכנס לפורום (דיכי מהמצב, ועוד כמה אירועים אחרונים...) חזרתי. אני מקווה קודם כל שכל האנשים מהצפון בסדר. חוצמזה, עדכונים אחרונים: תפסנו את מייקי ואמאשלי גרשה אותו מהבית. אבל אל דאגה- מצאנו אח"כ גם את אחיו הקטן, ליטל-מייקי, ואותו אבאשלי גירש. חברה שלי מתגייסת מחר. אני ממש לא מעכלת את זה. זה די מטורף. לקום ב-6 וחצי כדי להגיע לבקו"ם או להמשיך לישון? זאת השאלה! הגעתי למסקנה שלפעמים עדיף פשוט לאכול גלידה. אם המצב של דודשלי מתייצב(מחזיקים אצבעות), אני על מטוס ללונדון. היפ, היפ, הוריי! והכי הכי הכי חשוב- מחר אני אולי במספרה. תספורת ואולי צבע. מוזר. שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט. אריבדרצ'י.

shiran™

New member
היי היי היי

את יודעת שסופי התגייסה כבר ביום שני? לא יאומןןןןןןןןן ומי מחר? וצבע? איזה צבע? מעניין ביותר! גלידה

לומינגו

New member
איזו התקפה ../images/Emo12.gif

וכן, דיברנו עם סופי אחרי שהיא סיימה את השרשרת חיול. זה פשוט מאגניב. *אופסי סופי ששכחתי אותך, מצטערת* מי מחר? אור ואתי. יאללה חיל חינוך יאללה! צבע? או גוון זהוב או שחור. לא סגורה עדיין. וגלידה זה יאמי יאמי...אבל עד שירדתי למטה לקחת גיליתי שאמאשלי גמרה את הכל.

מה צבע?????????../images/Emo180.gif

את לא נוגעת בצבע שלך שמעת?
ולאחר שהמסר הובהר... WB
אני מאחלת רפו"ש לדוד שלך... ואממ, אם את חושבת שחברה שלך שווה את זה.. אז תקומי, אם לא.. אז וותרי על זה
והגעת למסקנה מאוחר מידי..
אוהבתותך!!!!
|אני|

לומינגו

New member
ככה צבע.

אבל הצבע שיער שלי זה אפילו לא משו מוגדר. זה פויה. מקוה שדודשלי יהיה בסדר. הבעיה זה שאפילו הרופאים עוד לא החליטו מה בדיוק יש לו. אבל אתמול דיברנו בטלפון והוא היה נשמע אחלה! וחברה שלי שווה את זה, אבל.....6 וחצי בבוקר. החלטה קשה! וכן, מאוחר מדי. מדי. אבל אמאשלי במקום הביאה לי עוגה! יאמי!

ששששששש../images/Emo180.gif

זה הכי יפה.. ככה רואים שזה טיבעי..
עזבי, אל תעשי שטויות.. השיער שלך לא דורש שתהרסי אותו..

Gal isr

New member
מחר? לונדון לא מחכה לך!

וגם לא תחכה לך לפני שתגידי לי שאת טסה! איך לא אמרת לי כלום אתמול?
יש לך מזל שאני צריך לצאת לעבודה...תאמיני לי

לומינגו

New member
איזה מחר ואיזה נעליים!

אתה....אתה צריך קצת הבנת הנקרא אתה. אני עדיין לא טסה, זה בתהליכים. ותהנה בעבודה, אני אהנה מעוד יום של בזבוז זמן. צ'או!

mAAyAn 1

New member
גם אני טסה ללונדוןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

אבל בספטמבר

jenngirl

New member
באמת!?!?../images/Emo82.gif

והוו [פלייייז שנצא בסביבות ה-10 ונחזור ב-20]; זה יהיה הכי מעולה שיש! דרך אגב מה עם הכרטיסים,בת דודה שלך אמרה לך משהו על זה?].

mAAyAn 1

New member
הממ..

אוקיי...אני אשתדל שזה ייפול על העשירי. בת דודה שלי אמרה שאזלו הכרטיסים, אבל היא מנסה לעשות משהו...נחכה לתשובה ממנה

jenngirl

New member
חח../images/Emo82.gif

מה קרה לדוד שלך? ואני לא מבינה משהו...את לא דתיה/מסורתית? הרי בשלושת השבועות אסור להסתפר וכאלה... אלא אם העדה שלך אומרת אחרת.

צליל88

New member
יש כאלו שמקילים,../images/Emo179.gif

ונוהגים במנהגי האבלות האלו רק מר"ח אב עד ט' באב.:)

למעלה