שרשור יומי,19.10

היום יומהולדת לאבא D:

אמא הכינה לו עוגה, אבל משהו שם קרה
. נקווה שיצא בסדר. היום נחים, אולי מתחילים שיעורי בית. רוב הסיכויים שממש לא. אני לא מסוגלת לחזור למצב של הכנת שיעורי בית, ועוד במת'פיכס. יומטוב שיהיה :].

K e R e N18

New member
טרליליללילי../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

סיימנו לעצב ת'אלבום של הבר מצווה של אחי!! יצא מזה יפה!!
[מתלהבת שכמותי
] בערב אירוסין של זוג חברים.. [ואל תשאלו אותי למה הם ממהרים... אבל שיהנו להם
]

SuperGirl711

New member
הצילו. אני חולה.

אני לא יכולה לנשום ולאכול, ובפעם הראשונה זה חמש שנים יש לי חום גבוה מ-37.3 ועוד אמרתי לאמא שלי שהמדחום מקולקל כי יש לי 38.6 חום.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט של אחה"צ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

shiran™

New member
עבדתי ../images/Emo26.gif

עכשיו די עייפה אבל צריכה לנקות\לשטוף את הבית ואין לי כוח :\ מחר שישיייייי!!!!1 מחרתיים שבת!!!! יאי
המשך יום נעים לכולם. תראו אחיות או לא להיות ועדי אשכנזי היום! וגם מחר!! ווהו!

אתם לא יודעים מה קרה לי היום..

כרגע חזרתי מעזריאלי..הייתי שם עם אמא שלי אכלנו בעגבניה, היה טעים
שירן נזכרתי בך!!! טוב בטח לא תעשו בנתניה אז ב"ה בעזריאלי נאכל בעגבניה! היה טעים
ואח"כ עוד קניתי צ'יפס במקדולנדס חח כן כן שמנה.. בקיצור כשהלכתי לקנות את הצ'יפס מישהו כזה מתקרב אליי מהצד, אומר לי "היי" ומגיש לי מפית, המפית של מקדונלדס..וכתוב עליה, על כל המפית. אז התחלתי לקרוא , הייתי בשוק הוא ממש ממש הפתיע אותי וזה היה מלחיץ. הייתי עסוקה בלשאול על המחירים והגדלים השונים של הצ'יפס [בסוף לקחתי ענק כי אני שמנה
חח] ופתאום הוא בא אליי בלי קשר, בקיצור הוא כתב שם "היי"..ואז את השם שלו, "משהו בעיניים שלך הקסים אותי" דווקא הייתי ממש מכוערת לאיודעת מה הוא ראהP: וכתב עוד מלא מלא..והסתכל עליי לא הספקתי לקרוא עוד ומרוב הלחץ מה שיצא לי זה שאני כבר תפוסה..ככה אמרתי לו אין לי מושג מאיפה הבאתי את זה אבל מזל שזה עלה לי כי מה הייתי אומרת? לא נעים:\ אמרתי לו בחיוך שאני תפוסה אבל תודה. ואז הוא לקח את המפית בחזרה אליו ואני כזה חשבתי בלב: היי לא הספקתי לקרוא תחזיר! חחח אני מסוקרנת..מעניין מה הוא כתב שם עוד..מילא את המפית. איזה דרך רומנטית ויפה אבל.. וזהו זה היה ממש לא נעים...גם אי אפשר לדעת מה היו הכוונות שלו באמת..מוזר גם לפני זה, בזמן שאכלתי בעגבנייה את הפיצה אז שמתי לב שהוא כל הזמן הסתכל עליי וחייך אבל דיי התעלמתי וגם חשבתי שהוא מחייך ככה למישהו אחר. והוא היה חמוד דווקא , בלונדיני כזה בן 20 ומשהו.. ולא מצאתי לי תיק
מתי אני אמצאאא בע%$% רק אכלנו וחזרנו
ועכשיו אני עייפה מהבוקר לא הייתי בבית.

shiran™

New member
אם הוא היה חמוד אז למה לא מורן?

חחחחחחחחחח זה מזכיר לי שהתחילו עם ליאור בטיילת ונשפכתי
נזכרת בי
וגם אני עדיין לא מצאתי תיק!

כן זה הזכיר לי גם את זה...

הוא היה דומה לזה שהתחיל עם ליאור
וכן הוא היה חמוד...אבל לא בטעם שלי
סתם בכל מקרה לא יודעת אולי אני מוזרה אבל זה הלחיץ אותי ואני גם לא רוצה להכיר מישהו ככה. הוא לא בא לי בטוב, בכלל אבל!! P:

היום../images/Emo54.gif

הייתי בשירות הלאומי המאוד מאוד חיובי ואופטימי שלי (כן...יד ושם) תיכף הולכת להתארגן כדי לנסוע למסיבת גיוס של ידיד, וטובה גמבה! (גיחי גיחי) אז יהיה משעשע למדי...

EcstaZ

New member
חמשוששששששששש

סוף סוף בבית, אחרי שבוע ארוך ומייגע במצפה רמון.

למעלה