אתם לא יודעים מה קרה לי היום..
כרגע חזרתי מעזריאלי..הייתי שם עם אמא שלי אכלנו בעגבניה, היה טעים
שירן נזכרתי בך!!! טוב בטח לא תעשו בנתניה אז ב"ה בעזריאלי נאכל בעגבניה! היה טעים
ואח"כ עוד קניתי צ'יפס במקדולנדס חח כן כן שמנה.. בקיצור כשהלכתי לקנות את הצ'יפס מישהו כזה מתקרב אליי מהצד, אומר לי "היי" ומגיש לי מפית, המפית של מקדונלדס..וכתוב עליה, על כל המפית. אז התחלתי לקרוא , הייתי בשוק הוא ממש ממש הפתיע אותי וזה היה מלחיץ. הייתי עסוקה בלשאול על המחירים והגדלים השונים של הצ'יפס [בסוף לקחתי ענק כי אני שמנה
חח] ופתאום הוא בא אליי בלי קשר, בקיצור הוא כתב שם "היי"..ואז את השם שלו, "משהו בעיניים שלך הקסים אותי" דווקא הייתי ממש מכוערת לאיודעת מה הוא ראהP: וכתב עוד מלא מלא..והסתכל עליי לא הספקתי לקרוא עוד ומרוב הלחץ מה שיצא לי זה שאני כבר תפוסה..ככה אמרתי לו אין לי מושג מאיפה הבאתי את זה אבל מזל שזה עלה לי כי מה הייתי אומרת? לא נעים:\ אמרתי לו בחיוך שאני תפוסה אבל תודה. ואז הוא לקח את המפית בחזרה אליו ואני כזה חשבתי בלב: היי לא הספקתי לקרוא תחזיר! חחח אני מסוקרנת..מעניין מה הוא כתב שם עוד..מילא את המפית. איזה דרך רומנטית ויפה אבל.. וזהו זה היה ממש לא נעים...גם אי אפשר לדעת מה היו הכוונות שלו באמת..מוזר גם לפני זה, בזמן שאכלתי בעגבנייה את הפיצה אז שמתי לב שהוא כל הזמן הסתכל עליי וחייך אבל דיי התעלמתי וגם חשבתי שהוא מחייך ככה למישהו אחר. והוא היה חמוד דווקא , בלונדיני כזה בן 20 ומשהו.. ולא מצאתי לי תיק
מתי אני אמצאאא בע%$% רק אכלנו וחזרנו
ועכשיו אני עייפה מהבוקר לא הייתי בבית.