שרשור יומי,19.10

Gal isr

New member
אני וארז, רק אנחנו ../images/Emo3.gif

ושנינו גם מומחים בלהתהפך ולהרוס אופניים בשווי של רכב

Gal isr

New member
נכנסתי באבן ../images/Emo10.gif

הייתי קצר מהיר ונכנסתי באבן בשוליים. נמרחתי בצורה מדהימה על הכביש ועל המעקה בטיחות ב 50 קמ"ש.

a Warming Sign

New member
אני בעצמי לא מאמינה,../images/Emo194.gif

אבל התעוררתי היום כשהספרות הראשונות על השעון היו 07!!מוזר משו. אולי כי קראתי אתמול את הספר "אני,בודהה" וזה השרה עליי רוגע ושינה טובה
, איזה ספר מצויין! ממש מעניין כל עניין הבודהיזם. אין לי תכניות היום
It's not always true that time heals all wounds There are wounds that you don't wanna heal The memories of something really good Something truly real, that i've never found again קראתם כבר את הביקורת?

m i r u s h i

New member
את! >:../images/Emo108.gif

צירפתי אותך למסנג'ר לפני יובלות[!] ועדיין לא ראיתי אותך ברשימה אפילו פעם אחת. >: לפני שאת חוסמת,לפחות דברי איתי
[:p]

a Warming Sign

New member
../images/Emo12.gifאבל אבל../images/Emo194.gif

התחברתי הרבה פעמים כשהיית מחוברת
,ואת ברשימה שלי, לא יצא לנו לדבר,אולי פעם אחת
אני באמת צריכה להתחבר יותר

ירדן, זה ישמח אותך,../images/Emo3.gif

אני לא בטוחה אבל נראה לי שהיום בשיעור נהיגה היה שיר של רובי..אין לי מושג שיר חדש...יש לו שיר חדש ?
או שאני מדמיינת וזה לא היה הוא בכלל חח ואני לא מתכוונת לרודבוקסססססס דו דה ריבוקססס

a Warming Sign

New member
יש שיר חדש../images/Emo194.gif

אבל לא חושבת שהתחילו להשמיע אותו
הוא נקרא lovelight http://www.youtube.com/watch?v=FUmsiMclfNE

עממ

תכף אני יוצאת לקוסמטיקאית, אחר כך שיעור פסנתר.. בשש בערב האחמ"שית תקעה לי משמרת עד אחת בלילה אחרי שקבעתי לים עם חברות, אז.. :\ איך לא בא לי

mAAyAn 1

New member
דנה והודיה אף אחת מאיתנו לא ניצחה

[תזכורת: שרשור יומי...] היה לי נורא כיף לראות אתכן וכמובן שגם את סהר וענבל. היה כלכך כיף ומצחיק[:

jenngirl

New member
האמת שכן:p../images/Emo82.gif

העייפות שלי+האלכוהול תרמו לזה. צריך לארגן משהו כולנו יחד,שנשב באיזה פאב שיהיו שם שירים של פיפטי סנט בשביל מעייני.

danzk

New member
שכחת פרט קטן אך חשוב מאוד

האלכהול היה שלי ואת השתלטת עליו בחינניות.. משמע יצא לי לשתות רק שלוק ממה שהביאו לנו.. את חייבת לי!

למעלה