שרשור יומי 15/6

a Warming Sign

New member
איפה זה נמצא?../images/Emo194.gif

יש חדרים פנויים בשורה? אני צריכה לדבר עם איילת.

כואב הראש... אני לא רגיל לקום בשעות

כאלה!! אני רגיל או לקום ב4 בבוקר או ב10-11.. אולי גם כואב לי הראש כי החתולה שלי החליטה להעיר אותי כל איזה חצי שעה בלילה.. בכל מקרה... יש היום איזה משהו בבצפר... ואימון.. וזהו..

jenngirl

New member
מחר,מחררררר../images/Emo82.gif

תמיד נשאר מחר!
מחר ההופעה
היום צריך ללמוד לאזרחות,מחר יש מתכונת[כןכן,3 ימים לפני הבגרות]. וזהו,היום אין משהו מיוחד. יום טוב! [למה לעזאזל עדיין קר ב-10 בבוקר בירושלים]; מעיין אני בעד שתביאי כפפות וצעיף
]

mAAyAn 1

New member
../images/Emo6.gif

אני באמת אביא בגדים חמים. אם באריאל אני קופאת מקור, אני לא רוצה לדעת איך בירושלים חחחח אביבבבבב

Y M C A

New member
הופ

היום:
הצטלמתי לתמונת פספורט
עוד מעט שיעור נהיגה (ראשון
)
אח"כ לקוות שהדואר מנפיק דרכונים חדשים
ללכת לגרנד לבדוק משמרות

כן זה היום

טוב אז היה מתכונת במחשבת. ובגלל אנשים שמעתיקים
אני קצת אכלתי אותה. וזהו בעיקרון יש ללמוד לתקשורת אבל אולי אני אלך לישב"ג ואולי אני אלך לשבוע הספר בת"א. נראה לי אבל שאני אלך לישון עכשיו. זה הכי טוב ובין לבין יש לי לראות את הסרט "גבר גבר" וסתם עוד כל מיני מטלות שאני צריכה לעשות.

Feehilys Girl

New member
טקס סיום../images/Emo70.gif

אני כבר כ"כ מחכה לזה, למרות שאני יודעת שאחרי שזה יעבור אני אהיה ממש עצובה. אתמול בחזרה הגנרלית היה עצוב כשהבנו שזהו, הסוף כבר הגיע. ואחרי שראינו את הקליפ סיום אי אפשר היה לעצור את הדמעות.
ממש לא בא לי לסיים!!!!

חחחחחחח אני

לא יכלתי לעצור את הדמעות מרוב הגועל נפש שזה היה
חחחחחחח זה היה כ"כ עלוב ומגעיל שבא לבכות

היום צריך

ללמוד קצת לאזרחות... עוד פחות משבועיים אני משתחררת מהכלא!!
וזה אומר-עוד פחות משבועיים אילת!

C u b e

New member
איזה יום ../images/Emo13.gif

היה לי מגן בספרות בבוקר, היה חביב, עכשיו נשארה רק הבגרות וסיימנו [מכחישה שיש לי מועד ב'
]. אח"כ הייתי קצת עם החברות בביצפר, משם אמא שלי אספה אותי ונסענו לאזור רידינג בת"א, איפה שמועדון TLV, באזור המסעדות בנמל [למי שמתמצא בת"א], ואכלנו ב"שלוותא", היה כ"כ טעים
משם נסענו לקניון וקניתי שמלה לנשף
כן כן, גם אני הייתי מאלה שמחו על חיקוי ה"פרום" מהסרטים ההוליוודים, והצהרתי שאני לא מתכוונת לקנות שמלה, אבל היא הייתה כ"כ יפה, הפיתוי היה גדול מדי
עכשיו קצת מנוחה, אח"כ אירובוקס ובערב אצל החבר. יום נחמד שכזה

למעלה