שרשור יומי 15/6

ממממור

New member
היום יש לי טקס סיום!!!!

ואתמול היו לי חזרות גנרליות וראינו את הקליפ סיום... איזה בכי! פתאום אני לא רוצה לסיים בי"ס.... וכ"כ רציתי להתגייס עד עכשיו תיכון זו פשוט תקופה יפה! וסליחה על פרץ הרגשנות....

הקליפים של טקס סיום פשוט שוברים

את רואה פאקינג 4 שנים מהחיים שלך גם אם זה עם אנשים לא הכי קרובים אלייך זה ממש שובר תהני היום בטקס! חוויה של פעם בחיים!

ממממור

New member
../images/Emo140.gif

איזה 4? 6!!! התיכון והחטיבה שלנו מחוברים! שש שנים חלפו לנגד עיני.... תודה- בטוח שעם כל הדמעות אני אהנה (ויהיו המון דמעות...) הבהרה- אני לא מהטיפוסים הבוכים, גם לא מהרגשנים- אבל הסיום פשוט עושה לי את זה מסתבר

jenngirl

New member
אווו../images/Emo82.gif

|פלאשבקים למסיבת סיום שלי| תהני המון

Feehilys Girl

New member
../images/Emo24.gif

גם לי ממש לא בא לסיים. ועמיר יצא כל כך גדול עם הקליפים!

a Warming Sign

New member
ובכן........./images/Emo194.gif

קמתי ב6 וחצי[לתעד! לתעד!],7:15 הייתי על הרכבת, רבע ל8 בת"א. לקחתי מונית,איזה נהג מצחיק היה לי!
התחלנו לדבר על הרכבת והוא סיפר על קטר מיוחד שרואה למרחק ומופרד מהרכבת,וכל מיני כאלה..והוא התחיל לתחקר אותי על המבחנים שעושים בבית אליהו,לא גיליתי לו
הוא התעקש:"רגע,אבל אם את לא יודעת ערבית,אפשר גם?" חח הוא אשכרה היה בטוח שכל מודיעין זה רק למי שיודע ערבית. בסוף הוא כל הזמן אומר לי: "אם הם לא מעבירים אותך,תגידי לי"/תגידי להם שהנהג מונית אמר שיעבירו אותך"
הגעתי ב8,ב9 קראו לי
..בנתיים העברתי את הזמן בהתרוצצויות[זה משעמם לשבת על הספה
],וכמובן שבסוף לא צריך חצי מהטפסים והעותקים..בע. היו שם עוד אנשים אבל לא מצאתי מישהו לדבר איתו.חוץ ממישהי שביקשתי ממנה והחזרתי לה עט בערך 6 פעמים
[טפסים לחתום עליהם..
] ישבתי שעה וחצי עם המתחקרת
,שהייתה בחורה מקסימה!
צחקנו הרבה והיא הייתה ממש נחמדה..זה עבר מהר
ואחרי עוד כמה טפסים וחצי שעה המתנה,שוחררתי
בדרך לעזריאלי איזה אישה מוזרה נורא ביקשה ממני 5 שקלים, ואח"כ היא הולכת וכל פעם מסתובבת ואומרת לי משהו["זה ירוק,מה?"
]..אמא'לה,רק בגלל האנשים האלה אני שונאת את ת"א
התחמקתי ממנה והלכתי בדרך אחרת..[אח"כ היא גם צעקה בהמשך הרחוב..] בעזריאלי הייתה לי תחושה שאני לא אוכל להשתמש בכרטיסים שקניתי[הלוך-חזור],כי שניהם היו מסומנים אחרי שהעברתי את ה'חזור' בכניסה לתא:X בכל אופן,החלטתי ברוב טמטום להוציא את כל הכסף שנשאר לי על הדיסק החדש של הפט שופ בויז
[לא שאני מתחרטת,אבל חכו להמשך
] ואז כמובן תחושת הבטן צדקה. אני נכנסת קצת ללחץ[ישר טלפון לאמא:"נראה לי שאני תקועה בת"א"
] ואז היא הציעה לי להסביר את זה לאחראי שם..מזל שישבה שם מישהי וחתמה לי עליהם! אז עברתי
הגעתי הביתה בשלום.
עם דיסק חדש. וכאב ראש.

C u b e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"נראה לי שאני תקועה בת"א" מסכנה
מקסימום היית נותנת צלצול והייתי באה לתת לך כסף לנסיעה
[עזריאלי במרחק 10 דק' ממני
]

a Warming Sign

New member
זה היה רגע מלחיץ../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אני בת"א.בלי כסף.בלי כרטיסים לרכבת.בלי כרטיס אשראי.בלי שום אופציה לחזור הביתה! כבר התחלתי לחשוב ממי אני עומדת לבקש שיקנה לי כרטיס
לא נעים.. ולא ידעתי שאת כלכך קרובה

למעלה