שרשור יומי - 13.1

belabula

New member
אגב פעם ראשונה..

חזרתי עכשיו הביתה ועצר אותי שוטר בדרך בפעם הראשונה! פחדתי כבר שעשיתי משהו לא בסדר, ומסתבר שהייתי בלי אורות למרות שאני כן הדלקתי אותם.. בכל מקרה הוא לא עשה לי כלום. רק בדיקת רשיונות רגילה. שבת שלום

RaInYaEl

New member
שירשור יומי 13.1.07

גם לחיילים מותר לפתוח? שתהיה אחלה שבת ושבוע טוב.

RaInYaEl

New member
אז יום ראשון התגייסתי

טירונות 02 מורחב 3 שבועות, 6 שבועות קורס באותו מקום ואז יאללה לשטחים. אני הולכת להיות תצפיתנית של המודיעין.

a 90s Noah

New member
את בביסלמ"ש עכשיו?!

תנחומיי... סתם לפחות את עפה משם מהר. מה שלום חן מהמטבח?

yaelrain

New member
מיליון זבובים לא טועים!!!11

ביסלמ"ש חרא של מקום. סתם לא כזה נורא באמת.. מצחיק ואחלה מפקדות. 8 שבועות זה לא כזה מהר.. עדיין לא היו לי תורניות מטבח.

חחח עמית.. תראה מה השעה אין פלא

שהצלחת לפתוח בכלל שרשור
בכולופן..
ועכשיו למהלך השבת שלי: היה מייגע.. שישי בערב היה לנו סיעור מוחות בנושא: "מה עדיף, משפחה או קריירה,ואיזו..." וכמובן שזה לא הולך בלי נימוקים..
אחרי שהתעצבנתי מהלך המחשבה של חברה שלי וגיסתה וגם התעייפתי בדרך והחלטתי שאני פורשת הביתה למיטתי החמה והאהובה, לחדרי המחומם ולפיג'מה הוורודה שלי (
) שאמא קנתה לי כי הייתה הכי "נורמאלית" אבל אין מה לדבר.. פליז זה תמיד מחמם
טוב, שבת בבוקר: הלכתי לשכנה שלי כמידי פעם לתת לה מהמטעמים שאמא הכינה (
) [נו, אשכנזים שמתים על ג'חנון וקובנה.. כבר יותר תימנים ממני
] והיא כמובן חייבת לספר לי על הנכד החכם,מתוק והמוצלח שלה שהוא, כמובן,גם מאוד חתיך..(לא, הוא באמת חתיך!) ולי נשאר רק לנגב את הריר ולדאוג שהיא לא תבחין שהוא נוזל בכלל
שבת בצהריים. אני מתעמקת בספר.. מתה כבר לגמור אותו, בסוף נשבר לי והתחלתי לקרוא את "מישהו לרוץ איתו" מיותר לציין שלא הורדתי אותו מהיידים עד ארוחת הצהריים... בדיעבד, התברר ששכחתי שהבטחתי לחברה שלי שאני אבוא אליה
וזהו.. עד מוצ"ש קראתי את הספר.. הוא לא נגמר משום מה
וזהו, מחר מחכה לי יום עמוס.. ומסקרן.. ואולי אני אראה את אחד המיתולוגים שלי...
מי שקרא הכל מגיע לו פרח...

shiran™

New member
שבוע טוב!

אחרי שבת עם המון שינה ועם 3 פרקי פליסיטי כרגיל (אך מהממים מתמיד יכול להיות שהיה פרק אחרון היום.. כמה בכיתי.. היה ממש מרגש) ועם קצת נזלת והצטננות (זה לא פייר כבר הייתי חולה בחורף הזה) הגיע מוצ"ש. עוד מעט לראות חלק ב' של מישהו לרוץ איתו ולישון. מחר קמים ב5 בבוקר :\ שבוע טוב.

jenngirl

New member
איזה סופ"ש[[:../images/Emo82.gif

אתמול לא עשיתי כלום כל היום. בערב יצאתי עם ידיד למרכז העיר והיה סבבה. [קיבלנו צ'ייסר חינם מבעל הפאב שישבנו בו כי העבירו אותנו מקוםP: וביקשתי שישימו "ג'קי" ושמו
]. היום סבא וסבתא באו לבקר. בערב יצאתי לקניון עם חברה שלא ראיתי בערך 3 חודשים ואני לא מגזימה. היה קצת מבאס לחזור לקניון,נמאס לי קצת להיות שם,במיוחד כשצריך מחר וכל השבוע להיות שם. אבל היה נחמד סה"כ. שבוע עבודה];;;;

למעלה