שרשור יומי 12.10

Hangman Jury 87

New member
נגמר סוכות ../images/Emo10.gif

הייתי היום בת"א פעם ראשונה אחרי המון חודשים... במפגש פורום של אירוסמית', אחרי כך מאוחר יותר הלכתי לעזריאלי קצת... ישבתי קצת ב-Sbarro עם ידידה וחזרתי ועכשיו בכלל הייתי אמור ללכת ליומהולדת של ידידה טובה אבל ישנתי שעתיים בלילה ואני מת מעייפות אז לא הלכתי.

Hangman Jury 87

New member
אגב

התלבטתי אם לאמר את זה (לא נעים You Know..) אני ראיתי בעזריאלי מישהי שאני כמעט בטוח שהיא מהפורום הזה.. לא זוכר מי, אני רק זוכר שהפנים שלה מוכרות לי מאוד מהפורום הזה, 99%.. (היא ישבה שולחן לידי ב-Sbarro, הייתכן?) או שזאת סתם היתה מישהי דומה... בכל אופן, זה היה קטע מוזר

AndreaCorr ©

New member
אני ישבתי היום בסבארו

אז אולי ראית אותי.
הייתי עם עוד בחור ובחורה. האמנם?

Hangman Jury 87

New member
אז כנראה שכן.. ../images/Emo3.gif

הייתי עם עוד חיילת אחת ובחור נכון? אני ישבתי עם מישהי שולחן לידכן ואת ישבת בדיוק מולי, הייתי עם חולצה שחורה. (אגב את דומה למאיה רוטמן משו מטורף
)

AndreaCorr ©

New member
אכן :)

החיילת והבחור הם אפילו המנהל הנוכחי והמנהלת הקודמת של הפורום. אין לי מושג מי זו מאיה רוטמן, אבל סבבה
וסורי, לא ממש הסתכלתי סביבי... בפעם הבאה תיגש (;

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo6.gif!

אם זה הוא, זה אחד הקטעים המצחיקים.
(אם זה אתה, לא צחקנו עלייך או משהו, אל תדאג, פשוט ראינו מישהו עם חולצה שחורה ואז דרור אמר שיש לו כזאת, והסתכלנו הרבה, ואז הוא אמר שבסוף לא
) אני גם זוכרת שיער שחור קצר כזה... שחום... יש מצב?

Hangman Jury 87

New member
אז זה אני

כן הייתי עם חולצה שחורה של קסטרו ואני זוכר שהבחור שישב עם הגב אליי (כנראה שזה היה המנהל פה) גם היה עם חולצה של קסטרו... אם את מזהה את התמונה של הבן אדם בכרטיס שלי אז כן...
קטעים... אתמול ישבתי ליד 2 המנהלים של הפורום הזה מבלי לדעת שזה הם

Hangman Jury 87

New member
חחח

אותך אני דווקא זוכר הכי טוב. וברגע שניגשתי לשבת אני שמתי לב שאמרתם עליי משהו
(אולי בגלל זה הסתכלתי לכיוון שלכם וזיהיתי את מי שזיהיתי
)

למעלה