שרשור יומי 12.10

danzk

New member
שרשור יומי 12.10

יום טוב לכולם

אלוהים אדירים,מהזה השעמום הזה הערב?

המ, טסט פנימי. לא כזה אכפת לי ממנו, הוא יותר מסמל את הטסט האמיתי שקרב ובא =\. X: שיהיה יום טוב :]

jenngirl

New member
בהצלחה!../images/Emo82.gif

איך היה? [שבוע הבא אני כנראה במודיעין בשלישי/ראשון בבקרים[ככה ב-12]
תהיי בקשר...]

תודה רבה לכולכם ! :]

ועברתי, אבל נהגתי ממש רע =\. הייתי כלכך לחוצה. לפניי הטסט נהגתי פיקס! איך שהבוחן עלה לאוטו, בום. שכחתי מה זה הגה בכלל. עשיתי ממש הרבה שטויות, והוא אמר שהוא מעביר, אבל כדאי שאקח עוד שיעורים ל"שפשוף". המורה שלי ניסה לשכנע אותו שאני נוהגת טוב ושהכל מלחץ, והוא ניסה להרגיע אותי גם. בעע. אני חייבת ללמוד איך לשלוט בלחצים. בטסט האמיתי אני אשתה איזה בקבוק שלם של רסקיו נראה לי=\. אני כלכך רוצה לעבור.

K e R e N18

New member
נרראה לי שלרובנו היה חרא של טסט

פנימי.. אל תדאגי!את תעברי את הטסט כמו גדולה!

a Warming Sign

New member
רסקיו משפיע עלייך?../images/Emo194.gif

עליי לא משהו.
שיהיה בהצלחה במבחן האמיתי
, רק צריך להתרכז במשהו אחר,כמו הכביש למשל
,וברגע שאת מרוכזת בזה השאר כבר לא מפריע.

האמת, לא כל כך משפיע, אבל שיהיה.

זה לא יכול להזיק. לא ?0_O אני חושבת שזה גם קצת פסיכולוגי. כאילו לוקחים משהו שאמור להרגיע, ואז נרגעים רק מהמחשבה. אני רק מקווה שזה יעבוד =\. ותודה רבה ! :].

לפני הטסט לקחתי כדור לחרדות

אבל לי יש חרדת בחינות, לא יודעת עד כמה זה יעזור לך. :| וחחח בטסט הפנימי נהגתי כל כך גרוע, אבל בטסט עצמו נהגתי מעולה ועברתי ראשון. דונט וורי. :)

גם לי יש סוג של חרדת בחינות=\.

אבל זה לא מאובחן או משהו |: אין לי מה לקחת לההרגעות. וזה גם כל הקטע של פתאום מישהו חדש, שיושב לידך. וכל הכבוד לך :]. ותודה! :].

m i r u s h i

New member
הו האני ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

את תראי שיהיה טוב!
מזל"ט[?] על הטסט הפנימי!
[בקרוב אצלי? P:] והקטע עם הלחץ....גם אני כזו >: ואני לא חושבת אפילו לקחת משהו להרגעה,זה סתם ימסטל אותי
יהיה טוב

תודה !! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וסוג של מזל טוב, כן. ואכן בקרוב אצלך! שיהיה בהצלחה :]. זה לא רק לחץ מזה, זה פשוט הכל ביחד. ערב לפניי מתחיל לי קורס של השלמת בגרויות, שאני ממש ממש ממש לא רוצה ללכת לעשות. אני עדיין בהכחשה. וזה גם לחץ מזה, גם הטסט למחרת בבוקר. זה יותר מידיי לחץ ומועקה כזו, שיושבת לי על הלב. ואני לא מסתדרת טוב עם לחץ, בכלל=\ זה גם מדיר שינה מעייני, ואז אני בכלל לא מתפקדת טוב. יהיה טוב:].

למעלה