שרשור יומי 12.10

a Warming Sign

New member
אני מקווה ש../images/Emo194.gif

לא פיספסת את הפרקים האחרונים בטופ מודל![סתומרת,האחרונים-לאחרונה] היה כ"כ מצחיק
,בעיקר אתמול. לא היה לי עם מי לחלוק את זה
,זאת פעם אחרונה שאת נעלמת

C u b e

New member
את יכולה לחלוק איתי ../images/Emo8.gif

[אני יודעת שאני לא נמצאת פה הרבה חחח
]

m i r u s h i

New member
אממממ../images/Emo108.gif

אתמול ראיתי,אחרי שרוב השבוע לא :X אבל זה בסדר,זה ש.ח של העונה הרביעית,ככה שאפשר להגיד שראיתי D: קיניה מעצבנת, קיילן מ-א-ממת! בריטני...קולנית :| נאימה...מממ......אין לי מה להגיד עליה Oo היום יהיה פרק של כל הקטעים שלא שודרו מעולם! D:

a Warming Sign

New member
קיניה מטומטמת../images/Emo194.gif

אבל ממש. בריטני וקיילן היו כלכך מצחיקות אתמול
,בכל הקטע של הריקוד והדברים שהן אמרו על זה.. דווקא חבל שבריטני עפה,התחלתי לחבב אותה

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

קיניה אחת הסתומות. ותמיד אהבתי את קיילן

shiran™

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

נתחיל מזה שקמתי בבוקר עם כאב גרון.. כזה שמרגישים לפני שמתחילים להיות חולים.. זה בטח ממש מתקרב אליי.. נמשיך מזה שהוצאתי את הכלבה עם התספורת החדשה
ושחררתי אותה בשטח כלשהו כדי לעשות מה שהיא צריכה לעשות, והיא, כהרגלה, ראתה כלב ורצה לכיוונו... למרות שהיא יודעת שאם הוא ינבח\ירדוף אחריה היא תברח! אז רצתי בשביל לקשור אותה שלא ילכו מכות והפוסטמה הזאת! עד שתפסתי אותה ובאתי לקשור היא רצה ואני עפתי ונפלתי
אז יש לי חבורות (חחחחחחחחחחחחח איזה מילה מצחיקה) ברגליים ובאצבע
כואב! נמשיך מזה שבעבודה גם נחתחכתי באצבע וזה שורףףףףףףףףף נמשיך בזה שאחת מהעבודה בטעות תקעה בי איזו עגלה ברגל וגם זה קצת כאב.. ואחד הגרועים - יש לי מוגלה רצחנית ברגל אני יודעת שזה מגעיל אבל כואב ליייייייי נמאס לי מכל הכאבים האלה יאללה. פשוט מוכה. מה חטאתי?
(במה לא..) וזהו. מספיק, לא?

a 90s Noah

New member
חזרתי מהים..

בערב אני ב'לכת'.. סורי לכל הנתנייתים (וענבוש
)...אמרתי שאם בסוף אני לא אצא אני אבוא לנתניה...אבל בסוף כן.. פעם אחרת...זאת לא היציאה האחרונה שלי (
)

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח סולחת../images/Emo3.gif אבל דורשת פיצוי!../images/Emo13.gif

והיה נחמד בנתניה עיר הפשע

../images/Emo6.gif הרגתתתתת אותי חחח

היה כ"כ מצחיק איתך אין איןןןןןן ממש מצחיק העיקר שנפגשנו
למרות שלא מימשנו תתוכניות
היה מצחיק, טעים וכיף! =]

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifאני בבית:]:]:]

השבוע מישהו אמר לי חג שמח, חשבתי לעצמי "חג? איזה חג? שמחת תורה זה רק בשבת.." ואז נשזכרתי שאנחנו בחול המועד סוכות:/ לא הרגשתי את החג, לא הייתה לי סוכה
אבל למרות שלא היה חופש, היה שבוע מאוד מאוד כיף! כל יום יצאנו... ואני מאוד עייפה.

למעלה