שרשור יומי-11/12

אממ

טרמיות זה טוב ללילה כי קר. אבל במשך היום נראה לי מיותר :O תקני רגילות. מקסימום תמיד את יכולה ללבוש אחת על השנייה. אה כן, וגטקס!

m i r u s h i

New member
קניתי אחד../images/Emo108.gif

ויש לך המלצות מאיפה לקנות גופיות רגילות [שלא עולות 35 כל אחת]? :<

כן

דלתא. יש להם מבצע שאם את קונה 3 גופיות ה 4 מתנה. כל אחת עלתה לי 25 אם אני לא טועה..והן ממש טובות. [ושלחי לי כבר תמונה שלך שאזהה אותך
]

אהממ שאלה../images/Emo26.gif

אם אין לי חולצות זית ארוכות, אני בבעיה? אם אני אקנה כבר שבוע הבא? [אה בעצם, איך שבוע הבא?
] כי בריקושט לא נשאר [אחרי שבעוד מקומות לא היה] שיט, אז לחפש במקום אחר?

צעירה P:

מספיקה לך חולצת זית אחת או שניים וגם לא חייב. פעם פעם יכלת לבוא למטווח גם עם חולצה שחורה מתחת למדי ב', היום כבר לא. זה או חולצה חומה, או ירוק זית. אבל אני חושב שאם תהיה לך רק חולצה לבנה זה גם בסדר, זה סתם תרגיל של אתג"ר בצצ"ת, וזה למה חולצה לבנה לא טובה (כי היא נוצצת P: ).

אממ

למטווחים צריך חולצה שחורה. בלשכת גיוס את מקבלת גם גופיות. חברה שלי אמרה שהיא קיבלה בצבע זית...

a Warming Sign

New member
I don't wanna be sleazy../images/Emo194.gif

Baby just tease me,got no family planned
http://www.youtube.com/watch?v=mMlSX_gVZ18 כמו שאמרתי,אם הוא לא היה מתפתח פיזית,הוא היה היום ילד היפראקטיבי בן 8
היום,צריכה להחליט לגבי תמונות לפיתוח ואם כן אז להתחיל לעבוד במרץ... וגם לסדר לי איזשהי פגישה בעניין שאני צריכה לטפל בו. הגיעה לי האריזה המיוחדת של רודבוקס[מסינגפור!
],זאת האריזה הכי יפה שיש לי
! בערב נצפה בDVD,בנתיים אני חורשת על הדיסק...סוף סוף מקורי..

belabula

New member
אההההה!!!! ../images/Emo2.gif

מחר הראיון! אמאלה!! אני נוסעת עוד מעט לת"א... תחזיקו אצבעות... אולי עד אז אני כבר אהיה מיליונרית

למעלה