שרשור יומי-11/12

m i r u s h i

New member
לא,../images/Emo108.gif

פשוט מקבלים גם את הקיטבג בבקו"ם..זה דיי סיפור להסתובב עם שני תיקים עצומים על הגב..

ראיתי קבוצת חיילות

לפני כמה זמן כשהייתי בתחנה מרכזית ת"א וראו כנראה נראה לי
שהן חזרו פעם ראשונה מהטירונות, הן סחבו את הקטיבג מלפנים, ואת התיק שלהן על הגב.הבנת איך?
באמת קשה...

m i r u s h i

New member
כן../images/Emo108.gif

וקחי בחשבון שמקבלים שם גם ציוד,אז אם חסר מהבית...משלימים P:

SuperGirl711

New member
מרגישה יותר טוב אבל ברגע שאני אצא

מהבת אני יודעת שאני ארצה לבכות ולמות ולירות בעצמי שוב.

../images/Emo24.gif

אל תעשי שטויות... בסוף תראי שהכל יהיה בסדר.. אני יודעת שזה מפגר לומר את זה על משהו שאני אפילו לא יודעת מהו.. אבל לכל דבר מתרגלים בחיים ובסוף צוחקים על דברים שבהתחלה התרגשנו מהם.. בכולופן, תתעודדי קצת..

DreamS_HunteR

New member
50 מיליון הלוואי עליי ../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

זה כבר הפך לקאלט כל הפרסומות [המאוד טובות, אגב, אדלר חומסקי&ורשבסקי
]. בכל אופן - אני עובד כמובן מ10 עד 8 ואח"כ... X גדול >>> תשלימו
יומטוב חברים :)

אה??../images/Emo2.gif מעיין פחת שירשור יומי?

העיקר לחזור הביתה בשלוש...
חח סתם.. לא יודעת מה יש לי לעשות היום.. כרגיל.. עבודה.. אויי ..
היום באוטובוס ישבה לידי (יותר נכון לומר עלי) מישהי... ובאמצע הדרך היא נרדמה.. והיא מתנדנדת.. ואני כולי לחוצה לקיר...
זה היה אחד הדברים המצ(ח)יקים ביותר המלצה: קחו את עצמכם בידיים ואם מישהו בא להתיישב עליכם פשוט תברחו ותשאירו אותו להתמרח על מישהו אחר...

להלהלה

ווי, עוד יומיים גיוס! היום אני אתחיל לארוז. [מירי איך הכל נכנס לך בתיק הקטן?] היום על הבוקר הייתי בלשכת גיוס בועדה רפואית. הורידו לי פרופיל ל 64 בגלל מיגרנות. [יומיים לפני הגיוס
] גם הייתי בעבודה וקיבלתי משכורת
עוד מעט רופא, כי נראה לי שאני חולה
ואז לקנות את הדברים האחרונים בהחלט, כמו לורד שחור ושטויות כאלה. יום טוב לכולם :)

m i r u s h i

New member
זה לא קטן!../images/Emo108.gif

בבנק הפועלים מחלקים אותו כשפותחים חשבון חייל. :) כמה חולצות את לוקחת?

אני יודעת, גם אני קיבלתי כזה חח

אממ נראה לי אני אקח 4 גופיות. 2 ממש חמות, 2 פחות. כי במילא נקבל שם עוד 3 גופיות, ככה שזה יספיק אם נסגור שבת. הבעיה שהטרנינגים שאני ישנה איתם טופסים הרבה מקום כמה לקחת? מה מו מי כמה למה

m i r u s h i

New member
ממ...../images/Emo108.gif

קניתי 3 חולצות מריקושט [שזה נזק כלכלי.] ואני צריכה לקנות עוד [והפעם לא משם :X] ומי אמר שנקבל 3 גופיות?
ופיג'מת פליז מחממת.

למעלה