מחר עבודה ב-7 וחצי[לקום ב-6:45]. מסיימת ב-11,משם הביתה מהר,ואז חייבת להיות עד 12 וחצי במרכזית. אני נוסעת עם טובה לים המלח להופעה של אביב גפן+ארקדי דוכין. תאחלו לי בהצלחה,יהיה לי יום קשה. [טובה,בסוף ב-12 בתחנה!].
למרות שאני לא נוסע בסוף להופעה של אביב.. כי אין לנו אוטו או מספיק אנשים למלא מונית שירות (אנחנו רק חמישה) .. , באים מלא דודים בערב ).. ולפחות לא נפסיד את המחשק של הנבחרת הצעירה .. שיהיה לנו בהצלחהההה..הלוואי ונעלה.. בע"ה . יום טוב לכולם
לבכות על מר גורלי, נותרתי לבד...כולם נסעו להם! יום שני של חופש סוכות, ואין לי מה לעשות בו. בעצם יש לי. לקרוא ולשבת בבית כמו חננה טובה. חיי התיכון העליזים, חזרתי!
פשוט מגניב כל העניין הזה.. חבל שאני לא מבינה משהו בצילום סרטים ועריכה:/ אין תכניות מיוחדות,צבעו לי את החדר אז אני אלך לראות איך יצא,ואפשר להתחיל להעביר דברים. קודם לנקות כמובן
עבדתי מ6 בבוקר. אחרי זה הלכנו לדודים.. על האש.. היה נחמד מאוד. ועכשיו למיטה. אני כל כך אוהבת אותה! אההההה הכלבה שלי הסתפרה היוםםםםםםםםםם!!!!!! וגם עשו לה ציפורניים וכו'! היא ממש מתוקה! כמו כלבה חדשה! נראית אחרת לגמרי!! אחחחחחחחח לאכול אותה!