שרשור יומי 11.10

jenngirl

New member
איזה שבוע מטורף../images/Emo82.gif

מחר עבודה ב-7 וחצי[לקום ב-6:45]. מסיימת ב-11,משם הביתה מהר,ואז חייבת להיות עד 12 וחצי במרכזית. אני נוסעת עם טובה לים המלח להופעה של אביב גפן+ארקדי דוכין. תאחלו לי בהצלחה,יהיה לי יום קשה. [טובה,בסוף ב-12 בתחנה!].

Taam YutvatA

New member
רביעי../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

בבוקר-צהריים קצת סידורים אולי... להחליף ספר שאמא קנתה לי
, לקנות אולסטאר נמוכות ואולי לדואר, ירדן!. בערב ארוחה עם השכנים בגינה החדשה והמשופצת שלנו

itai18n

New member
אחלה יום :))

למרות שאני לא נוסע בסוף להופעה של אביב.. כי אין לנו אוטו או מספיק אנשים למלא מונית שירות (אנחנו רק חמישה) .. , באים מלא דודים בערב :)).. ולפחות לא נפסיד את המחשק של הנבחרת הצעירה .. שיהיה לנו בהצלחהההה..הלוואי ונעלה.. בע"ה . יום טוב לכולם

K e R e N18

New member
איזה ספינג' טעים../images/Emo99.gif

היום אין יותר מדי תכנונים..אולי קצת קניות באשקלון וזהו
יומטוב לכם!

היום../images/Emo54.gif

לבכות על מר גורלי, נותרתי לבד...כולם נסעו להם! יום שני של חופש סוכות, ואין לי מה לעשות בו. בעצם יש לי. לקרוא ולשבת בבית כמו חננה טובה. חיי התיכון העליזים, חזרתי!

obz4

New member
אתמול

בסוף הייתי בהופעה של אביב גפן ודווקא היתה טובה...יותר ממה שציפיתי. היום יהיה מה שיהיה...אבל לא משהו מעניין.

a Warming Sign

New member
קלטתם?../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

פשוט מגניב כל העניין הזה.. חבל שאני לא מבינה משהו בצילום סרטים ועריכה:/ אין תכניות מיוחדות,צבעו לי את החדר אז אני אלך לראות איך יצא,ואפשר להתחיל להעביר דברים. קודם לנקות כמובן

Gal isr

New member
שיוווואו כמה שאני עייף עכשיו!

הרגע חזרתי מ 13 שעות מחוץ לבית בטיול בצפון
עשינו טיול ריינג'רים (שולט!!) וכל מיני שטויות אחרות
תמונות וסיפורים בהמשך, קודם חייבים להוריד את השכבת אבק שיש מעליי.

shiran™

New member
עייפההה |סחוטה|

עבדתי מ6 בבוקר. אחרי זה הלכנו לדודים.. על האש.. היה נחמד מאוד. ועכשיו למיטה. אני כל כך אוהבת אותה! אההההה הכלבה שלי הסתפרה היוםםםםםםםםםם!!!!!! וגם עשו לה ציפורניים וכו'! היא ממש מתוקה! כמו כלבה חדשה! נראית אחרת לגמרי!! אחחחחחחחח לאכול אותה!

AndreaCorr ©

New member
איזה יום מעולה ../images/Emo13.gif

הייתי בירושלים עם החבר, היה הכי כייף בעולם בערך. עיר מדהימה.

למעלה