בקלות פתחו חנות חדשה והביאו את הקולקצית חורף היא קנתה שני מכנסיים וסוודר.. חולצות לא קונים בפוקס
D Dawson girl New member 12/10/05 #42 בקלות פתחו חנות חדשה והביאו את הקולקצית חורף היא קנתה שני מכנסיים וסוודר.. חולצות לא קונים בפוקס
D Dawson girl New member 12/10/05 #44 כי החולצות שלהם מגעילות פעם היו להם אחלה חולצות.. היום זה רק של פרחות אבל מדי פעם מוצאים איזה משהו.. חולצות קונים בתמנון ובכרמיאל סנטר זה ליד אז זה נוח.. פשוט יצאנו מתמנון ונכנסנו לפוקס מה קורה הילית? איך בש''ש?
כי החולצות שלהם מגעילות פעם היו להם אחלה חולצות.. היום זה רק של פרחות אבל מדי פעם מוצאים איזה משהו.. חולצות קונים בתמנון ובכרמיאל סנטר זה ליד אז זה נוח.. פשוט יצאנו מתמנון ונכנסנו לפוקס מה קורה הילית? איך בש''ש?
P purple rain2 New member 12/10/05 #45 זה לא שהן של פרחות זה פשוט שהן כעורות. ת'אמת בתמנון אף פעם לא מצאתי משהו, אבל לפני איזה שבוע קניתי שם 6 גופיות חלקות פשוטות כאלה, כי זה היה 6 במאה... הכל טוב מה איתך בוב? מי הגיוס? [ואיך-זה-שעדיין-לא-נפגשנו ] בשנת שירות מעולה, באמת [כרגע אני בבית אגב ].
זה לא שהן של פרחות זה פשוט שהן כעורות. ת'אמת בתמנון אף פעם לא מצאתי משהו, אבל לפני איזה שבוע קניתי שם 6 גופיות חלקות פשוטות כאלה, כי זה היה 6 במאה... הכל טוב מה איתך בוב? מי הגיוס? [ואיך-זה-שעדיין-לא-נפגשנו ] בשנת שירות מעולה, באמת [כרגע אני בבית אגב ].
D Dawson girl New member 12/10/05 #46 חחח כן הן די כעורות ../images/Emo3.gif חח בתמנון יש מבצע של 5 חולצות במאה... אז קניתי שם 2 וחברה שלי 3 הגיוס בסוף דצמבר ואת לא גרה קרוב אליי ואני שמחה
חחח כן הן די כעורות ../images/Emo3.gif חח בתמנון יש מבצע של 5 חולצות במאה... אז קניתי שם 2 וחברה שלי 3 הגיוס בסוף דצמבר ואת לא גרה קרוב אליי ואני שמחה