שרשור יומי - 11.10.05
.

JMSixfeetsmall

New member
אממ...../images/Emo9.gif

היום עובדים מ12 עד 5, אחר כך אני אלך לבדיקות דם למאגר של המח עצם. אני מקווה לקבל את ה800 שקל על הטיפול בכלבים שעדיין (כן, עדיין) לא שילמו לי. וזהו. יום טוב שיהיה לכולכם
יעל.

JMSixfeetsmall

New member
אין בעיה..

אז להמשיך את היום: תרמתי דגימת דם למאגר מח עצם, יש לי בועה ענקית על היד בגלל המתנדבת הטיפשה. וגם החלקתי על הגב בעבודה

נמ

עוד מעט עבודה
(11 שעות
). אחר כך יש מסיבת פרידה למישהי שמתגייסת עוד שבוע וקצת (
). שיהיה לכם אחלה יום
.

light angel

New member
רק שתדעו

אין כמו לקום בבוקר וללכת לסידורים בבנק
אחחחחחח, אני מרגישה גדולה.

סיונתו

New member
חדר כושר ../images/Emo13.gif

ואז אני נוסעת לסבתא להביא ספר לכיפור (הספריה המשפחתית שלנו...) למישו יש המלצה

גררררררר

עשתי אתמול בדיקות דם....6 מבחנות???? כאילו סבבה תקחו לי את כל הדם בגוף אני לא צריכה אותו הוא בשביל הקישוטים....הלכתי גם לטרגט לראות דברים לצבא וכמה ה"תענוג" יעלה לי.....מצאתי תיק 85 ליטר ב150 ש''ח חשבתי שזה יעלה לי יותר.... היום אלכתי לאולטרסאונד....בדיקות שאני רוצה לעשות לפני צבא...קיצר הכל היה סבבה...יאאאאאא עוד 19 יום לגיוס....זבא זה מתקרב הצילו!!!!!

מסטולית

New member
אח איזה יום

נסעתי למגדל העמק להוציא טופס ירוק סופסוף [כן, רק עכשיו. ולא, אתם לא צריכים לצחוק.
] אך הסתבר שבמגדל העמק כולם ישנים בין 2-4 ולכן הכל סגור. אז שרפתי שם יותר מידי זמן, ונראה לי שברתי שיא.... אף פעם לא התחילו איתי כל כך הרבה מרוקאים זקנים בני 50 בזמן כל כך קצר. יומטוב.

Dawson girl

New member
היה יום אדיר ../images/Emo9.gif

בבוקר הלכתי עם אמא לסידורים שלה בדואר ואחרי זה הלכנו למרכז מזון יהודה (
) לקנות אוכל כי לא היה.. ובחמש נסעתי עם חברה טובה לסנטר, עשינו שם שופינג הסטרי (היא השאירה בפוקס כמעט 400 שקל אללי
אבל היה שווה), חזרנו אליה, והלכנו לשבת באיזה בית קפה במדרחוב.. קפה מקופלת ופנקייק אלוהי
שרק יהיה ככה כל יום

purple rain2

New member
איך אפשר לשרוף 400 שקל בפוקס?!../images/Emo2.gif

גאד מעונה לעונה אני פחות ופחות מוצאת שם בגדים נורמליים

למעלה