שרשור יומי - 10.11

jenngirl

New member
חח מה.../images/Emo82.gif

אתה רוצה להגיד לי שמרוב שאתה טוחן שם משמרות הוא יגביל אותך בשעות העבודה? אבל מה אכפת לך...קצת חופש! [כשחושבים על זה נראה לי שהכי הרבה שהגעתי אליו היה 180 שעות בחודש,ממש בלחץ החודש תהיה לי משכורת על הפנים.לא עבדתי איזה 4 ימים בגלל המחלה ושבוע הבא אני גם לא אעבוד יום אחד. ורק יום ראשון אני אקח את המשכורת של דצמבר].

Gal isr

New member
קצת חופש לא יזיק

הבוקר לא התעוררתי כמעט :( לא רוצה להתלבש ולנסוע (מתחיל ב 9...)

jenngirl

New member
לדעתי אתה מכביד על עצמך../images/Emo82.gif

אתה לא חושב שאתה מאריך את המשמרות שם?

Gal isr

New member
לא כ"כ, היום יצאנו מהר :)

כשאני בחופש ממש משעמם לי פשוט :D

orari

New member
מעניין 2

לא חשבתי שעוד קיימים אנשים בעולם שאוהבים את הקורז... אנדריאה אבל הייתה שווה אין ספק... מה אם הקורס, עדיין קיימים?

orari

New member
סתם סקרן אותי

את/ה אומר יא כפות, כהשפעה מארץ נהדרת או בלי קשר... לא בקטע של להעליב.. פשוט כל הביטויים שהם משתמשים, ברועעעייייי! כל הזמן חשבתי אם באמת אומרים את זה במציאות... אני אף פעם לא שמעתי מישהי אומרת קצוות... איזה עולם..

mAAyAn 1

New member
עד עכשיו לא שמעת,

עכשיו תתחיל לשמוע... חוצמזה, זוהי שפת הפקאצות...אולי שמעת ולא הבנת?P: בכל זאת, שפה קשה! וזו ארץ נהדרת, תוכנית הומור וסאטירה..זה ברור שהם מקצינים דברים, לא הכל שם צריך להיות מציאותי כלכך.

orari

New member
נושא מוצלח שבחרתי להודעה

ייתכן ששירי הראל סקעת ברקע בפול הווליום מנעו ממני לשמוע... כן, אבל מותר לתהות נשמאמי

a 90s Noah

New member
תראו מי בבית

מאתמול!! ווהו רבעו"ש לפנים.. נוסע עכשיו לקנות נעליים, היום חתונה... פה יותר מאוחר :)

tuti100

New member
מחר שישי! ../images/Emo13.gif

בינתיים לא עושה כלום.. אחר הצהריים עבודה, אח"כ נפגשת עם חברה.. ואח"כ .. (לא פותחת פה.)
יום טוב.

למעלה