../images/Emo194.gif
אני מבקשת לרשום בפרוטוקול- קמתי ב10:25! טוב יאללה,יש לי הרבה דברים להספיק להיום, סי יה לייטר. ואגב,אני קוראת עכשיו את הספר "האי הירוק,המקרר,ואני" והוא מצויין! אמנם קצת ארוך ולפעמים אני טיפה נאבדת אבל הוא כתוב בציניות נפלאה
והמון חוש הומור, הסיפור מעניין.זה על בחור שהקיף את אירלנד בטרמפים.עם מקרר.
כחלק מהתערבות עם חבר שלו כשהוא היה שיכור..אח"כ הוא לקח את העניין ברצינות, ובמהלך הסיפור אפשר ללמוד על האמונות שלו ומה שהוביל אותו לעשות את זה.
"לבד מהעובדה שנאמר לי שנהגים אינם נוהגים בדר"כ לעצור לטרמפיסטים שם,הייתי ער לעניין שעשוי לעורר מכַל לבן קטן אצל כוחות הביטחון. מכל הדרכים הרומנטיות והאמיצות לעזוב את עולמנו,זו שכרוכה בהשתלבות בפיצוץ מבוקר יחד עם ציוד חשמלי למטבח,ממש לא נראתה לי. קרוב לוודאי שלא ייכתבו שירים ואגדות עם,לא רק מפני ש"מקרר" היא מילה שקשה מאוד למצוא לה חרוז."