שרשור יומי - 10.11

../images/Emo110.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא צרת החינוך באה לכאן!! איזו התרגשות אין לכם מושג.. לפי רוב הדיעות היא תבוא מחר אבל גם היום יש לי עבודה מגוונת (הכנה למחר
) אז זהו, במקום להיות תקועה במשרד אני אהיה תקועה בחדר הרצאות עם איזה 500 מפקחים (פלוס מינוס)+ברקו!!(
) העבודה עם הברקו מתחילה רק בעשר וחצי (לפי מה שהבנתי) אז בנתיים אני מעבירה ת'זמן על המחשב..(כמו תמיד) ואתמול גם ביקשו ממני ומשני למלא טפסי הרשאה להשתמשות באינטרנט- ואווו איזה מעלה (
) הייום כנראה אני ארד בקניון.. ראיתי בזארה חצאית מ-ה-מ-מ-ת!! ואני מקווה שהיא עדיין במבצע או שנשאר בכלל (
) וכמובן לקנות ת'ספר האהוב עלי בסטימצקי וחומר לעדשות (אסור לי לשכוח!!!!
). ותגידו, שמעתם על הדבר המוזר הזה: "אגד לשירותך(+הסמל של אגד)" (וזה כתוב על משאית בצבע ירוק!!!!)(מוזר.........
) ואתמול קיבלתי הרשאה להגיע כל יום ב-9 (לפחות עד הקיץ)
תודה לאל
|סחפירה||מעדר|

לא הלכתי לקניון..

הייתי אמורה ללכת עם חברה והיא הבריזה
היא תחטוף על זה.. וגם לא היו חמש מאות אנשים.. עבדו עליי
היו בקושי 20-30 אבל היה שם אחד כזה חתיךךך וגם חכם
מ רק חבל שהוא קצת ענק עליי XXXXXL והיה עוד אחד שנעץ בי מבטים.. אבל די, לא רוצה מורה (
!!!)

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

אני מבקשת לרשום בפרוטוקול- קמתי ב10:25! טוב יאללה,יש לי הרבה דברים להספיק להיום, סי יה לייטר. ואגב,אני קוראת עכשיו את הספר "האי הירוק,המקרר,ואני" והוא מצויין! אמנם קצת ארוך ולפעמים אני טיפה נאבדת אבל הוא כתוב בציניות נפלאה
והמון חוש הומור, הסיפור מעניין.זה על בחור שהקיף את אירלנד בטרמפים.עם מקרר.
כחלק מהתערבות עם חבר שלו כשהוא היה שיכור..אח"כ הוא לקח את העניין ברצינות, ובמהלך הסיפור אפשר ללמוד על האמונות שלו ומה שהוביל אותו לעשות את זה.
"לבד מהעובדה שנאמר לי שנהגים אינם נוהגים בדר"כ לעצור לטרמפיסטים שם,הייתי ער לעניין שעשוי לעורר מכַל לבן קטן אצל כוחות הביטחון. מכל הדרכים הרומנטיות והאמיצות לעזוב את עולמנו,זו שכרוכה בהשתלבות בפיצוץ מבוקר יחד עם ציוד חשמלי למטבח,ממש לא נראתה לי. קרוב לוודאי שלא ייכתבו שירים ואגדות עם,לא רק מפני ש"מקרר" היא מילה שקשה מאוד למצוא לה חרוז."

a Warming Sign

New member
הביאו לי מהספרייה ה"איזורית"../images/Emo194.gif

בכל מקרה,כבר שמתי עיניי על שניים אחרים שנראים מעניינים: [ה?]"תמימות" ו -"התמונה מסתכלת עליי" מישהו מכיר?

K e R e N18

New member
בוקר טוב!!../images/Emo42.gif

קמתי בדיוק לשידור החוזר של השיר שלנון
בערב שוב עבודה מ7-8 עד אלוהים יודע מתי.. [אתמול זה היה עד 4 בבוקר
] יומעולה לכם!!

Y M C A

New member
בוקר טוב

אני חולה, שפעת. אבל זה לא חדש, זה כבר משבת ככה. ואני מתגייסת עוד חודש. אמאאאא

shiran™

New member
הולה (שרשור של אתמול+היום)

אני בבית. |תחילתחפירה| אז אתמול, אחרי שחיכיתי בתור בערך חצי שעה בקולנוע במטרה ללכת ל"תזיזו את הרגליים", ואחרי שאישה אחת שעקפה אותי ונכנסה לפניי לקחה את 2 הכרטיסים האחרונים לסרט
של ההצגה של 19.30 נאלצתי ללכת להצגה של 22.00. אז שלשום הייתי בקולנוע וראיתי דה ז'ה וו ואתמול ראיתי תזיזו את הרגליים - אהבתי מאוד את 2 הסרטים! ואתמול הייתי עייפה בעבודה כי לא ישנתי מספיק והיום כנ"ל. והיום בכלל לא אצליח לישון. למה? כי: הזמנתי אליי הבייתה כמה חברות מהכיתה כדי שנוכל להתחיל לכתוב את ספר המחזור שלנו. לקחתי את היוזמה והזמנתי אותן לישון אצלי כי ידעתי שרק ככה עניינים יתחילו לזוז. אז בערך ב8 הן יבואו.. קניתי אוכל.. נאכל, נשתה, נצחק ובע"ה נצליח לכתוב משהו. למרות שמאוחר ומחר שוב אהיה גמורה בעבודה. יאללה שיגיע סופש. |סיוםחפירה|

AdamINC

New member
קניתי MP4!

חדש חדש של IRIVER. אחד הנגנים הטובים שהיו לי.. והיו לי הרבה
אני שמח

TiNkyy

New member
יום מעצבן! :(

התעוררתי ב-5 לעבודה (כן ב-5 עדיין חשוך ונורא קר, אפילו הלשון קפאה לי) וככה זה מיום ראשון.. וכל מה שעשינו היום זה לנקות. גרררר לא רק שאני שונאת לנקות עשינו עבודה כפולה!!! אנחנו מנקים והוא מלכלך ואנחנו מנקין והוא מלכלך וככה 5 פעמים!!!! עוד שנייה הייתי יורה בו. שאמא של האחראי המזוגג שלי תיפול ויכנס לה טמפון לגרון. נמאס לי לנקות אני לא פיליפינית, או תילאנדית. סתם יש לי עיניים קצת סיניות נו ו....!@?!?!? נמאס לי מאקונומיקה ומרשת על הראש ומשקפיים של טייסים ולשטוף את הידיים כל היום והנעליי בר מצווה האלה שעושים כל הזמן רעש. חזרתי לפני שעה וחצי ואני מתה מעייפות אבל אם אני אכנס להתקלח ולא יעסיק את עצמי אני אקרוס ישר למיטה. כבר צוחקים עליי שנהייתי זקנה. אחרי שקיטרתי קצת אני יכולה להגיד שאני עובדת שעבודה חפשנית כי אני כל שעה וחצי בהפסקה של חצי שעה :) ועוד עושה כסף. וכל היום אני שותה תה טעים בכל מיני טעמים. ושהאנשים שאני עובדת איתם מצחיקים טילים. ושהאוכל נורא טעים :) בסה"כ לא כלכך נורא :)

Gal isr

New member
חחחח כנ"ל+ קטע חזק על אתמול

אתמול עבדתי מ 11:00 בבוקר עד 21:00 כשהסניף נסגר (ואז ברחתי הביתה לישון קצת לפני המשמרת בוקר היום..). בכל מקרה, המנהל סניף שלי קלט הבוקר את השעות נוכחות שלי מאתמול...רצה לשחוט אותי כמעט. ומרוב קריזה הוא הודיע לי שאחרי 180 שעות הוא מפסיק לתת לי משמרות (בחיים הוא לא יעשה דבר כזה). בינתיים יש לי 1,200 ש"ח עד היום

למעלה