שרשור יומי-שני-30/10

אני ואבא הכנו עוגיות

הוא בבית עם שבר בקרסול ואנחנו מנסים כל מיני מתכונים מרוב שיעמום.. מגש אחד נשרף
לא נורא... עוד מעט נוסעת לקנות כמה דברים ואז לעבודה.. אוף
אין לי כוח לעבודה הזאת. ועוד עשו לי טובה שנתנו לי 2 משמרות השבוע.. נראה לי שאני אתחיל את הצבא במינוס

obz4

New member
התקבלתי!!

עכשיו אפשר להגיד רשמית נראה לי,(אחרי שקיבלתי את הצו גיוס החדש.) שהתקבלתי ליחידת מודיעין סודית שעושה תצפיות. לא יכול להגיד יותר מזה כי אני בעצמי לא יודע, אבל מהיום אתם יכולים לקרוא לי ע'.

obz4

New member
5.12

זה דיי מוזר כי אני צריך לעשות את הטירונות עם מודיעין שדה שמתגייסים ב20.11 ובהתחלה היה לי צו לתאריך הזה אבל שינו לתאריך החדש...

obz4

New member
נראה לי שכן

דיברתי עם מישהו שהיה מפקד של יחידה כזאת ועשה רושם שזה דיי קרבי. ותודה.

אהההההההה

אפשר לראות באתר הזה [כן אמיר האתר הזה שיש בו פרקים של חברים
] את הקליפ החדש דנדש של ווסט שייצא ב"ה בקרוב קרוב!!! כמובן שזה פשוט מדהים
. אבל למען האמת הקליפ קצת יותר מדיי קיטשי, יש כמה קטעים מעצבנים, קצת יותר מדיי
. אבל בכל זאת זה ווסטלייף, כי איכות היא לא מילה גסה.

shiran™

New member
../images/Emo122.gif

עבדתי ואז.. זוכרים שאמרתי לכם שיש לי מוגלה ברגל לא מזמן ואמרתי שאני יודעת שזה מגעיל אבל בכל זאת כתבתי? טוב אז סחבתי אותה הרבה זמן וההורים שיגעו אותי לכי לרופא לכי לרופא! ואני אחת שלא הולכת לרופא בשביל כל דבר כי הפסקתי להאמין בהם.. כל פעם שיש לי משהו אני מחכה ומחכה וההורים משגעים לכי לרופא ואני לא הולכת חח אז היום.. אחרי שאתמול התחילו לי כאבי תופת ובקושי הלכתי.. החלטתי ללכת לרופא לקבל חוות דעת. ובלי קשר אתמול יצא לי גם פצעון ברגל שהתחיל לגדול ותוך כמה שניות הגיע למימדים די גדולים. תיאור הפגישה אצל הרופא. 17.00 נכנסת לרופא. 17.00 וכמה שניות הרופא מחליט על ניתוח לעקירת הציפורן (וזה לא דבר חדש כבר עשיתי את זה ב2002 ואז הוא הוציא לי חצי ציפורן) הפעם הוא אמר שרבע ציפורן תספיק. 17.01 אני מקבלת 2 זריקות הרדמה באגודל (זה עשה לי כזה לחץ ברגל שהרגשתי שהאצבע מתפוצצת לי עוד שנייה) עכשיו מחכה כמה דקות כדי שהזריקה תשפיע. בזמן שאני מחכה ראיתי את הרופא אז אמרתי לו "דוקטור.. תראה.. זה יצא לי אתמול.. (בקשר לפצע) שאלתי אותו מה זה. הוא לא ענה. הסתובב. לקח תחבושת. ופשוט הסיר לי את הפצעון הזה. תארו לכם פצעון. ושמישהו בא ופשוט מחליק עליו תחבושת ומסיר אותו. בלי הרדמה, בלי כלום. זה כאב. עברו כמה דקות ואני מתחילה להרביץ לעצמי באצבע ולהתלהב שאני לא מרגישה את זה. 17.15 הניתוח התחיל ואני עם עיניים מכוסות לא מסתכלת.. 17.17 בערך.. הניתוח נגמר. הרבה דם. עכשיו מחכה... חובשים.. וזהו. עכשיו בבית. ההרדמה חלפה. ויש קצת הרבה כאבים. הוא נתן לי חופש מחלה ואני עדיין לא יודעת אם לנצל אותו או לא.. נראה איך אני ארגיש מחר. אה ואני צריכה ללכת בבוקר לקופ"ח על מנת שיחליפו לי תחבושת. זהו. וואי איזה חפירהההההההההה

shiran™

New member
אה שכחתי להגיד בקשר למה שגדל

לי ברגל אתמול.. נו הדבר הזה שהרופא ראה ואחרי שניה הסיר ללא בעיה.. הוא אמר לאחות לעשות לי משהו כי הייתה לי שם "דלקת נוראית". וזה גדל אתמול, כן?

למעלה