שרשור יומי-שני-30/10

K e R e N18

New member
שרשור יומי-שני-30/10

יומטוב לכם!

adida2222

New member
יום שני:)

אז אחרי שנחתי היום..ועשיתי מלא סידורים..{בינהם הייתה גם ביקורת פירסינג כואבת..} ממחר הולך להיות לי שבוע מלא בעבודה. אז,לקום ב7 וחצי לעבוד עד 16:30 ואח"כ שוב כל מיני סידורים. שיהיה יום נפלא :)

יום נעים שיהיה ../images/Emo13.gif

פליז בלי הרבה גשםםםםם
אלוהים ישמור מה יהיה בטירונות
אויאויאוי..אוהל, דצמבר..לאאאאא
איכס חורף. כ"כ כ"כ כ"כ מדכא ,קר, גועלי
שלא יהיה כמו היום, כשהלכתי לי בגשם, בקור והייתי עם נעלי ספורט כשחציתי כביש מוצף חכמה שכמותי, טוב לא הייתה לי ברירה הלכתי בתוך כל המים והגרביים התרטבו לי וכל הרגליים חח איזה פירוט
וחזרתי הבייתה כמו אחרי מלחמה... חורף!!!! חזור באותה מהירות בה באת

m i r u s h i

New member
עכשיו יש הופעה של משינה../images/Emo99.gif

הופעת פרידה משנת 1996. ראר. D: ערוץ 33 אם זה מעניין מישהו ^_^

SuGaRBabe1

New member
היום הזה הגיע מהר מדי :[

חוזרת לבסיס :[ ועוד המפקד שלי התקשר אליי קודם להגיד לי שאנחנו עושות השבוע משמרות של 12 שעות!! בא לי לבכות :( אז זה אומר שאני קמה מוקדם בבוקר, נוסעת לבסיס [בתקווה שלא ירד גשם], מעבירה 5 שעות בשיעמום מוחלט כי שכחתי את האמפי שלי בבסיס [אני גאון לפעמים], מגיעה לאילת בסביבות הצהריים, ואז עולה למשמרת ב-8 בערב עד 8 בבוקר :[ לא הגיוני בעליל. וגם..... לחבר שלי לשעבר יש יומולדת היום להגיד מזל טוב או לא? [אם מתחשבים בזה שלי היתה יומולדת לפני שבוע וחצי, והוא לא אמר כלום]

tuti100

New member
שני.. :)

(שניה על יום ראשון כי חייבת להוציא-> עכשיו חזרתי מבייביסיטר שבאמצע , בזמן שאני עושה כלום כי סוף סוף הילדות נרדמו, דפקה משטרה על הדלת! ממש הבהילו אותי! ועוד 2 שוטרים.. בסוף סתם חשבו שכלב שהסתובב ונבח בחוץ בלי הפסקה הוא של המשפחה הזאת (משפחה שידועה שיש לה 2 כלבים).. נבהלתי.. זהו..
) ומחר .. עבודה, שיעור נהיגה, סידורים. יום טוב.

Taam YutvatA

New member
חופש../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

היום, אני לא עובדת. תודה לאל
אז למחר לא צפוי הרבה במיוחד, בעיקר לישון, לנוח, אה ואולי להתחיל לראות את עקרות בית נואשות, ידיד הביא לי את העונה ה1.

Gal isr

New member
שיננית? |בעעעע|

ועבודה
מחר ביקורת אז הלילה הולכים לעשות לילה-לבן בניקיונות

Infin1ty

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif!!!

היה אחלה בוקר, אימון ואחר"כ הלכתי להפקיד צ'ק בבנק, שיצאתי מהבנק ראיתי משהו קורע! מישהו החליט להדביק על הכספומט מודעות של עיתון ולא נותן לאף אחד לגשת לכספומט! וזה עוד הסניף הראשי בבת-ים

Drorrrrrr

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היום עושים לילה, מחר בבוקר נוסעים לצריפין ובלילה הופעה של פורטיסחרוף!!!! :)

בשביל מה יש שירשור יומי?

הכותרת מוקדשת לגל
טוב, היום פשוט כלום.. עזבו את זה שהייתי צריכה לרשום על בריסטול מס' מ1 עד 40.. והקלדתי משהו... ויש פה חייל אחד שמעצבן אותי
משחק אותה ילד טוב.. בא לברר כל מיני פרטים על הסדנא שצריכה להיות להם..(כן בטח.. רק רצה אוכל
) אח"כ הוא בא לקחת את הבריסטולים עם המספרים.... (רוצה חניך מצטיין?!
) בקיצור יומטוב לכם... וגם לי

4LeafClover

New member
עבודה ועבודה

אוף התעוררתי ב2 וב3 וחצי אני מתחילה לעבוד עד איזה 11 אין לי כוח...

למעלה