אז אחרי שנחתי היום..ועשיתי מלא סידורים..{בינהם הייתה גם ביקורת פירסינג כואבת..} ממחר הולך להיות לי שבוע מלא בעבודה. אז,לקום ב7 וחצי לעבוד עד 16:30 ואח"כ שוב כל מיני סידורים. שיהיה יום נפלא
שלא יהיה כמו היום, כשהלכתי לי בגשם, בקור והייתי עם נעלי ספורט כשחציתי כביש מוצף חכמה שכמותי, טוב לא הייתה לי ברירה הלכתי בתוך כל המים והגרביים התרטבו לי וכל הרגליים חח איזה פירוט
וחזרתי הבייתה כמו אחרי מלחמה... חורף!!!! חזור באותה מהירות בה באת
חוזרת לבסיס :[ ועוד המפקד שלי התקשר אליי קודם להגיד לי שאנחנו עושות השבוע משמרות של 12 שעות!! בא לי לבכות אז זה אומר שאני קמה מוקדם בבוקר, נוסעת לבסיס [בתקווה שלא ירד גשם], מעבירה 5 שעות בשיעמום מוחלט כי שכחתי את האמפי שלי בבסיס [אני גאון לפעמים], מגיעה לאילת בסביבות הצהריים, ואז עולה למשמרת ב-8 בערב עד 8 בבוקר :[ לא הגיוני בעליל. וגם..... לחבר שלי לשעבר יש יומולדת היום להגיד מזל טוב או לא? [אם מתחשבים בזה שלי היתה יומולדת לפני שבוע וחצי, והוא לא אמר כלום]
(שניה על יום ראשון כי חייבת להוציא-> עכשיו חזרתי מבייביסיטר שבאמצע , בזמן שאני עושה כלום כי סוף סוף הילדות נרדמו, דפקה משטרה על הדלת! ממש הבהילו אותי! ועוד 2 שוטרים.. בסוף סתם חשבו שכלב שהסתובב ונבח בחוץ בלי הפסקה הוא של המשפחה הזאת (משפחה שידועה שיש לה 2 כלבים).. נבהלתי.. זהו..
היה אחלה בוקר, אימון ואחר"כ הלכתי להפקיד צ'ק בבנק, שיצאתי מהבנק ראיתי משהו קורע! מישהו החליט להדביק על הכספומט מודעות של עיתון ולא נותן לאף אחד לגשת לכספומט! וזה עוד הסניף הראשי בבת-ים