שרשור יומי-שלישי, 20/2

shiran™

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אה כבר צהריים! מה זה? הזמן טסססס בבית.
קמתי. הוצאתי את הכלבה. אכלתי. ראיתי טיוי.. שטפתי קצת כלים והופ אני במחשב. באמת שהזמן טס. היום יש מרחק נגיעההההההההה
המשך יום נעים לכולם

shiran™

New member
ויש תור לרופא

בצהריים שבא לי מה זה לא טוב. תקוע באמצע היום. לא נורא.. יאללה שיגמר התהליך המעאפן הזה.

mAAyAn 1

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

טעית בפורום..פה יש כבר חיילים וכאלה שמתגייסים ממש בקרוב... עברנו מזמן את ההליכים של הצו ראשון...

belabula

New member
זהו.. סיימתי עם זה... ../images/Emo13.gif

כמעט. נסעתי היום לקנות את הדברים לצבא.. נשארו רק עוד שבועיים
אגב, מישהו יודע איפה קונים מגבת עם סקוץ'?

danzk

New member
ההורים שלי הביאו לי כזה

אבל אין לי שמץ איפה הם קנו את זה
תנסי במשביר לצרכן ובכאלה מקומות שמוכרים מגבות. זה נקרא מגבת סאונה

איזה יום ארוך!../images/Emo54.gif

ש"ל וצופים. (שזה גם חלק מהש"ל...) מחר אני מדריכה בבאר שבע עם עדידוש!!!!(אפעם לא נותנים לנו להדריך ביחד, זה מטורף מדי...) אה, ונגמר הפסיכו.....אושר ענקי!!!!

jenngirl

New member
היה כיף אתמול!../images/Emo82.gif

יצאנו אני ונועה לעיר[וגם עדי הצטרפה יותר מאוחר[: ] ובסוף יצא שהיינו חבורה של 20 איש תקועים באיזה פאב מטאל כבד
לא משנה שבדרך אני ונועה נתקלנו בדברים דיי לא נעימים:S,אבל דילגנו על זה וסה"כ היה נחמד. היום בעבודה היה זוועתי למדי,השעון זז ממש לאט,וזה לא שהיה לי משעמם ולא היו אנשים,פשוט השעון לא זז! בכלל היום זה לא היה היום שלי בעבודה,הפלתי כל שניה משהו שיצר בלאגן נוראי בחנות וממש במזל שהבוסים לא ראו/ראו אבל לא כעסוD: אבל זובי,שיפטרו אותי,מה יקרה?!גם ככה אני עוד מעט עוזבת. מחר אני מתחילה ב-9,איזה באסה.שעה תקועה להתחיל.עדיף 7:30 או 8 מאשר 9. [ועובדת עד 5.הצילווווו];;;; ].

למעלה