שרשור יומי-שלישי, 20/2 יום טוב. :)
ק קטעים איתך New member 20/2/07 #2 אני רוצה לישוןןןןןןןןן ../images/Emo199.gif זוכרים שסיפרתי לכם על החתיך ההוא מבר אילן? זה עם העיניים המהממות האלו!! נו, זה מהשבת קמפוס קיצר, היום הוא עלה לאוטובוס.. יאייייי אגב, מישהו פה אולי היה בקורס פסיכו של אנקורי?
אני רוצה לישוןןןןןןןןן ../images/Emo199.gif זוכרים שסיפרתי לכם על החתיך ההוא מבר אילן? זה עם העיניים המהממות האלו!! נו, זה מהשבת קמפוס קיצר, היום הוא עלה לאוטובוס.. יאייייי אגב, מישהו פה אולי היה בקורס פסיכו של אנקורי?
S SuperGirl711 New member 20/2/07 #5 איזה בני זונוווותתתתתתתתתת!!!!!!!!! סיכמנו על 1300 שקל ונם נתנו לי רק 1100!!!! אם הם יתרצו את זה כ"לא עבדת בשלושת הימים האחרונים של החודש" אני אלך לשם ואקרע להם את הצורה!!!!!
איזה בני זונוווותתתתתתתתתת!!!!!!!!! סיכמנו על 1300 שקל ונם נתנו לי רק 1100!!!! אם הם יתרצו את זה כ"לא עבדת בשלושת הימים האחרונים של החודש" אני אלך לשם ואקרע להם את הצורה!!!!!
S SuperGirl711 New member 20/2/07 #7 גם ככה עבדתי בשביל שישה שקלים לשעה כשהמשכורת הייתה 1300!!!!! איזו בת זונה קמצנית!!!!! והיא גם מסננת אותי!!!!!
גם ככה עבדתי בשביל שישה שקלים לשעה כשהמשכורת הייתה 1300!!!!! איזו בת זונה קמצנית!!!!! והיא גם מסננת אותי!!!!!
S shiran™ New member 20/2/07 #9 תגידי לה סיכמנו על 1300 וחסרים לי פה 200 ש"ח!!!! תעדכני מה קורה. אל תתני להם לנצל אותך.
S SuperGirl711 New member 20/2/07 #12 התקשרתי אליה המון, היא מסננת אותי]; התקשרתי אליה בחסוי והיא אמרה לי שהיא תחזור אלי. הכלבה בטח לא תחזור אלי.
התקשרתי אליה המון, היא מסננת אותי]; התקשרתי אליה בחסוי והיא אמרה לי שהיא תחזור אלי. הכלבה בטח לא תחזור אלי.
G Gal isr New member 20/2/07 #30 מאה במקום מאתיים? גם על זה לא הייתי מתפשר אם זה הייתי אני. כאילו איזו חוצפה יש לה עכשיו
S shiran™ New member 20/2/07 #32 קל מאוד לשפוט אותה את מאיה אני מתכוונת, אבל במקומה די קשה לדרוש את הכסף. בכל זאת, היא חברה של אמא שלה או משהו כזה אם אני זוכרת נכון אז היא לא כל כך יכולה לתקוף אותה. לא נורא. עשית את זה והעיקר שזה עבר. עכשיו את חופשיה לחפש עבודה אחרת.
קל מאוד לשפוט אותה את מאיה אני מתכוונת, אבל במקומה די קשה לדרוש את הכסף. בכל זאת, היא חברה של אמא שלה או משהו כזה אם אני זוכרת נכון אז היא לא כל כך יכולה לתקוף אותה. לא נורא. עשית את זה והעיקר שזה עבר. עכשיו את חופשיה לחפש עבודה אחרת.
G Gal isr New member 20/2/07 #33 גם אם זה החבר הכי טוב של ההורים עבודה זו עבודה והסכם זה הסכם. גם אני עבדתי כמה פעמים במזדמנות אצל שכנה שלי וקיבלתי את מה שסוכם מראש.
גם אם זה החבר הכי טוב של ההורים עבודה זו עבודה והסכם זה הסכם. גם אני עבדתי כמה פעמים במזדמנות אצל שכנה שלי וקיבלתי את מה שסוכם מראש.
S SuperGirl711 New member 20/2/07 #34 מאתיים שקל הם סכום שהייתי משלמת בשמחה כדי להימנע מהחפירות שלהם על כמה שלא מגיע לי הכסף שהם לא שילמו לי|:
מאתיים שקל הם סכום שהייתי משלמת בשמחה כדי להימנע מהחפירות שלהם על כמה שלא מגיע לי הכסף שהם לא שילמו לי|: