שרשור יומי שישי, 15.9

K e R e N18

New member
יום נישואים לאבאמא!!../images/Emo23.gif

עוד מעט לנסוע לאשקלון.. לחפש משקפיים(למרות שבטוח אנלא אמצא..שונאת משקפיים
) +לקנות ת'מתנה לאבאמא..
אח"כ כלום..ובערב או שנצא.. או שדודים שלי יבואו לשבת אצלנו
שבת שלום לכם! ואחלה יום
תהנו

בעעע.

מכירים את זה, שבמשך שבועות שלמים אפשר להתייבש בבית, לטפס על קירות, אפילו להתחיל לסדר את החדר מרוב שמשעמם טילים ואין מה לעשות, ואז פתאום ! בום! יש מיליון דברים בבת אחת, בערב אחד, שרוצים לעשות ולא יודעים מתי ואיך לשלב בין כולם ? אז הערב הוא ערב שכזה. וכרגיל לערב שכזה, מרוב שלא יודעים מה לעשות קודם - לא נעשה כלום, ושוב נתייבש בבית. כיף. שבת שלום.

LuLiLoPiLaTo1

New member
טוב נו,אני אשתתף גם אבל רק בגלל שגל

פתח את השירשור
אז ככה היום לנוח(סופסוף!),להמשיך לקרוא ת'ספרים שלקחתי..סופסוף אני מוצאת זמן בסופ"ש לקרוא קצת ספרים!אני תרבותית
להספיק לראות אוורווד(שבטח אף אחד מהפורום לא מכיר
) ובערב יבואו חברים לראות אצלי במערכת קולנוע הביתית(!) את "בית השעווה":-O ! שבת שלום ומבורך לכולכם!
(כן הש"ל בגן ילדים משפיע עליי קשות
)

לא סובלת את יום שישי

בבוקר הייתי בבנק וגיליתי שעוד לא קיבלתי את הסיסמא לכרטיס בנקט
אז מה עם הכרטיס שלי אצלי כבר שבועיים.. האמת שעדיף שאני לא אוציא כסף
ופגשתי בעיר חברה שהתחילה שירות וכבר המשכתי איתה לקניות ובדרך ראינו הרבה חנויות שנואשות לעובדים אחרי צבא
וזהו רציתי ללכת לבריכה עם אחותי כי יש לנו כרטיסיה לבריכה מהקיץ שנשארו בה שני ניקובים אבל אחותי היתה מעפנה וזהו יום שישי ונקיונות לאמא :))) שבת שלום!!!

צליל88

New member
שבת שלום../images/Emo179.gif

היה שיעור נהיגה. אח"כ חזרתי לישון להרבה זמן
זהו?

4LeafClover

New member
הממ.

קמתי ב7 בבוקר, עבודה ב7 וחצי נפצעתי בעבודה. כאילו וואט דה פאק. אבלללל קיבלנו 250 שקל לקניה בפוקס מתנה לראש השנה
ויומן

4LeafClover

New member
בפוקס ../images/Emo13.gif

הם ממש פינקו. אחלה יומן קיבלנו, וה250 שקל האלה זה הרבה יותר ממה שציפיתי. אחמ"שים קיבלו 350. חבל שאני עדיין לא אחמ"שית

yanivtr

New member
"אני מפליג בתוך הכפכפים.."

אין לי חשק ללכת לשום מקום. נשאר בבית, עייף, אבל לא ממש עייף. אתמול חזרתי ממסיבה ב3-4 בבוקר[מסיבה של העבודה-אלכוהול חופשי!]. והלכתי לעבודה ב-7. דווקא הייתי עירני ועבר חלק. הביאו בורקסים, היה נחמד. לקוחות נחמדים לשם שינוי [והנה פתחתי פה...] ואני ועוד נציגה ממוקד אחר עשינו ועידה עם לקוחה מטומטמת ועשינו עליה אמבוש חבל"ז. זה כיף שאפשר להתחרע על לקוח ויש גיבוי מהצד... ויכלנו להשתיק אותה כי- בניגוד לאימרה "הלקוח תמיד צודק" [שזה ממש, אבל ממש, אבל ממש לגמרי מאוד לא נכון] פה היא ניסתה לקמבן אותנו אז עלינו עליה.

SuGaRBabe1

New member
:)

יצאתי אתמול עם חברות מהצבא והלכתי לישון באיזה 7 בבוקר.. התעוררתי ב-12 וחצי מהטלפון [
], חזרתי לישון וקמתי ב-3 וחצי שוב. מסתבר שסיננתי מלא אנשים מתוך שינה.... חחח היה מצחיק להתעורר ולראות איזה 3 הודעות משלושה אנשים שונים "מה את מסננת אותי יא זונה!!!"
בערב הלכתי לסבתא לארוחת שישי, חזרתי בסביבות 9 הביתה ודיברתי מלא בטלפון... ועוד מעט אני הולכת לצוף :)

למעלה