שרשור יומי שישי, 15.9

Gal isr

New member
קצת עבודה בבוקר, באולינג בערב

שיעמום באמצע? טוב שלא עשינו הלילה את כל מה שיש לעשות בבוקר

m i r u s h i

New member
!Kyle's Mom Is A Bitch../images/Emo108.gif

לרגע רציתי לצטט את השיר של טרנס&פיליפס מהסרט. אבל זה לא חינוכי
[והוביל למלחמה בין קנדה-לארה"ב בסרט
] היום... לעבוד כמנקה/עוזרת לאמא בבוקר, בצהריים האחים,הגיסות והאחיינית באים לארוחת צהריים בערב אולי לצאת...ואולי גם לא. החברים נורא הפכפכים :X יום נפלא

a Warming Sign

New member
היום הלכתי לחדר!../images/Emo194.gif

[דירה] תודו שזה חידוש מרענן!
צריך קצת לצבוע שם,אבל באופן כללי זה נראה בסדר[בהזדמנות הראשונה אני מעיפה את המדף בירות שונות ומשונות של אח שלי!..חח אמא שלי כמעט הרגה אותי כשהצעתי לתת לו את הבקבוקים חזרה..היא בטוחה שהוא מכור
] קניתי היום מכנסיים,אירוע יוצא דופן משהו..הן מדהימות
,קורדרוי שחור עם פסים
, GOLF זאת החנות היחידה שאני מסוגלת למצוא בה דברים שאני ממש אוהבת ולהיתקל בהתלבטות קשה! הזמנתי עוד זוג,בצבע אחר..ויש לי עוד הרבה מה לקנות..כנראה שנזכרתי לגדול כי הכל פתאום קטן עליי..
מוזר משו. בטח צמחתי בסנטימטר! אני חייבת למדוד גובה מחר!

a Warming Sign

New member
אכן גדלתי..עוד 2 ס"מ לרזומה!../images/Emo194.gif

אגב,כנראה החזירו את השידורים החוזרים של 48 שעות.. אז אתמול דורית אמרה שהיא מוכנה להחליף את עידו בארבעת הבנים, והוא כזה: "אני לא חתיכת בשר!"

Feehilys Girl

New member
../images/Emo45.gifגם אני רוצה עוד 20 ../images/Emo7.gif

אבל גם בפחות אני אסתפק, רק שיהיו לי עוד כמה ס"מ.

mAAyAn 1

New member
יאאאאא מזל טוב!

איזה כיף לך
אני רוצה רק עוד 10 ס"מ תוספת לגובה שלי! מה אני סך הכל מבקשת?

Taam YutvatA

New member
עבודה מ8 עד 12../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אח"כ לראות שני פרקים של האלופה (של אתמול ושלשום) ב2 נוסעים למסעדה לכבוד היומלדת של אמא וזהו. לישון אני מקווה הרבה. והרבה מאוד

יום שישי כיף כפליים ../images/Emo13.gif

ללכת לעיר עם אמא לקנות בגדים...ללמוד קצת לפסיכו'....לתכנן תכניות לחודשים הקרובים....החיים היפים
אהה, והנה, כפי שהבטחתי.....ה15 בספטמבר: http://he.wikipedia.org/wiki/15_%D7%91%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8 אל תשכחו שאין ימים רגילים....בכל יום קרה או קרו דברים חשובים
למשל, פורסמו חוקי נירנברג...בגרות בהסטוריה? מישהו? וכו' וכו'....אירועים היסטוריים חשובים יותר לאחרים מאשר לנו....ועוד.

בוקר טוב ../images/Emo54.gif

להתאושש מהלילה (חזרתי הבייתה ב4 וחצי
) לעשות את המטלות שלי (פאקינג שיט!) לפגוש חברה שלי שחזרה מהמכינה אחרי שבועיים לישון לישון לקרוא את פרימו לוי.

לומינגו

New member
שרשור של גל! ריספט!

טוף, ההורים שלי העירו אותי מוקדם אבל חזרתי לישון ואיכשהו מצאתי את עצמי ערה שוב. היום? לצאת, לראות ת'חברים, לאכול, ו....לישון! שיהיה לכוווולם סופשבוע מדהים לחלוטין

כאילו שאין לי מה לעשות בחיים../images/Emo180.gif

תקעו לי גיהוץ
אני לא מבינה.. אמא שלי לא רואה שכל החולצות של אבא שלי מקומטות כאילו הרגע יצאו מהכביסה אפילו שעברתי עליהם שעה?! מתי היא תפנים>>>>>>>>> ענבל לא יודעת לגהץ... אבל היא: תרכשי ניסיון... נשבר לי!!!
היה לי היום שיעור נהיגה באותה שעה כמו אתמול... אבל היה יותר סבבה מאתמול..
אני חייבת לציין שמיום ליום העבודה משפיעה עליי.. אני באה לענות לטלפונים "מרכז הדרכה שלום"
ועזבו את זה שהם לא מפסיקים לצלצל.. אני מפחדת שיגיע היום ואני אלחץ על 9 כדי לקבל קו
אני מקווה שבערב יצא לי להיות עם חברות.. ועכשיו תנו לי חצי שעה -40 דק' של אושר על 'נמלטים' שבת שלום לכולם!!
וגל, מזל"ט על הפתיחה..

למעלה