שרשור יומי-יום ד' 7.2

jenngirl

New member
כדאי לך להרגיש טוב!../images/Emo82.gif

עד יום שישיP: חסר לך שלא תבואי|-B תרגישי טוב

belabula

New member
קשה לקום בבוקר...

אתמול לא הייתי מסוגלת לקום בבוקר וישנתי אצל חבר שלי, אז החלטתי להישאר אצלו ובסוף הוא גם לא עבד אז היה בכלל טוב
. אבל היום כבר הייתי חייבת לקום וזה כל כך קשה! מה אני אעשה עוד חודש?!
אחר כך בכניסה לתחנה מרכזית בדקו לי את התיק וחבר שלי הביא לי פרח מפלסטיק שיש בפנים שוקולד (איזה חמוד
). בקיצור, השומר הוציא את הפרח וצחק עלי קצת ואז הוא אמר לזה שהיה איתו שמה "תראה, היא הביאה לך פרח..."
היה קצת מפדח, אבל עברתי את זה... המשך יום טוב לכולם!

../images/Emo187.gifאני בספק..

עד סוף סוף דברים משתפרים בתפקיד, מעבירים אותי!! לתפקיד אחר לגמרי!! אני כבר לא אהיה עם החבר'ה החמודים שלי, אני אהיה עם אנשים אחרים!! אני לא אוהבת את הרעיון! אבל אין מה לעשות עם זה, ה"בוס הגדול" לא מוכן לשמוע "לא": "התקבלה החלטה!"
קיצר, אורוש הולכת לעבור שנה וחצי של דיכאון! הייתם צריכים לראות אותי היום [ובכלל בשבוע האחרון], אני האדם הכי לא שמח שיש!! [החב'רה החמודים לא מבינים מה קרה לי בכלל] בלאחס!

שושו ../images/Emo10.gif

את בכלל לא מכירה את החבר'ה האחרים..(או שכן?!) אבל יהיה טוב.. תנסי לקחת את זה באופן חיובי.. כמה שקשה...
מחזיקה לך אצבעות

../images/Emo187.gifאני מכירה את האנשים שם..

מצחיק, אחד מהם שאל אותי למה אני נראית ככה?! "לא מתאים לך להיות עצובה כ"כ, מה קרה?!" מה אפשר לענות לו?!
אבל מצד שני, יש כמה חבר'ה שם, שהם לא כאלה מקסימים.. אבל אין מה להגיד, מצבי השתפר היום... [אולי אני חושבת על דברים אחרים, אבל מה שחשוב- זה לא מעסיק אותי, כמו שזה העסיק אותי בשבוע האחרון]

באמת מה כבר אפשר לענות לו../images/Emo6.gif

וכן, הסחת דעת.. שמענו על זה.. זה עובד מצויין
בהצלחה!!!! אגב, "חבר'ה לא כאלה מקסימים".......... שמענו עליהם..אני מכירה מקרוב אפילו
תשתמשי בפעולה לעיל (ע"ע "הסחת דעת")

shiran™

New member
מהההההההה

את לא יכולה לדעת איך יהיו החבר'ה במקום החדש ואיך תהיה העבודה במקום החדש. למה את מכלילה ושופטת לפני שבכלל הגעת לשם? אורוש, לא מתאים לך
חכי. ותמיד תנסי למצוא את הטוב בכל דבר. טוב ? תביאי חיבוק! ובואי למפגש שבוע הבא!

../images/Emo187.gifקראי את התגובה לענבלולו...

בעזרת ה', אם אצא מוקדם ואגיע לעזריאלי- אבוא

a 90s Noah

New member
אורוש זה תמיד מבאס לעבור מקום חדש..

אני כל מעבר נהיה שבוז לאיזה יומיים עד שאני מכיר אנשים ואת המקום...בדיוק אז אני חושב שבמקום חדש לא יהיה לי את מה שהיה עד עכשיו והכל ישתנה ואנשים חדשים וזה לא יהיה אותו דבר וזה.. אבל מה זה תמיד מסתדר. תמיד מכירים אנשים חדשים, שיוצרים איתם חברויות חדשות, מתרגלים למקום חדש. בסוף זה תמיד מסתדר. מכל מקום כזה לומדים המון דברים ככה שתקחי את זה בסבבה באמת..שומרים על קשר עם האנשים החשובים ועוברים האלה למקום חדש.

../images/Emo187.gifכע, מקום חדש זו חוויה!

אין מה להגיד... ואתה צודק, צריך לקחת את הדברים בפרופורציה! |אורוש משכנעת את עצמה| בטח שנשמור על קשר עם החבר'ה שלי!
אני הולכת להתנחל בכל מה שקשור אליהם הם לא יפטרו ממנו מהר כ"כ!
תודה מורני!!
וסופ"ש מדהים!!

a 90s Noah

New member
אני בבית!!!

כמה שתור מונפץ לשיננית יכול לעזור לך בצבא... איזה כיף..סוף שבוע ארוך. איזה בלאגן יש אצלנו עכשיו...תראו חדשות. נראה לי מחר דופקים לכולם עוצר יציאות מסכנים.. נשתמע

shiran™

New member
ווי. עוד חודש בדיוק. גיוס. 7.3

אז מה אם אני הולכת בבוקר לבקו"ם וחוזרת באותו יום הבייתה? אז מה?! זה נחשב גיוס!!

למעלה