שרשור יומי-יום ד' 7.2

mAAyAn 1

New member
שרשור יומי-יום ד' 7.2

יום טוב

מעיין מזל"ט על הפתיחה../images/Emo3.gif

שכחתי מה רציתי לרשום
ודווקא היה לי..
לא משנה חח

shiran™

New member
אפשר לחשוב שזה קשה לפתוח עכשיו

שרשור יומי. היו ימים.. היינו רבים.. 4-5 שרשורים היו נפתחים בדיוק ב00.00.... אחח..

danzk

New member
ואני הייתי מנצחת ../images/Emo6.gif

חוץ מזה, תני לה להנות.. פתחה שרשור יומי בפעם הראשונה.

יום חרא!../images/Emo54.gif

אמנם אני ביום חופש. אבל זה לא יום חופש של:"בואי נצא לקרוע את העיר\בואי נישן עד מאוחר..." זה יום חופש של:"בואי נתחקר בחינת סימולציה שעשית אתמול, ויצא לך חרא!" איזה כיף!

jenngirl

New member
נועיצ../images/Emo82.gif

תחשבי שעוד שבוע וחצי הכל נגמר,ואז יהיו לנו חודשיים לקרוע את העיר!!P: [לך יותר,השאלה עם מי את יכולה לקרוע את העיר כשכל החברות שלך דתיות ששותות שוקו בפאב]. יאללה עוד שבוע וחצי!

ההההייייייייייייייייייייייייייייייי

אתם יודעים מה יותר גרוע מלצאת אפטר באמצע השבוע? לצאת אפטר ולגלות שאין לך חברים
קיצר תקשרו יא זונות. אוהבת

יצא לי לא טוב..

לצאת אפטר זה בכללל לא גרוע. התכוונתי שלחזור הביתה ברביעי כשרוב אנשים בצבא ואלה שבבית אין זמן בשבילך- זה גרוע..

jenngirl

New member
יא זבל../images/Emo82.gif

עובדה שהתקשרתי אלייך היום!P: ומחר נפגשיםםםםםם [ומצטערת על היום]

jenngirl

New member
"אלקו מדבר"../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

לא ישנתי טוב בכלל,קמתי לחוצה כמו החיים,אבל העיקר שעברתי את זהD: והיום עוד לא נגמר,אבל לפחות ההמשך שלו לא יהיה כזה לחוץ אלא כיפי[לפחות אמור להיות],למרות שאני צריכה להסתובב באוטובוסים אבל נוP: יואו.אני לא מאמינה שעברתי את הבוקר הזה,ונשאר לי להתחיל את הסופ"ש
יום מקסים שיהיה לכם!

mAAyAn 1

New member
אז חזרתי עכשיו הבייתה אחרי לילה ללא

שינה בכלל. [אנשי הצ'אט...אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל נעלמתי לכם בסביבות 3 ומשהו..] אז.. בסביבות השעה הזו פתאום התחלתי ממש ממש לא להרגיש טוב [זוכרים שמשהו הציק לי בבטן וממש כאב לי?!] זה פתאום החמיר יותר והקאתי
. חשבתי שזה ייגמר אחרי זה, אבל נשאר אותו דבר...המוזר הוא שזה קורה לי רק בערבים, ועד אז אני כל היום מרגישה טוב. נסענו לבי"ח, עשו לי כמה בדיקות, עד עכשיו לא הבנתי מה קורה איתי, אבל משהו בקיבה
2#. לא משהו חמור... ועכשיו אני בנתיים מוגבלת עם אוכל ושתייה לכל הסופ"ש...כיף! ואני קיוותי שאני אצטרך לדחות את הגיוס.

למעלה