שרשור יומי (חוקי) 08.10

a Warming Sign

New member
../images/Emo194.gif

התמונות מבודפשט מגיעות! ספרתי דקות כבר. הכי כיף לסדר תמונות חדשות באלבום חדש[מה שמזכיר לי שאני צריכה אלבום של 100
] אין תכנון חוץ מזה, יומטוב
*נושמת-רובי-וויליאמס-כפייתית*[אחח גאון מי שהמציא את זה
]

a Warming Sign

New member
פוף.../images/Emo194.gif

הייתה בעיה עם התמונות
,מקווה שזאת הבעיה שחשבתי ואז כולן יצאו בסדר ולא צריך ללכת שוב.. התאהבתי בגורילאז!
אני הולכת לרכוש את הDVD של ההופעה המדהימה מאתמול..[בתקווה שלטוואר הנבלות יהיה הפעם את מה שאני מחפשת] בנתיים הו***י את האלבום השני והוא מעולה. אני צריכה גם להשיג את הגרסא המיוחדת של האלבום החדש של רובי שיוצא עוד 15 יום!
ואת טרנספורמר של לו ריד,גג של הג'ירפות,ואת כל הרשימה האומללה שלי שמחכה שנים לתשומת לב

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifקוקו שבוע טוב ../images/Emo9.gif

איקאה בבוקר\צהריים עם מור ועדי
אח"כ אני נוסעת לקריות ולחיפה, יש הופעה של הדורבנים שחברה שלי חלק מהמארגנים של זה או משהו בסגנון אז אני נוסעת איתה ונשן כבר שם בדירת שירות שלה... וזהו
שבוע טוב מועדים לשמחה ^_^

Taam YutvatA

New member
מחר../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לקום מתישהו (סוף סוף לא עובדת ראשון בבוקר
) בערך ב1 עד 3-4 עושה בייביסיטר לאחיין של השכנים שלנו, המקסים שאני חולה עליוווווווווווו
*מספיק שני. הוא קטין. יכולים לעצור אותך על זה*. אבל דיי. הוא מדהים!! ומממ אח"כ לא צפוי משו מיוחד
שבוע טוב!!!

K e R e N18

New member
עאאאאאאאאא../images/Emo204.gif

נו, לא הייתה לי כותרת
אין תכנונים! בערב לעשות משהו עם החבר..וזהו
יומטוב לכם!

Marble Arch

New member
תמיד כשיש עבודה מתלוננים

וכשאין מתגעגעים.. אין לי עבודה עד יום שישי! איזה דכאון. במקום זה אני מנסה ללמוד משוואות למיניהן...

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

קמתי ב-6:50,ישנתי רק 6 שעות. הייתי בעבודה כבר ב-7:30. היה קשה כי היו מלאמלא אנשים,בעיקר ילדים שבכו וצרחו והפריעו לי לעשות סידור חנות]; חצי מהמשמרת שלי היום סידרתי את החנות,בקושי הייתי במכירה,והכנתי מלאמלא כוסות קפה. והאחראית משמרת אמרה שהייתי תותחית היום^_^ הגעתי הביתה ממש מוקדם,התבטלתי,ויותר מאוחר אני נפגשת עם החבריקו. אולי אחרי זה עם חברה שלי. שיהיה אחלה ערב! [ד"א,קר פה ממש,אני הולכת לסבול היום בעיר]; ].

צבענו את המחסן D:

כולנו נתרמנו למאמץ המשפחתי לצבוע את המחסן! קמנו בבוקר, הלכנו לקנות ציוד < קניתי גם כמה פרטי לבוש ככה, על הדרך. מה, עד שמגיעים לאזור, לא נתחדש במשהו ?! :>, חזרנו, סידרנו קצת, הפשלנו שרוולים < כלומר, החלפנו לבגדים מג'אייפים > והתחלנו במלאכת הצביעה. היה מצחיק D: לאט לאט התחלנו לפרוש מזה, כי התעייפנו. מאוד. ורק אחי ואבי נשארו לצבוע. נשאר לנו עוד 4\3 מחסן לימים הקרובים. אחר כך היה לי שיעור נהיגה S: הלחץ רק הולך ונבנה. רק שנעבור, ונסיים עם זה כבר =\ ערב טוב שיהיה :]

למעלה