שרשור יומי (חוקי) 08.10 שבוע טוב.
M m i r u s h i New member 8/10/06 #2 אייילת.../images/Emo66.gif../images/Emo108.gif שיהיה לכם שבוע נהדר אה.. דנה,מורן.. שלחתי לו את זה :X
D danzk New member 8/10/06 #3 קודם כל, תהני המון המון באמת שיהיה לך כייף.. ים שמש בריכה. אממ ושיהיה לך המון בהצלחה עם הבחור. תעדכני או משהו (פה או במסר או במסנג'ר.. אני במתח )
קודם כל, תהני המון המון באמת שיהיה לך כייף.. ים שמש בריכה. אממ ושיהיה לך המון בהצלחה עם הבחור. תעדכני או משהו (פה או במסר או במסנג'ר.. אני במתח )
D DreamS_HunteR New member 8/10/06 #4 דנה לאן נעלמת לי??../images/Emo121.gif היום: עובד מ9 בבוקר עד 7 בערב. שבוע טוב לכולם!
Y Y M C A New member 8/10/06 #40 11 שעות!!!! בחיים לא עבדתי כ"כ הרבה (אני נוהגת ליילל כבר לקראת השעה השישית בד"כ, שהיא גם האחרונה לרוב) לקראת סוף המשמרת ביקשו ממני להישאר... תודה מורני
11 שעות!!!! בחיים לא עבדתי כ"כ הרבה (אני נוהגת ליילל כבר לקראת השעה השישית בד"כ, שהיא גם האחרונה לרוב) לקראת סוף המשמרת ביקשו ממני להישאר... תודה מורני
A a 90s Noah New member 9/10/06 #46 איך אפשר?! יצא לי פעם לעבוד 9 שעות וטיפסתי על הקירות (וגם ניקיתי אותם באיזהשהו שלב ..בגלל הביקורת הדפוקה הזאת..)
איך אפשר?! יצא לי פעם לעבוד 9 שעות וטיפסתי על הקירות (וגם ניקיתי אותם באיזהשהו שלב ..בגלל הביקורת הדפוקה הזאת..)
A a 90s Noah New member 8/10/06 #7 היום להנות מיום ראשון בבית ... לא מתכונן הרבה. אני רק קם ב10 להסיע את אחות שלי לאנשהו ויותר מאוחר לתכנן את הטיול לצפון.. בית
היום להנות מיום ראשון בבית ... לא מתכונן הרבה. אני רק קם ב10 להסיע את אחות שלי לאנשהו ויותר מאוחר לתכנן את הטיול לצפון.. בית