שרשור יומי ה4/9

K e R e N18

New member
יאללה שיגיע כבר חמישי..

או לפחות שלישי.. אין תכנונים!משעמם!כולם בצבא/מכינה/ש"ל..
אני מקווה להתחיל לעבוד..וזהו
אחלה יום לכם!

m i r u s h i

New member
"אז בפעם הראשונה../images/Emo108.gif

יכול לראות את התמונה מחפש חסד ונזכר בסיפור שלא נגמר" I'm sooooooo happy. ^_^
[נגד עין רעה.] אילת! אילת! אילת! בסופו של דבר נוסעים :) ואפשר להגיד שזו הולכת להיות חופשה מושלמת.[
] גיסתי יצאה מלכה!
[נגד עין רעה.] היום.. המחזמר "הלהקה" בערב,פוגשים את אורי קצת יותר מוקדם
יהיה נחמד אני מקווה
ולסיום, סין-סין,תאילנד-תאילנד,פוקט-פוקט..והכל סופר סופר סופר אטרקטיבי!
יום נפלא

DreamS_HunteR

New member
סין סין תאילנד תאילנד זה ישן../images/Emo121.gif

איפה נזכרת בזה פתאום?

EcstaZ

New member
אדוני יכנס ללינק

אדוני לא רוצה להכנס ללינק? אדוני ליצן החצר פשוט, ליצן החצר אדוני יעזוב את המקום כל טוב לאדוני

וואי היום היה לי מזה מוזר

שהערתי את אחותי לבית ספר ביום הראשון...אז זה היה מזה מוזר..אני תמיד ההיתי מעירה אותה ולא הולכת שההיתי חולה או שהייתה לי סיבה מוצדקת להבריז מבית סםר...והיופ הערתי אותה ולא הלכתי לבית ספר..חחח ברור מין הרגשה כזאת מוזרה...לא יודעת יום טוב שיהיה

DreamS_HunteR

New member
"ירושלים.. עיר שווה פיצוץ.."../images/Emo121.gif

האם הדג נחש התכוונו למשהו נסתר במשפט הזה מתוך השיר שלהם? שווה פיצוץ? אהמ אהמ. בכל אופן, אני נוסע לירושלים- שני שלישי לבר מצווה. אנחנו אפילו הולכים למלון.. איזה נחמד.. הרבה זמן לא הייתי עם המשפחה במלון

Taam YutvatA

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

חודשים שלא הייתי ערה בשעה הזאת, יותר מחודשים אפילו. בוהו. אין לי כוח! אני עובדת היום מ8 בבוקר עד 10 בלילה. שתי משמרות רצוף.
, אולי הרבה כסף, אבל עדין, זה לא אנושי
ועוד אני חוזרת הביתה, הולכת לישון ושוב קמה בערך עכשיו ל7 שעות עבודה
מקווה שאני לא אתמוטט מתישהו. חוץ מעבודה להיום, לא צפוי כלום (זה לא שיש לי זמן לעשות דברים אחרים)
אני רוצה בצפר.

gilgula

New member
עבודה עבודה עבודה..

מקווה לחזור הבייתה ולישון כמה שיותר, אני ממש עייפה. שיהיה יום נפלאא

Gal isr

New member
מה עוב ביקשת? הרצחת וגם ירשת...

בעבודה מעוד מעט עד אחר הצהריים. יום נעים

tuti100

New member
בוקר..

אממ אחרי לילה מוזר לגמריי.. וחצי שעת שינה.. היה בבוקר רופא, ונפגשת עם חברה עוד מעט.. יום טוב.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

הממ היום קמתי בבוקר והלכתי לספריה ללמוד לפסיכומטרי....זה הולך ממש באיטיות, ובנוסף אני די עייפה, אני לא מצליחה לישון טוב בלילות... עכשיו אני מתכננת לישון צהרים ואז לנסות ללמוד אחרי זה....סבתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הידעתם? granny knot =קשר סבתא הוווווווווו פסיכמוטרי יקררררררר

gilgula

New member
שוב אני

סיימתי לעבוד, ואז הלכתי לחברה שגם היא עובדת באוניברסיטה, קרוב אליי, אז הלכתי להגיד לה שלום, ואז היא הציעה לי לבוא למסעדה. אז הלכנו 4 חברים למסעדה יפנית, והיה מצחיק חח
זהו עכשיו אני בבית, מתלבטת אם ללכת לישון או לשמור את העייפות לערב.

למעלה