שרשור יומי ה4/9

SuperGirl711

New member
דאמט.

כל יום אני אתחיל שנה הבאה בשמונה וחצי, ואסיים בחמש ורבע. זה אומר בשבילי להיות בעשרה ושבע בתחנת הרכבת, ולחזור הביתה באיזה שבע. זה מחורבן.

בעעע.

אז היום בבוקר היה לי ראיון עבודה, שגל סידר לי P:, ואחר כך חזרתי הבייתה לישון. אני כלכך עייפה. ונמאס לי ללמוד לתיאוריה E$% מה אכפת לי מה קורה בין הבוכנה לגל זיזים או מה שזה לא יהיה במנוע ? קורה משהו - מתקשרים לאבא ! רגג. צריך לעבור ברביעי =\ היום בשיעור לא נכבה לי האוטו וגם לא עליתי על מדרכות ! כל הכבוד לי :] אבל זה עדיין לא משהו כלכך=\. ערב טוב :]

קיבלתי מתנת גיוס מ-א-גניבה !

מהעבודה של אבא D: זה תיק לצבא כלכך טוב !! אפילו יותר טוב מזה שחילקו בעירייה כאן. יש בו תיק נוסף של רחצה, עם מראה והכל ! זה כלכך מעולה ! ו....שעון !! שעון של סווטש ! כלכך יפה. עם רצועות כתומות כאלה רחבות עבות, והעיגול כזה גדול וכחול וזה מ-א-גניב ! אפילו הקופסא שלו מא-גניבה ! ומאחור הם השאירו את המחיר - 525 ש"ח ! השקיעו בנו, ובדיוק שברתי את המסגרת של השעון הרגיל שלי, אז זה בא בתזמון מעולה D:

ממממור

New member
../images/Emo204.gif תרגישי טוב ../images/Emo13.gif

יה
איזה יום כיף היה לי היום. מכירים את זה שיום עובר לו בפנאן וכל היום חיוך מרוח על הפרצוף
ככה בדיוק :) אז ככה- ישנתי אצל הדרוש, החברה הכי טובה שלי בעולם כולו שאני אוהבת המונמון, קמנו, הלכנו לקניון צימוק, ביזבזתי מליון כסף, אכלנו, חזרנו אליה, עשינו ודיברנו הרבה שטויות כרגיל וצחקנו מלא, כמה טלפונים ו... אירגנו מדורה בים, הלכנו לאסוף עצים עם ידיד במטע אבוקדו שלו לקראת המדורה ב-9 בלילה, לא הצלחתי להפסיק לצחוק כל פעם שהג'יפ עלה על משו, עצרנו לקנות אוכל וגפרורים והגענו לים, איכשהו הדר האדירה הזאת הצליחה להרים מדורה ללא נפט (וואו- הכשרה צופית מעולה
) והגיעו מלאן אנשים והיה מלא צחוקים ואוכל (כולם הביאו) וחירפונים והכי כיף ביקום. ואז, כשהלכתי לשאול במסעדה בחוף איפה יש שירותים שאלתי על עבודה כזה, ללא תקוות ובדרך אגב, חצי בצחוק (סה"כ אין לי ניסיון ועוד חודש וחצי אני מתגייסת אז מי צריך את זה?), אבל בגלל שזה בחוף בדיוק כשאני מתגייסת סוגרים תעונה וכל המלצריות שם בדרך למכינה- אז יש לי עבודה!!! משם הקפצתי ידיד הביתה (מתה עליו
) ואחורי זה הלכנו כולנו לשבת בפיצה ב-16 ש"ח, בסוף שוב להדר להתחרפן ו....הביתה לישון. אגב- צבעתי אתמול את השיער לחום כהה אדמדם- אני מאושרת. טוב אז זיינתי את השכל...לילה מעולה לכולם
נ..ב.- הכי מוזר בעולם שקמתי הבוקר בוכה כי היו לי סיוטים של הלייף ואחרי זה כל היום הייתי בהיי מטורף...לכו תבינו

למעלה