שרשור יומי ה 14.11.06!!!!

דללה

New member
תהיה בטוח שזה לא מוכר לי בגלל זה

"תראי זה אני צועק אל תלכי"

שעתיים בתשי שיחה עם מזכ"ל בנ"ע אנגלית 3 שעות היסטוריה, ששעה אחת הייתי אצל הקשרית של הש"ל וסתם הסתובבתי בבי"ס, ועוד קצת חצי מהשיעור האחרון

odeleya

New member
גם לכם המזכ"ל

אמר שיש מלא מטוסים שמחפשים טייסות? או משו כזה... כל השיחה הוא לא אמר מילה על קומונה.. כלום! ורק בסוף איכשהו שמעתי אותו אומר... ברמיזה...לכו להיות קומונריות.. ומי שרוצה שתבוא לדבר איתי..חחחח

חחח אכן..

ולא ממש הבנתי מה הוא רצה... וכשהוא ראה שבקושי נשאר לו זמן הוא אמר שחסרות קומנריות ("טייסות") שירימו את הסניף וכו' וכו'... איפה את לומדת?

Karin917

New member
אני כ"כ לא קשורה לפה..../images/Emo122.gif

3 שעות פיזיקה!$%^$
כל השותפות לחדר המשיכו לישון עד 8 וחצי [לפחות!] ורק לי היה שיעור בבוקר ועוד הייתי צריכה לנקות את הכיתה לבד כי ג' שהיא גם השותפה לחדר וגם עושה איתי תורנות נשארה לישון. חינוך-סרט שטיפת מוח כדי שנתגייס לצהל ספרות-קיבלתי 90 בעבודה על "העבד"
זה ה-90 היחיד שלי בספרות שהיא נתנה לי במודע [פעם קיבלתי 100 אבל רק כי היא לא ידעה למי העבודה שייכת] חנ"ג-רצנו 2000 [אני 1500]

elivnat

New member
יום מעיייףףףףף../images/Emo42.gif

בבוקר אני וחברה היינו אמורות להבריז משעתיים אנגלית כדי לעבוד על הבית קפה שאנחנו עומדות לפתוח בע"ה, בסוף היא לא יכלה לבוא בשעתיים האלה אז למדתי כרגיל, אנגלית. קיבלתי בבוחן באנגלית 100:) אחרי זה נסענו לשעתיים של "לאורו נלך" בשעה הראשונה שיחקנו עם תלמידות ה'-ו' משחקי חברה כאלה, כי לא הייתה לנו פעילות מוכנה אז אילתרנו משהו... צילמתי את חניכה שלי ואח"כ הצטלמתי איתה:p בשעה השניה עזרתי לחניכים שלי באנגלית (הם לא היו צריכים כ"כ הרבה עזרה, ילדים טובים כאלה!!! וצילמתי גם אותם... חזרנו למרתון חפירות!!!! אזרחות, ספרות-שעתיים, בין שעה אחת לשעה שניה הייתה הפסקה, ושוב אזרחות (נדמה לי שזה היה בסדר הזה) ולקינוח-עוד שעת ספרות... מסקנה: סיפור פשוט הוא לא כ"כ פשוט!!!!! סיימתי ללמוד ב4, ישר לגשם חזק (לא השיר) וההורים באו לאסוף אותי, אח"כ נסענו לקנות כמה דברים לבית וחזרנו הביתה... למדתי למבחן בתושב"ע שיש לי מחר וזהו...

למעלה