שרשור יומי ה 14.11.06!!!!

s h i r s 1

New member
שרשור יומי ה 14.11.06!!!!

בוקר טוב חבר'ה
קדימממהה תתחילו להחיות קצת את הפורום הזה...שלחו הודעות..ספרו מה חדש..איך הוללך
חוויות מהמורים בצפר וכו'.... שקט פה מידיי
לי היו שעתיים תיאטרון עיוני עכשיו [שעה שלישית] חופשי כי מורה לתנ"ך חולה שעה רביעית אזרחות חמישית אנלית שישית שיוויון ושוב שעתיים תיאטטרון שכניראה יהיה חופשייי.... יאאלה יום נעים לכולכם

s h i r s 1

New member
המממ

יאפ
אני אכן לומדת תיאטרון. השנה אנחנו בהפקה החלטנו להעלות את המחזה "אימפוטנציה"...מחזה אדירר....מצחיק בטירוף! הממ אני לומדת בקיבוץ, "מבואות עירון"...מוכר?

s h i r s 1

New member
וואלה?!

גם אצלינו מעלים את המקווה!! חברה שלי משחקת שם. עכשיו אני נזכרת על זה שבשיעור,אחת הבנות סיפרה שיש עוד בית ספר שמעלה את ההצגה הזו!! חחח בהצלחה גם לכן ...

EDTH

New member
אוף...

הלכתי היום לבית ספר להשלים שני מבחנים.. שעתיים מבחן במערכות תקשרות - מבחן מעצבן..לא הלך משהו..
שעתיים מבחן בחיבור- מקווה לטוב. מחר מבחן בספרות על כל החומר של שנה שעברה
וממש ממש אין לי כוח ללמוד... אוף נמאס לי...

דללה

New member
../images/Emo201.gif

לי יש ביום ראשון מבחן בספרות על כיתה ט'-י'-י"א-וקצת מי"ב
בהצלחה!

devilz

New member
כן.. נכון.. להחיות תפורום...

די! היום היום האחרון לחרישה עד סוף הרבעון.. הבא... היום היה המבחן האחרון שדורש חרישה.... ספרות... הלך לי די טוב.. מקווה ל70 (ספרות.. לא בדיוק המקצוע החזק שלי... יותר לכיוון.. המקצוע החלש...) בעקרון יש עוד מבחן לפי הלוח מבחנים.. מחשבים.. אבל... אליו אין לי הרבה כוונה ללמוד... ויום אחריו יש במת... (מבחן חוזר... כי המורה הגאון תקע לנו במבחן בטעות תרגילים מהשאלון של שנה שעברה... ) וגם אליו אין לי כוונה ללמוד... אז היום לסיים תמבוא של הביוטופ...(
מאוד...) וזהו עם החרישה לבינתיים.. קצת מנוחה... שעתיים אנגלית.. בוחן פתע.. עוד חיבור.. ווטאוור... עוד נאום על זה שהיא מפחדת להביא לנו מגנים... מבחן ספרות... חפירה מחשבים.. סהכ 6 שעות... בסדר מאחורי... אחח שבוע הבא יהיה טוב.. ראשון תא (איילת אל תגידי שאני לא מזהירה מראש) עם בן אנוש קדוש (אח.. מבחן בספרות.. דפק לי תשכל.. חרוזים..) ושלישי.. טיול שנתי (אחרון.. פאק זה עצוב...) אילת..

דללה

New member
../images/Emo122.gif עדיין חולה...

כבר 3 ימים אני בבית עם חום וכאלה.. הבוקר עשיתי ספירת דם והתוצאות לא מזהירות
הפסדתי מבחן באנגלית, וכנראה שאפסיד גם את הכנס מתגייסים ביום חמישי (אירוע של כל התיכונים בר"ג..) ואולי גם אפסיד את המבחן בספרות שזה מנחם
אם אני אפסיד את הטיול השנתי אני קופצת מהחלון

טכנולוגי

AKA בית הספר לתורה למדע ולטכנולוגיה אמי"ת (בר אילן) גוש-דן
ואם אתם חושבים שזה ארוך אז.. אל תשאלו איך קוראים לדמבלדור.

דללה

New member
נמנמ...

מוכר לי השם.. אני לומדת בבליך.. בכל אופן, אני לא מגיעה
הרופאה אמרה שאם אלך לכנס מתגייסים יש סיכוי שלא אצא לטיול השנתי לאילת- אז אני לא לוקחת סיכון..

למעלה