נראה לי נפתח פורום משלנו: "צמידים זה אוברייטד".
M michali278 New member 9/8/12 #117 החולצה מהממת! גם אני לא אהבתי את הנעליים כאן הניטים בחולצה והעגילים נותנים את הניצנוץ של הלוק והנעליים קצת מנמיכות את המגניבות שבלוק. לדעתי. מה שאניס הציעה לגמריי עובד.
החולצה מהממת! גם אני לא אהבתי את הנעליים כאן הניטים בחולצה והעגילים נותנים את הניצנוץ של הלוק והנעליים קצת מנמיכות את המגניבות שבלוק. לדעתי. מה שאניס הציעה לגמריי עובד.
מ ממצו New member 9/8/12 #119 אני דווקא אהבתי את 2 הלוקים לא אכפת לי בכלל שנעלי פיפ טואו היו מתאימות כאן יותר. פשוט יש לך את זה וזה מתבטא בחיבורים שאת עושה וכיף לראות אותך מתלבשת.
אני דווקא אהבתי את 2 הלוקים לא אכפת לי בכלל שנעלי פיפ טואו היו מתאימות כאן יותר. פשוט יש לך את זה וזה מתבטא בחיבורים שאת עושה וכיף לראות אותך מתלבשת.
י יוגורט פטל New member 9/8/12 #130 הפעם פחות מוצלח מהרגיל כל אחד מהפריטים יפה, אבל החולצה והנעליים לא מתחברות לי, והחולצה בחוץ מסתירה את הפיגורה המהממת שלך. הלוק השני מוצלח מאד
הפעם פחות מוצלח מהרגיל כל אחד מהפריטים יפה, אבל החולצה והנעליים לא מתחברות לי, והחולצה בחוץ מסתירה את הפיגורה המהממת שלך. הלוק השני מוצלח מאד
פ פיית מרציפן New member 10/8/12 #138 איזה יופי של טייסת שמלות וחצאיות מאד מחמיאות שלך המראה השני פחות מחמיא והחולצה מרגישה לי במידה גדולה מידי
איזה יופי של טייסת שמלות וחצאיות מאד מחמיאות שלך המראה השני פחות מחמיא והחולצה מרגישה לי במידה גדולה מידי
L lally5 New member 9/8/12 #65 נראה שאת עושה חיים אהבתי במיוחד את הלוק המגניב עם החצאית הצהובה והחולצה הסגולה. נועז ומוצלח!
L lally5 New member 9/8/12 #66 *&^%%$ זו הייתה אמורה להיות תגובה לפותחת השרשור רק שבטיפשותי שרשרתי למקום הלא נכון. עמכן הסליחה....
פ פיית מרציפן New member 10/8/12 #134 אני אוהבת לראות תמונות שלך את מתלבשת צבעוני ושמח ומשדרת אנרגיה מאד טובה. אני מקווה שתצליחי למצוא חצאיות באורך ברך
אני אוהבת לראות תמונות שלך את מתלבשת צבעוני ושמח ומשדרת אנרגיה מאד טובה. אני מקווה שתצליחי למצוא חצאיות באורך ברך