שרשור יום חמישי!!!

shmickey

New member
אוקיי, אבל את מבינה

שאיך שהתנסחת עכשיו זה הבדל של שמים וארץ מאיך שהתנסחת קודם?
כשמדברים בצורה נעימה יותר, אנשים אוטומטית יותר מוכנים להקשיב (או במקרה הזה לקרוא)

michali278

New member
שמיקי, את מכירה את דרכי כאן בפורום

ואני באמת לא מהמריבות גם אם ממש בא לי לפעמים
ואני ממש לא מתפרצת כלפי אף אחת
ואולי לא היתי צריכ להתפרץ, אבל באמת שהייתי חייבת להעביר את הנקודה שלי דווקא ככה.
באמת שניסיתי להסכין עם המימד של תמר מקסטרו כאן. אבל באמת חסרה לי מקצועיות ושימת לב הגונה לפרטים מעבר למה שהיא כותבת או מוכנה לפרט על מראות שהם לא רק מקסטרו.
מבחינתי השמלה הזו של אביגיל שעלתה כמה פעמים בתקופה קצרה יחסית, בהחלט מהווה ציון דרך הגון לכמה שהיא באמת באה רק לעשות את ה"עבודה" שלה וזהו. ואני לא מכבדת את זה. אם להיות חלק מהפורום אז להיות את זה כמו שצריך.
ככה זה מרגיש לי וזו דעתי שלי

sheffys1

New member
שמיקונית...

אני מאוד משתדלת להמנע מהתערבות בדיונים של אחרים, אבל אני חייבת להתבטא הפעם:
הגיע הזמן שמישהו יגיב לתמר מקסטרו כמו שמיכלי עשתה. היא לא ירדה לפרטים אישיים, אלא אמרה בצורה אסרטיבית משהו שהיה צריך להאמר כאן מזמן: הפעילות המקצועית של תמר בפורום היא פשוט בדיחה. האישה אמורה לקדם שתוף פעולה עיסקי בין תפוז לקסטרו, ולתת מענה סטייליסטי (תוך שימוש בדוגמאות והצעות מקסטרו - לגיטימי לחלוטין). בתור אחת שהמקצוע שלה אמור להיות אופנה, היכולת שלה לשים לב לפרטים שואפת לאפס. אין זו הפעם הראשונה שאני רואה הודעה שלה שנכתבה כלאחר יד מבלי לשים לב לתוכן של ההודעה אליה היא הגיבה.
אז כן, לדעתי התגובה של מיכלי היתה בול במקום
(ואני מצטערת אם אני נשמעת כאילו אני תוקפת אותך - זו ממש לא הכוונה. כל השת"פ הזה בין תפוז לקסטרו מסריח למרחוק. מילא אם הוא היה תורם לנו, הקוראות, משהו, אבל כמו שהוא נעשה - הוא תורם רק לקסטרו ותפוז).

shmickey

New member
אני בכלל בכלל לא מתנגדת לביקורת!!

אני פשוט חושבת שיש דרך יותר נעימה לתת אותה.
למשל ההודעה שאת כתבת עכשיו מאוד לגיטימית (כמו גם ההודעה השניה של מיכלי בה היא הסבירה את עצמה).
שיהיה ברור שאני לא נוקטת כאן עמדה בכלל, אני לא מתנגדת לתוכן הדברים שנאמרו, רק לצורה.
אולי אני סתם רגישה מידי..
בכל מקרה-

sheffys1

New member
בגדול, אני מסכימה איתך

במקרה הזה, לאור מה שקורה איתה בפורום, ולאור העובדה שמדובר בשותף עסקי של תפוז ולא בגולשת מן השורה, זה היה מאוד במקום לטעמי.

מסכימה עם האמירה וגם עם הדרך

אני ממעטת לכתוב פה וסמויה בעיקר ואת בהחלט צודקת.
ואני חושבת שהתנסחת בסדר גמור ובטוחה שלקחת נשימה עמוקה לפני ששלחת את תגובתך.

אני בושה ונכלמת להודות

אבל אלמלא התגובה של מיכלי גמאני לא הייתי שמה לב שאביגיל לובשת שמלה ולא חצאית וחולצה. מהתמונה בקלות אפשר לחשוב שמדבור בחצאית וחולצה ואני מודה שאני לא זוכרת בע"פ כל אאוטפיט ממוחזר של הבנות כאן. אז נכון שאביגיל ציינה שמדובר בחצאית אבל הרבה פעמים גם אני פותחת הודעה וישר נמשכת להביט בתמונה, בלי להתעמק יותר מדי בטקסט ואם זה מושך אותי להגיב אני גם קוראת ומגיבה, אבל לטעמי מיכלי התגובה שלך נזעמת מדי ומתנפלת מדי, הטעות יכלה להעשות בתום לב.
בלי קשר, אם יש טענות כלשהן כלפי ההשתתפות של תמר מקסטרו בפורום, אפשר להעלות אותן בנפרד, בצורה עניינית ולא מתלהמת.
אבל זו רק דעתי...

SimplyMe1

New member
מחזקת את ידייך,

לפעמים נדמה שהיא עונה קצת ברובוטיות וזה כמובן קורה כמעט תמיד רק כשפריט של קסטרו הוא חלק מהאאוטפיט המצולם.
זה די מצחיק אפילו, הדרך שבה משווקים כאן את הרשת הזאת, שאם כבר יש מישהי שמגיבה מדי פעם היא עושה את העבודה השיווקית בבינוניות.

איליתיה

New member
שמלה פשוטה ומדהימה

כל פעם שאת לובשת אותה אני ירוקה מקנאה. איך - איך משיגים כזאת גם ?????? יש ברשת חנות יד שניה של אסוס ?

Aניס

New member
מאתמול בערב

להופעה עם חברות-

חצאית עור- קסטרו
חולצת ניטים- זארה
סנדלים- BCBG
והצמידים המדהימים מ-F21

היה מעולה

למעלה