שרשור יום ה' 14.12.06

Karin917

New member
מנהלת חדשה../images/Emo2.gif

בהצלחה בניהול! היום המעצבן שלי התחיל בעצם אתמול כששכחתי את הקלסר עם העבודת גמר באזרחות-פרוייקט באנגלית-חומר למבחן בערבית-עבודה בהיסטוריה-שיעורים במתמטיקה, אצל חברה שלי. בסופו של דבר קיבלתי את הקלסר בחזרה [בבוקר] אז לא כ"כ למדתי לערבית... בשעה הראשונה הייתי בטוחה שאין "בוקר טוב" וזה אומר שאני יכולה להבריז מהשעה הראשונה וללכת ללמוד למבחן עם חברות,אבל הסתבר שיש כי המחנכת החליטה להגיע ביום החופשי שלה.. נאלצתי להשאר גם לשיעור היסטוריה אז ניצלתי אותו כדי ללמוד קצת ערבית. בשעה השנייה למדתי ספרות ואחרי זה היה מבחן בערבית במשך שעתיים והלך לי ממש גרוע
עשיתי טעות כ"כ טיפשית רק כי חשבתי שאין סיכוי שהיא תיתן שאלה קלה מדיי.. בשעות חמישית-שישית היה אמור להיות מתמטיקה וחיבור והיינו צריכים לקבל את המבחנים בחזרה אבל השיעורים התבטלו [ואיכשהו בכל זאת קיבלנו עבודה לחופש במתמטיקה
] אז חברה שלי התקשרה ואמרה לי לפגוש אותה ליד השער של היציאה לקיבוץ. בדרך לשם הייתי אמורה לעבור בכיתה ולקחת את הקלסר [אותו הקלסר ששכחתי אתמול] אבל שכחתי אותו. שוב!!! [היום בערב, כלומר ממש עכשיו, מתקיימת מסיבת חנוכה והייתה לי הזדמנות לקחת אותו אבל חשבתי שאמא נוסעת לחדר כושר ושאין לי איך לחזור מהמסיבה אז לא הלכתי. עכשיו כמובן התברר שהיא נשארת בבית
] בדרך ליציאה מהקיבוץ עברנו ליד "בית הבנים" [אולם מופעים של הקיבוץ או משהו כזה..] וראיתי שם המון אנשים אז שאלתי את חברה שלי מי אלה והסתבר שזה הבי"ס הקודם שהייתי בו.. כ"כ רציתי לראות אותם.. לא לדבר איתם,אלא סתם לראות.. וחברה שלי אמרה שאם נתעכב אז כולם יגיעו לפנינו ליציאה מהקיבוץ ולא יהיה לנו איך לחזור אז.. היחידים שראיתי זה איזה כמה ערסים קטנים מהישוב שלי שהחליטו לעצבן אותי. הגענו לשער של הקיבוץ ועלינו עם איזה מישהו שממש לא נראה לי אז בגלל שכולם ירדו לפני התחנה שבה הייתי אמורה לרדת, גם אני ירדתי שם ונאלצתי ללכת המון עד לתחנת אוטובוס שהייתי צריכה להגיע אליה. עליתי על מונית אבל בגלל שלא היה לי יותר כסף נאלצתי ללכת משהו כמו 2 ק"מ בשמש עד הבית. [וגם הברזתי ממשהו שהבטחתי לעשות.. ועכשיו אני מרגישה ממש רע עם זה כי אני גם לא אוכל לבוא בחופשת חנוכה לנקות..] יום כ"כ מיותרררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!! סליחה על החפירה...

NaaMuna

New member
דללה../images/Emo70.gif

מזלטוב
שבת שאלום לכולם
וחנוכה שמח
כל אחד הוא אור
קטן וכולנו אור
איתן
העייפות,מה שהיא עושה לאנשים

MORIYAE

New member